Засіб від клопів кукарача - інструкція із застосування кукарача

Грудень 2018

Відео: Домашние средства от тараканов и муравьев - Все буде добре - Выпуск 78 - 13.11.2012 (Грудень 2018).

Anonim

Отстраняване бъгове Cucaracha - един от най-ефективните инсектициди за борба с дървеници, предназначени за самостоятелно използване в жилищни апартаменти и вили. От популярните търсене като голяма аудитория от купувачи означава на дървеници Kurkaracha, публикува подробен преглед на инструкциите за употреба на този популярен инсектицид.

Описание на дървеници Cucaracha

Cucaracha - отровата от бъговете, доста популярни днес в Руската федерация. Почти всеки втори човек, събират билки насекоми, в крайна сметка се връща в магазина и да прибягват до този метод, защото, когато независим контрол на вредителите агент от дървеници и хлебарки Cucaracha показва впечатляващи резултати, дори и без помощта на професионален унищожител. И въпреки че в яйцата на тези насекоми, лекарството не оказва силно влияние, то е благодарение на упоритостта на формулата (до 6 седмици!) Всички неканени гости ще бъдат незабавно унищожени при люпене от яйцата си.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

концентрирани течни токсично ниво 3 и съдържа в състава си малатион и циперметрин.Следователно, трябва да се помни, че тази отрова за насекоми е умерено опасна за хората, така че трябва да се внимава, за да се избегне екстремен контакт с кожата. Бъдете внимателни при използването му!

Как Cucarach работи върху дървеници?

За да работи продуктът правилно, той трябва да се използва в пропорции, които не превишават разтвора на бутилката в 50 ml / 5 l вода. Това средство за преследване е невероятно токсично за тях, което не им позволява да оцелеят. Следователно, дори и от най-малкия контакт с веществото, насекомото умира за много кратко време.

Инструкции за използване на Cucarach от дървеници

Трябва да се подготвите предварително за обработката на помещенията на Вашия апартамент / вила.

 • Трябва предварително да извадите всички храни, прибори и лични хигиенни предмети от тях, както и да покриете електрическите уреди и да опаковате всички дрехи и книги. Препоръчително е да прекъснете апартамента за този период.
 • Уверете се, че сте защитени от наркотиците.
 • След това се приготвя разтвор на желаната консистенция и количество съгласно формулата по-долу и се разбърква за 5 минути.
 • самата гризачи приготвен разтвор се препоръчва в два варианта за избор от - специално dezinsektorskim спрей или на ръка, но в добре защитени дебели ръкавици.
 • След такова ефективно химическо обеззаразяване са необходими подходящи предпазни процедури.

Как да се размножават Cucaracha дървеници

Като се има предвид факта, че концентрирано вещество всъщност може да бъде опасно за вашето здраве, се препоръчва разтворът да се размножават във водата, като дървениците, хлебарките и други насекоми, да бъдат достатъчни и доста малки дози от лекарството, а вие Не е необходимо да се излага на излишно излагане на химикали, които не са безопасни за здравето.В зависимост от това, което вие ще отрова на насекоми, ще ви е необходим различен брой инструменти на 1 литър вода със стайна температура:

 • Хлебарки и мухи ларви: Kukaracha 5 мл до 1 литър вода;
 • бъгове, бълхи, възрастни мухи, комари на възрастни: 2, 5 ml на 1 литър вода;
 • Комари и ларви: 0,3 ml на 1 литър вода.
 • По този начин рискът от разваляне на здравето се намалява чрез самолечение на стаята с Cucarach.

Как да отровим Cucarachi от дървеници?

В началото, както бе споменато по-горе, е необходимо да се подготви апартамент за тази процедура.

 • Необходимо е да изолирате всичко, което може да се влоши, за да получите токсична течност върху него.
 • Не забравяйте за близките си и за домашните любимци. Уверете се, че те няма да се появят вкъщи, докато приключите изцяло процедурата по почистване.
 • Много е желателно да се екипирате в специален защитен костюм с респиратор и ръкавици, които пасват здраво за тялото ви. Отворете всички прозорци и прозорци и продължете.
 • Нанесете съединението на първо място на мястото, където са били наблюдавани насекомите. След това третирайте всички пукнатини, плинтове и подобни труднодостъпни повърхности и депресии, където насекомите могат да скрият или да организират гнезда за себе си.
 • Имай търпение и въображение и твоите творения няма да са напразни.
 • След завършване на процедурата, изплакнете обилно всички повърхности с домашен сапун и проветрете стаята.
 • Опционална възможност е последващото общо почистване на апартамента, за да се осигури чистотата и подреждането на вашата къща.

Отстраняване бъгове Cucaracha - коментари

Зареждане …

За разлика от повечето от своите конкуренти, Cucaracha дървениците на наркотици са получили много положителни отзиви. Потребителите на лечението на Cucarach винаги остават доволни от резултатите си, тъй като други инсектициди рядко имат такава висока ефективност на много ниска цена.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Съвет от професионалист:

"Ефективността на това решение може да се подобри, ако има фактът, като основателна причина, тъй като присъствието на големи насекоми гнезда Ако инсекти апартамент наистина сериозно, можете да го разредите с топла вода, която. значително увеличаване на ефективността на лекарството, поради нестабилността на веществата, присъстващи в състава си. "

Как да поръчате лек за бъгове Cucaracha в Москва и Санкт Петербург

Купете си средства, за да се контролира хлебарки може да бъде не само във всеки магазин специалност в Москва и Санкт Петербург, но в цялата страна. В допълнение към двете столици, заяжда Cucaracha е по-голямо търсене в Екатеринбург и Новосибирск, където тя също е доста лесно да се намери. Просто отидете на магазин специалност или на официалния сайт на производителя, ако имате кредитна карта, която може да плати за покупката си.