Що говорить сонник про клопа уві сні?

Січень 2019

Відео: Майнкрафт с Модами - КАК УБИТЬ ДИНОЗАВРОВ? (Січень 2019).

Anonim

Мечтите, в които се появяват насекоми, са рядко приятни и спокойни. Особено, когато в сън има такива паразити като бъгове, комари или акари. Какво мечтае за буболечките се опита да обясни на много преводачи на мечтите и това, което е най-неочаквано - много от тях имат връзка с такива сънища, почти диаметрално противоположни. В същото време мнозина се съгласяват, че някои събития, свързани със сънливост в сън, могат да провокират недвусмислено определени инциденти в действителност. Следователно, за правилното тълкуване на такива мечти, си струва да изучаваме мненията на няколко различни книги за сънища, които ще се опитаме да направим на страниците на тази статия.

Бебета в сън: какво означава това?

Повечето сонисти са единодушни в мнението си: това е лош знак, за да се видят луковици в мечта. Но дори и това мнозинство не се съгласява с това, как изглеждат буболечките. Добрите прогнози, свързани с тези паразити на насекоми, са по-редки, но се срещат в някои много авторитетни преводачи на мечтите. Следователно, има смисъл да се преразгледат основните източници и да се опознае отношението им към буболечките.

Малък мечта Велесова книга твърди, че дървеници мечтаят за скука, малко неприятности … и досадни приятели, с които не искат да се срещнат и разговарят, но трябва да го направя по случайност. От друга страна, същият източник прогнозира, че буболечки мечтаят за пари. Такива пари обаче най-вероятно ще бъдат резултат от големи проблеми и сериозни караници.Такива прогнози са от значение само за простото наблюдение на буболечки в мечта. Ако тези насекоми трябва да се търсят в сън, това е очевиден знак за сериозна злоупотреба и неприятности. И за да яде бъг, според Мали Велесов Sonnik, означава да се сблъскате с кавга или скандал в близко бъдеще.

Подобна интерпретация на мечтите с дървеници е дадена в книгата на сънищата на Саймън Кананит. Съгласно нея сънят предвещава среща с неприятно, досадно лице. Смята се, че отегчен, такъв човек, сякаш пие енергия от нас, като пиленце в този момент пие кръв. Този източник е според интерпретатора на хората, родени през януари, февруари, март и април, които посочват, че буболечките в съня означават наличието на вампир за сънна енергия в живота.

Една женска книга за мечти гласи, че буболечките се появяват в мечта като предразполагащи към хронично и сериозно заболяване. Понякога това заболяване се третира като умствена болка от някакво нещастие, може би - заболяване на роднини или приятели.

Според "Любовта мечта", бъговете са предразполагащи към неприятности с любимия човек. Най-вероятно той ще бъде човек с две лица и ще лежи много. Някои коментатори вярват, че насекомото, което страда от кръв, може да мечтае за измяна или измяна.

Но не всичко е толкова лошо! Много литературни източници интерпретират появата на дървеници в сън като знак за ранно обогатяване. И така, мечтите на рождения ден от септември, октомври, ноември, декември, мечтата на XXI век, Sonnik Tsvetkovoy, книгата Dreamland на пътешественика - всички те твърдят, че буболечки мечтаят за пари. И колкото повече тези насекоми едновременно видяха сън в сън, толкова повече ще имат пари.

Но всички преводачи с такава положителна нагласа са обединени в друга подробност: парите няма да дойдат сами, но ще доведат до значителен брой проблеми и притеснения.В повечето случаи това се дължи на появата на малки случаи и опасения, чието решение ще донесе добри доходи.

Между другото, мечтата тълкуване рожден ден през януари, февруари, март април се посочва още, че дървеници мечтаят за много проблеми, които, обаче, ще спаси спален инцидент. Той не дава връзки с парите, а като цяло посочва голям брой нови случаи.

Най-авторитетен мечта Милър посочва, че самият бъг в съня предсказва дълъг хронично заболяване, може би - с фатален изход, но не непременно в спален вагон. Само в живота му ще има събитие, свързано със смъртта. Има дори по-тясна интерпретация: ако в съня има мъртви бъгове, това означава, че голямото нещастие ще бъде свързано с хода на заболяването, но не непременно смъртта. Sonnyk твърди, че колкото повече бъгове присъстват едновременно в съня, толкова по-голяма е вероятността смъртта на някой от приятели или роднини.

