Змови проти тарганів

Лютого 2019

Відео: Лучшие Реплеи Недели с Кириллом Орешкиным #35 [World of Tanks] (Лютого 2019).

Anonim

Много съвременници са уморени от собствената си прагматизъм и тежка реалност на околната среда, те са щастливи да приемат помощ от мистични източници, искат да се научат да вярват в нещо необичайно, за да възприемат света по различен начин.

Други домакински проблеми като отгледан и не искам да изчезне с битова химия насекоми да натиснете един прост домакиня, за да научите някои нестандартни ефективен метод да се отървете от тях, например, заговор срещу хлебарки. Случва се, че властта на вярата ни дава това, което се желае, и изобщо не е необходимо да се знае точното обяснение на случващото се.

Каква е основата на конспирацията

По-добре е да разгледаме някои от компонентите на традиционната славянска култура. Нашата по-старо поколение, повечето от които израства в провинцията, ще се помни, че обикновените хора често се използват за "шепот", и конспиративни присъди в случаи на домашно и ежедневието на природата.

От малки ранички, детски заболявания на дълъг път, за да богата реколта от къща мишки, дървеници и хлебарки, имаше някои прости парцели, набързо blurts посочени в точното време. Този начин на "помагане" в бизнеса е бил обичаен в живота на обикновен селянин. Каза го, вярваше, че се защити.

Съвременният човек е и с голям интерес обръща внимание на нетрадиционни методи за закрила или помощ по въпроси, но не знам как да го направите сами и правилно, или се страхува да се пусне в живота си нещо, което не разполага с материална база.Но все още гледайки с любопитство как тези методи се използват от другите.

Практическото използване на конспирациите се корени в древността. В библиотеките на древните руски градове се съхраняват брезови буци от 14-ти и 15-ти век със запазени конспиративни текстове. Те са открити по време на археологически разкопки в землището на древен Новгород и са известни и примери за древни европейски и древни индийски конспирации.

Изследователите вярват, че въз основа на това може да се прецени жизненоважното представяне на нашите предци, тъй като те съдържат голям дял от митологичните.

Основата на съвременните заговорници е дадена от древните езически молитви и магии, използвани в момент, когато човек се е покланял на по-високите сили и феномени на природата. Структурата на всяка конспирация е предмет на определени закони. Въвеждащата част предполага определено пътуване с определянето на помощна сила, която традиционно се отнася до природните сили (дъжд, вятър, слънце, звезди) или Господ, Божията майка и светиите.

Например:

Аз карам същество и измет, фини, бълхи с дървеници, мравки с хлебарки, от прага им до прашните пътища. Те ще изчезнат от вятъра суха и студена. Те ще загинат в тайгата, ще изчезнат в пясъка.

Втората част от структурата на парцела е направено устно чрез сравняване на

Хлебарките черни, червени хлебарки, вие сте горчив и трепетлика, а в гората - мед и малини. Махни се от мен, не се връщай.

и защитена част на парцела е конкретно позоваване на крепостта думите на ключалката:

Махай се, хлебарки в гората кухи, когато животните не се разхождат, и хората не ходят. И кой ще остане - на жестоката смърт. Ключът е езикът. Устата е замък.

Като помощна сила човек в редица християнски конспирации се обръща към конкретни помощници.Дядо домове - четене конспирация да се отървете от хлебарки и дървеници в къщата на Дева Мария - при успешното предоставяне на Свети Влас - един успешен отглеждане на добитък, на слънце бащата - да спасят реколтата против дъщерите на Ирод - за лечение на леки заболявания.

Как да заговорничат срещу хлебарки

Никой не би отрекъл, че често има такива ситуации в живота, когато обичайните методи не помогнат, но сам е трудно да се намери решение. Тогава хората се обръщат към висшите сили чрез молитви и конспирации.

Молитвата е призив към Бога според определени канони. Конспирацията е магическа ритуална реч, която също позволява достъп до по-големи правомощия. Тази молитва многократно укрепва конспирацията. Определен обред прави лечението ясно и фокусирано. Дори философите вярват, че думата доминира във феномена и е в състояние да определи "съдбата".

Желаещи да спаси дома си от насекоми с помощта на магически заклинания, в крайна сметка, трябва да се помни, че ритуалът трябва да започне внимателно, за да се измива и подредена стая. Необходимо е също така всички повърхности да се избършат сухи.

Ако конспирацията е придружена от молитва, започнете я по-добре в зори. За успешен резултат трябва да се обърнем към апостол Свети Николай или мъченик Трифон, на когото Господ даде правомощието да изгонва демоните. Ето един пример за такава молитва:

Божият помощник, Николай-наслада! Ти си навсякъде, на полето, на пътя и в къщата. Спрете и спасете от всяко зло!

Следват парцела:

Черни хлебарки, червени хлебарки, отидете далеч, не очаквайте нищо от мен! Всички сте отвратени, че изчезвате. Така че очите ми няма да те видят, така че птиците да те кълнат! Завещание завинаги завинаги да напусна къщата ми и да забравя пътя назад!Амин!

Тази конспирация от хлебарки се придружава от определен обред. Чашата се изсипва във вода и прочетете текста над нея. След всичко казано, водата трябва да се използва за измиване на пода в цялата къща.

Изследователите на традиционната култура уточняват, че не е необходимо текстът на сюжета да бъде използван дословно. Основното е да се придържате към правилната схема, да говорите уверено и ясно да формулирате желанието. Водещата сила ще бъде вашето убеждение, че всичко, което поискате, ще се сбъдне.

Съществуват и няколко допълнителни препоръки за правилното използване на заклинания и конспирации. Човекът, който ги изговаря, трябва да бъде спокоен и трезвен, в нормално психическо състояние. Интонацията и формата на словото са от голямо значение. Необходимо е да се говори ясно, спокойно, правилно формулиране.

В съществуващите древни магии, изработени от опита на предците, е по-добре да не променяте формулировката изобщо. Текстовете на конспирации, свързани с проблемите на съвременния живот, е позволено да се състави от нас, използвайки правилно структурата на конспирацията.

Силата на конспирацията. Отзиви

Въпреки, прагматизъм и образование, съвременният човек вярва, че "народа" - така е усвоила мъдростта на народа, създадени основите на века, които трябва да се съхраняват и наблюдавани.

Народните знаци, народната медицина, народните методи не се считат за примитивни суеверия и неоправдани надежди. Напротив, като използвате нещо, което е свързано с опита на много хора, очаквате да получите по-добър резултат.

Популярните начини да се отървете от насекомите включват конспирации срещу хлебарки. Коментари на домакини, които прибягват до този метод, обединява едно - не е известно защо, но работи!

са примери за коментари:

Анна: "… Аз чета молитвата с три поредни парцел, за всеки случай, в продължение на 9 дни, в сутрешния дом след сапун вода с заклинание помогна докато tarakashki не се върна!".

Елена: "И аз също във всички краища на водата плисна от чашата, четох, че също така направи месец няма хлебарка не бъде спазено от хлебарки Conspiracy научили преди шест месеца, от приятел …"

Какви са конспирациите и как работят