З'ясовуємо, куди поділися таргани і чому вони зникли

Грудень 2018

Відео: У центрі міста на голову полтавця впав уламок штукатурки (Грудень 2018).

Anonim

Много хора се притесняват за въпроса къде са хлебарките. Осветявайки кухнята в кухнята, хората вече не виждат, че бързат да избягат насекоми. Никой не бърза в кошчето. Собствениците безгрижно, вече без навик, оставят на масата купа с бисквитки. А някои почти забравиха как изглеждат тези насекоми.

Накрая, вредители, които привличат куп патогени в човешки жилища, вече не се притесняват. Но нещо не позволява на хората да се радват и да се наслаждават на свободата, мъчителни странни съмнения. Човек може ли да се чувства в пълна безопасност в сгради, откъдето дори и насекомите напускат? Този въпрос е зададен наскоро по-често.

Наистина, може би не всичко това е добре? В крайна сметка, не би могло да има хлебарки, са майстори на оцеляване, дори и в неблагоприятни условия на съществуване, някъде се измъкне, без основателна причина.

Учените са озадачени, психиките разбиват главите си, дезинфектантите се отегчават. Обяснение на това явление се предлага масово, а някои от тях съвсем неочаквано …

Нека да разгледаме предложеното обяснение в детайли.

Хлебарите не търпят електромагнитно излъчване?

Един от най-правдоподобното обяснение защо хлебарките изчезнаха, константно на високочестотни електромагнитни ефекти върху тях в жилищата на човека. Жилищните къщи и институции са пълнени с разнообразно оборудване. При работа той образува електромагнитно поле, което създава неблагоприятни условия за живота на хлебарки.

Ето устройствата, които изследователите са готови да се обадят на виновните за смъртта на хлебарки:

  • Мобилни телефони.
  • Микровълнови фурни.
  • Компютри.

През последните десетилетия такива устройства са влезли здраво в нашия живот. Въпросът за тяхната безопасност за хората и животните все още се обсъжда с все повече аргументи за вредното влияние на радиочестотите всяка година.

Учените предполагат, че хлебарки с чувствителност присъщи за тях първо да реагират на електромагнитно излъчване, така че те са напуснали града, оставили високи сгради, в които те са били толкова удобни и преди.

Забелязано е, че хлебарките по някаква причина не съществуват в регионите, където действат предишните стандарти на GPRS и GSM. Това включва Русия и повечето страни от Близката страна.

ГМО ли са виновни за смъртта на хлебарки?

Хората са обезпокоени от случилото се с хлебарките, защото се хранят с нашите доставки? По-често в човешката диета започнаха да се появяват генетично модифицирани храни. Това ли е това, което има за цел да спаси човечеството от глад или че то окончателно ще го съсипе?

Изследване на безопасността на ГМО (генетично модифицирани организми, особено за нуждите на земеделието), посветена на повече от един експеримент в големи мащаби в реномирана лаборатория. И първите резултати не са утеха.

Повечето експерти звучат аларми. Да не са ли хлебарки? Това е малко, в сравнение с последствията от намесата в генетичния код. Те са трудни за предвиждане. Страдат от всички части на хранителната верига: насекоми, вкус продукт на генното инженерство, патица, кълват жалко насекомо, бозайник, чиято жертва е птица.

За съжаление, докато не бъде доказано вредата от този или онзи продукт, нито една генерация от хора няма да страда.Изследователите са убедени, че хлебарките са изчезнали в резултат на системно отравяне с храна от човешката маса. Не бих искал да бъда следващата жертва.

, за да се създаде напълно инсектицид убити хлебарки

Хората са уморени от борбата с гаден синантроп, искам да вярвам, че хлебарките са изчезнали завинаги. Вероятно dezstantsy работници започнаха да работят перфектно, и, въоръжени с мощен инсектицид, запазили апартамента от насекоми, както и лекари победени едра шарка от ваксинация.

Ето защо в Москва няма хлебарки. Химични вещества, за дълъг период от време и често напразно разпръснаха и се напръсква хората от собствените си жилища, но дойде време, когато новите технологии са позволили да се създаде перфектни продукти, много пъти по-ефективни от старите пестициди.

Това се притеснява от скептиците. Насекоми, рано или късно, адаптирани към всякакви отрови и увереността, че някои уникални инсектициди, способни най-накрая да ги унищожат, вече са много съмнителни. Изглежда, че хлебарките навсякъде просто ни дадоха почивка.

Науката не стои неподвижна. Въпреки постигнатите успехи, учените се подготвят за следващия етап от битката с насекоми. Новите оръжия, според техните изчисления, ще доведат до факта, че хлебарките, живеещи в човешки жилища, накрая най-накрая умират.

Средство с високи очаквания е вирус - причинителят на смъртоносна инфекция, за щастие, изключително сред хлебарки. Той засяга клетките на своя храносмилателен тракт. Преди да загине насекомото, ще има време да предаде инфекцията на куп близки. Тогава хората най-накрая ще престанат да се чудят къде са хлебарките.