Тълкуването на съновиденията на Дейвид Лофа показва, че появата на дървеници в сън обикновено се свързва с появата на завистливи хора в даден човек. Бебешките мечти за жена, според Лоф, предричат ​​същото като Dream Dream: измамата и дублирането на любимия човек. И много от тези насекоми в леглото най-често предсказват предателството на приятели, може би - дори и най-близките.

И накрая, това е, което бъгове мечти, мечти интерпретация на Жълтия император предупреждава да се подчертае, скандали, бизнес проблеми, изобилието от малки проблеми и здравословни проблеми. Но това е добър литературен източник повече от неговите особености: в съответствие с него, за да видите грешки в съня си - така че да се купи с проблеми със сърцето, бъбреците склероза, безсъние или сериозно заболяване на нервите.Същевременно в най-кратки срокове се дават препоръки за медицински преглед и получаване на квалифицирана медицинска помощ. В допълнение, синът на жълтия император препоръчва да се работи върху себе си, да се успокои, да намери спокойствие и да се опита да разбере истинските ви желания и цели в живота. Това ще даде едновременно добро здраве и радост, получени от всеки ден.

В резултат на това кой да използва книга за сънища, почти всички болести и здравословни проблеми. И ако копаете по-дълбоко, тогава поведението на сън в сън или събития, свързани с бъгове, може да каже още повече за самата болест и за начините на нейното лечение.

Какво означава това, ако притискате буболечки в сън?

Натискането на бъгове в съня е много лошо нещо.

  • Рожденият ден на мечтателите през май, юни, юли и август показва, че само смазан бъг - случайно или умишлено - мечтае за различни проблеми и проблеми. Ако човек в сън умишлено пресира тези насекоми, от които тече водата, тогава това е инцидент или сериозно заболяване. Но големи количества бъгове означават тежки заболявания и дори смърт.
  • Почти същите прогнози са дадени от книгите за мечтите на Милър и Лофт.
  • Модерна семейна мечта книга твърди, че грешката пада в съня предхожда болестта, но само на притока на кръв от насекомото е пророчество сериозно заболяване, дълго и може би фатално.

Всички тези предупреждения до известна степен съвпадат с това, което в книгите на сънищата се касае за просто пускане на бъгове. Смята се, че ако насекомото се движи по бяла стена, това е знак на заболяване, което не е тежко и не е фатално, страховете и преживяванията, които са напразни и безсмислени.

Както знаете, стриктната наука не вярва в прогнозите, има нужда от факти, потвърдени от експеримента. И тъй като няма статистически значими и по този начин документирани факти, буболечките в съня на човека за нея не са нищо повече от опит за определени впечатления и игри за въображение.

Психолозите казват, че хората, които са се наложили да се справят със силни чувства, някак си свързани с насекоми, най-често говорят за сънища с дървеници. Например, това може да е борба с хлебарки в страната, на която особено чувствителни жени могат да изпитат реален стрес.

Много често новите заселници, които се преместват в нов апартамент, са изправени пред проблема с дървените плочки. Безсънни нощи, сърбеж, ужасно зрелище на уреждане на паразити под дюшека на които ставаме свидетели на фона на опасенията в движение и голямо количество проблеми водят до това, че по време на сън най-ярките впечатления са загубили в мозъка в изкривена форма.

Човек може да вижда дървеници с по-големи размери, по-големи количества, непрекъснато се събужда. Това изобщо не е знак, а не знак отгоре. Така че мозъкът се опитва да разтовари от опитните силни емоции.

Още по-често буболечките могат да се появят сред сънуваните сред пътешественици, уморени по време на пътуването и да се заселят в заразени с насекоми хотели. Голяма част от емоциите, умората, болезнените ухапвания и усещането за насекоми в леглото водят до неспокойно заспиване и постоянни изображения на насекоми в съня.

В допълнение, самите бъгове в повечето хора са свързани с тъмнината, тъмнината, липсата на желание за живот и скръб. Ето защо, мечтите с буболечки от много психотерапевти се третират като признак на депресия.Обикновено подобни мечове нарушават човек, който е доста спокоен, тъжен, склонен към пиене и самоубийство.

Като цяло, в много религии и езотерични учения, бъговете са вид отрицателна енергия. Нейното присъствие в близост до лицето свидетелства за упадъка на силата, липсата на желание и волята за живот. Хората, които без обективни причини редовно носят тези насекоми, имат голям брой негативни емоции, причината за която повечето са сами. Те също така се наричат ​​хора с активна негативна психология. И буболечките в сънищата им са сигурен знак, че трябва да променят начина си на мислене, отношение към неща и събития, да се научат да се наслаждават на живота и да се наслаждават на него.

Тълкуване на мечтите