Рейд від тарганів у вигляді спрею і пасток

Листопад 2018

Відео: Тетіїв несе статус міста вже півстоліття (Листопад 2018).

Anonim

Хлебарите са насекоми, чието присъствие в апартамент или къща може да доведе до много неприятни мигове. На първо място, те могат да причинят различни заболявания. Постепенно се умножават, те могат да направят живота на хората в едно жилище непоносимо. Следователно е необходимо да се предвидят всички условия, при които те няма да уредят вашия дом. Но ако такова събитие вече е настъпило, значи си струва да се притеснявате за начините за борба с тях.

Борбата с хлебарки на ранен етап е много по-ефективна, отколкото когато ситуацията вече се изпълнява. За да направите това, използвайте средства за сложно влияние върху такива насекоми. В този случай мащабът на щетите върху територията на апартамента е от голямо значение. Не на последно място е финансовата страна на проблема, както и влиянието на лекарството върху благосъстоянието на самите жители.

Ако изборът на лекарство за контрол на хлебарки има трудности и не винаги е възможно да се определи най-ефективните средства в дадена ситуация, е необходимо да се позова на отдавна доказани начини наречени Рийд.

Този инструмент вече е широко представен на пазара. Той се произвежда в няколко варианта, които правят възможно извършването на обработка в сложна форма и не винаги изискват постоянно присъствие на човек.

Използва главно тези видове наркотици акция:

  • Спрей
  • капани

Избор на инструмент можете да притежавате, както и предварително да се консултират със специалист.

Аерозол Reid

Това лекарство е създадено с оглед на такова обстоятелство, че може да се използва в затворени помещения. Най-важното му предимство е, че е в състояние да проникне в най-трудните места. На такива места насекомите обикновено живеят. Също толкова важно е, че на мястото, където се прилага такова лекарство, ефектът му ще бъде в активната фаза приблизително за следващите 6 месеца. Тя трябва да се пръска на място, където се наблюдава най-масовото натрупване на хлебарки. Също така Reid трябва да се използва в местата, където те най-често живеят.

Преди да започне процедурата за унищожаване на хлебарки, тя трябва да се разклати добре. След това тя трябва да се приведе в зоната, която ще се третира на разстояние около 30 см. Спрей продукта в рамките на няколко секунди. След това ще забележите леко навлажняване на повърхността, но капките не трябва да се източват. Това е знак, че лекарството се прилага правилно.

След процедурата се препоръчва човек да напусне тази стая и да я задържи за няколко часа. Необходимо е време, за да се гарантира, че повърхността, която е била лекувана с лекарството, има време да изсъхне.

След отваряне на стаята, тя трябва да се вентилира. От съображения за безопасност изплакнете обилно със сапунен повърхностен разтвор, който е в зоната на директен контакт между домашни любимци и жители.

Raid се отнася до вещество с висока ефективност, което се разработва въз основа на новаторска формула.

Това модерно средство се характеризира със следните действия:

  1. Лекарството от хлебарки може да има добър ефект при борба с насекоми.Той почти веднага ги разрушава.
  2. Бариерата, създадена от веществото за превантивни цели, може да бъде ефективна защита срещу проникването на хлебарки за дълго време. Периодът на такова време е 4 седмици. Понякога може да достигне половин година.
  3. Raid наркотици също толкова ефективно засяга не само възрастни хлебарки, но и на ларвите на тези насекоми. Веществото може да унищожи дори яйцата на насекомите.

Това лекарство е токсично. Преди да започнете лечение, човек трябва да използва лични предпазни средства.

Reid Traps

Traps са ново поколение инструменти, които имат системно въздействие. Този тип наркотик не е опасен за хората и животните, които живеят с него.

Начинът на използване и принципът на Raid капан са, както следва:

  1. Обектът е инсталиран на място, където има натрупване на насекоми или по пътеки, където обикновено се движат.
  2. Примамката е инсталирана вътре в капана. Хлебарките й са склонни да ядат.
  3. Веднага след това инсектицидният компонент, абамектин, започва да действа. Това вещество е ново поколение.
  4. Ефектите започват върху хлебарки, които преди това са имали имунитет към други вещества. Затова насекомите просто нямат шанс да оцелеят. Това важи и за ларвите, които са били хванати в капан.

Предимствата на капана на Reid включват конструкцията под формата на прозрачен капак. Това позволява директно наблюдение на насекомите. В този случай можете да следите количеството храна в капана, което ви позволява да регулирате времето, през което ще работи. Капанът е едно от най-ефективните средства за борба с хлебарки, които имат сложен ефект.Следователно, насекомите практически нямат шанс за оцеляване след контакт с такъв инструмент.