Пластмасите и линолеумът се оказаха прекалено много за хлебарките.

Ние сами сме виновни за факта, че хлебарките са били някъде. Никой няма да твърди, че външният вид на модерните апартаменти се различава значително от условията, при които хората са живели преди 20-30 години. На мястото на хартия тапети дойде пластмасови панели, а дървеният под на собствениците започнаха да се крият под капака на поливинилхлорид, мебели, също се научи да направи от изкуствени материали, които имитират дърво или камък.

Не всеки среден гражданин ще си позволи скъпи ремонти, използващи естествени суровини. Това доведе теоретиците до идеята, че излишъкът в стаята на синтетика, често с остра миризма, е причината, поради която хлебарките са напуснали неизвестна посока.

Хлебарките не са в състояние да се конкурират

Фактът, че хлебарката постепенно изместени от човека конструкции Черно хлебарка, известен на ентомолозите дълго време, и те лесно се тълкува този факт. Плодовитостта, бързото съзряване, грижата за потомството позволиха на червения хлебар да надделее над чернокожите си.

Но въпросът е защо самите Prusaks са изчезнали от апартаментите, остава отворен. Не могат ли тези миролюбиви същества да се ядат? Канибализмът е феномен, хлебарките не са чужди. Въпреки това, не е толкова разпространено, че цялата нозологична категория насекоми престава да съществува. Да, и като правило, те се консумират от недостатъци или яйца, безразсъдно се оставят на видно място.

Но сред хлебарките има още един хлебар, който претендира за едно и също местообитание - домашна мравка. Някои сериозно вярват, че това създание, много по-добре организирано и, подобно на пруския, вселенски, има по-голям шанс да спечели състезанието.

Природната конкуренция в животинския свят е неразделна част от живота, начин на регулиране на населението, основа на еволюцията. Но все пак това не е много убедителен аргумент, обяснявайки къде са хлебарките.

Изчезването на хлебарки - предвестник на икономическата криза?

Какво уплаши прусаните? Анализирайки настоящата ситуация, учените от различни страни стигнаха до неочаквано мнение: хлебарки усетиха подхода на икономическата криза, която избухна през 2008 г.

Това смело предположение на ентомолозите е индиректно потвърдено. Наскоро намери огромна процъфтяваща колония от хлебарки в индийската държава Гоа. Никакви финансови катаклизми не засягат тази територия, затова вероятно насекомите там живеят толкова свободно. Сега знаем къде са хлебарките.

Чудовища завършиха мисията си на Земята и се пенсионираха

Може би най-невероятната версия на къде и защо бяха изчезнали хлебарките, сочат UFOologists. Те са сигурни, че тези насекоми, които живеят един до друг хиляди години, са космически шпиони. Преструвайки шантави същества, те са в състояние да получат подробна информация за живота на Хомо сапиенс, които са проникнали в най-интимните кътчета на нашия живот, която няма нужда от паспорт, не са пропуснати.

Изчезнаха чудовищата, защото сега тяхната почетна мисия е изпълнена, те са успели да напуснат домовете ни и да се върнат на планетата си. Само че е малко вероятно някой да предостави неоспорими доказателства, че инкриминиращите хлебарки в шпионаж.

Хлебарите сигурно ще се върнат

Изглежда, че няма къде да изчезнат хлебарките. Независимо дали ги уплаши звън реставрирани храмове, Толи високо ниво на шума на града, филцове убити една хранителна добавка Е450, или те отлетя за неговата планета - Не е известно на никого.

Където хлебарките са изчезнали със сигурност не е най-ужасният проблем, за който човечеството трябва да се тревожи. Според биолозите броят на насекомите се характеризира с вълнообразни вибрации. Това е естествен процес.

И накрая, най-важното нещо, което има за цел да успокои притеснените-хора: изглежда, скоро ще се разбърква интернет малко по-различен въпрос: защо отново бяха там хлебарки. Информация за тяхното "безопасно" завръщане към апартаментите и вилите вече са се появили.

Те вече не се намесва в ремонт, изобилието на мобилни телефони и модерен отрова, те все още са готови да ядат храна от нашата маса, включително ГМО. Не се учудвайте, защото хлебарките многократно са доказали способността си да се адаптира …

Някой чул, че никъде не хлебарки изчезнали, ако не моля, утеха. Но помислете за нещо друго. Ще текущата Stasik, както и преди, в тих и плах, или хората ще трябва да се справят с мутанта - смели, по-мъдър, устойчиви на отрови, могат през нощта, за да се заяждам кожата на спи хора (има много доказателства, че хлебарки правят).

Каквото и да беше, започна новият етап от борбата за свобода на населението от насекоми.

Интересно видео: къде отидоха хлебарките?