Універсальний засіб від клопів екокіллер

Грудень 2018

Відео: УНИКАЛЬНЫЙ РЕЦЕПТ, КОТОРЫЙ ПОМОЖЕТ ИЗБАВИТЬСЯ ОТ БЛОШЕК НА КАПУСТЕ (Грудень 2018).

Anonim

Ecociller е инсектицид на ново поколение на руския пазар. Неговата уникалност се крие във факта, че принципът на ефекта на този прах върху насекомите се различава от стандартните препарати.

Ekokiller Това може да доведат до ефективно намаляване както на общия насекомото (dvuhvostok, мравки, листни въшки и т.н.), и се използва на "химия" хлебарки и дървеници.

Състав и работа Ekokillera

Съставът включва Ekokillera обработва по определен начин диатомит (kilzegur, планински брашно) - бежов прах с размер на частиците от 10-35 микрона. Вземете го в скалите.

Ако частици прах удариха тялото на насекомо, настъпва вреда на външните му капаци. В буквалния смисъл Ecokiller разрязва защитния слой на насекомото и започва да абсорбира цялата влага от тялото си. В рамките на няколко часа вредителят умира от дехидратация (дехидратация). За ефективна работа на лекарството е достатъчно, че насекомото е замърсено в прах.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

В същото време никой от насекомото не е в състояние да развие имунитет към Ekokilleru, тъй като е на въздействието стане механично, а не с помощта на отрова (което може да свикне с).Частиците от минерала могат да повредят защитния восъчен слой на всяко насекомо. Преживяването на паразита може само ако е в състояние на влажност 100%, ще може да пречисти праха и да се остави във водоизточника, докато защитният слой не се регенерира напълно. Следователно, на практика, вероятността да оцелеят, за да се стремят към нула.

Еко-убиецът може ефективно да се бори с ларвите (нимфи), но не убива яйцата на лешоядите. Необходимо е да знаете, че след обработката на апартамента възрастните от леглото ще умрат, но нови яйца ще се появят от оцелелите яйца. Поради това може да отнеме малко повече от седмица, за да се премахне напълно паразита.

При такава ефективна работа инсектицидът на Ecokiller се отличава с предимство от другите лекарства на пазара. Неговата уникалност се крие във факта, че Ecokiller не съдържа отрови и не предизвиква алергии. При преработката на помещенията децата, животните и хората, предразположени към алергични реакции, могат да останат на закрито. Също така в атмосферата няма миризма и токсични емисии. При обработката на градината и еко-градина Ecokiller няма да повлияе на качеството на културите и растенията.

Силициевият диоксид, от който се състои прахът, е инертно (неутрално) вещество. Което означава - абсолютно безопасно и безвредно за кожата и лигавиците на хората и домашните любимци. Безопасността му в допълнение към изследванията доказва, че преработеният диатомит се използва в медицината и козметологията като абсорбираща или минерална добавка в храната.

Не забравяйте обаче обичайните мерки за сигурност: при обработката на стаята трябва да използвате респиратор и очила. Очите трябва да се изплакват при поглъщане на праха.

Единственият недостатък на EkoKiller е, че след унищожаването на насекомите третираните помещения ще изискват общо почистване. Прах бежовия цвят трябва да се отстранява от всички повърхности и подове с обичайни почистващи препарати.

В градината или зеленчуковата градина не забравяйте, че Ecokiller (като всеки инсектицид) убива всички насекоми, включително полезни. Ето защо, поръсете растения и почвата трябва да бъде деликатен.

Как да използвате EkoKiller

Идентифицирайте местата на насекомите (например матраци, дръжки, слотове, кухненски площи и др.).

Изсипете Eokiller прах на тези места. На насекомите не падна на леглото, сложи краката си в контейнер с прах. Така че паразитите са гарантирани да загинат и вашият сън няма да бъде нарушен.

По-добре е градината да се обработва при безветрено време без валежи. Въпреки това, дори и след дъжд, Eko-умъртвяващият прах не губи свойствата си.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Ecokiller е уникален съвременен инсектицид. Първо, това е абсолютно безопасно за хора и домашни любимци. На второ място, той ефективно се справя с всички видове вредни насекоми. Повече от едно десетилетие аналози на това лекарство се използват в САЩ. Сега има възможност да закупите руски продукт на достъпна цена.