Засіб від клопів кукарача

Січень 2019

Відео: Как выбрать средство от клопов? (Січень 2019).

Anonim

Cucaracha е достъпен и ефективен инсектицид срещу бъгове. Предлага се под формата на прах, който трябва да се разреди с вода преди употреба. Кукарачу е най-добре да се съхранява на тъмно място при трудна температура при стайна температура. Наркотикът е силно токсичен, така че, когато работите с него, трябва да спазвате всички правила, които предписват инструкцията.

Състав

В състава на лекарството са включени две активни съставки. Това са циперметрин и малатион.

Циперметринът е отровно вещество, което причинява парализа на централната нервна система при насекоми. Малатион също е ефективна отрова, която блокира нервните импулси и разрушава нервната верига в дървеници. Благодарение на използването на тези две вещества се постига синергичен ефект и елиминирането на дървените плочки е по-ефективно.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Инструкции за употреба

Cucarach в разредена форма за удобство може да се постави в специален спрей. С помощта на спринклер е много по-удобно да се извърши лечението.Ръката с балона трябва да се държи на разстояние от 20 сантиметра. Необходими са потенциални местообитания за дървеници. Най-често тези насекоми се установяват в мека мебел, в пукнатини, под тапети и первази, във вентилационната решетка. Когато първото лечение отнема около две седмици, е необходимо да се повтори примамката, дори ако насекомите не са били наблюдавани през целия период.

Как да се разрежда

Прахът трябва да се разреди с вода преди употреба. За да направите това, подгответе специален контейнер и лъжица, за да смесите продукта. След приключване на процедурата всички съдове трябва да бъдат унищожени. Водата трябва да е на стайна температура. Разредете лекарството в следната пропорция: на литър използвана вода 2. 5 грама Cucarachi. След като свържете двата компонента, трябва внимателно да ги смесите.

Фактът! Cucaracha се използва в количество от 50 ml. на квадратен метър. Но при преработката на дървесината и шперплата нараства потреблението на продукта, което трябва да се има предвид при изчисляването и подготовката на разтвора.

Предпазни мерки

Препаратът Cucaracha - е силно токсичен, поради което трябва да се вземат предпазни мерки при работа с него.

По време на процедурата всички прозорци трябва да са отворени и не трябва да са непознати в стаята. Необходимо е да се вземат всички лични неща, храна и дрехи от апартамента, така че да не се отрови. Много е важно да се защити лицето, ръцете и кожата от получаване на лекарството, трябва да използвате специални дрехи и, ако е възможно, респиратор. Ако нямате такъв, можете да го замените с маска.

Важно! Ако след контакт с агент във всяко от домакинствата има тревожни признаци, като виене на свят, гадене или главоболие, трябва да се консултирате с лекар.

Предимства и недостатъци

Изтегляния …

Плюсове:

НАШИТЕ ЧЕТЕЛИ ПРЕПОРЪЧВАТ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

  • Ниска цена;
  • Не е лошо представяне в борбата срещу дървеници.

Недостатъци на лекарството:

  • Високо ниво на токсичност;
  • Необходимо е да се разрежда в точна доза;
  • Необходимо е повторно обработване на стаята.