До чого сняться воші на голові і волоссі

Грудень 2018

Відео: ПОЧЕМУ ПОЯВЛЯЮТСЯ ВШИ НА ГОЛОВЕ? (Грудень 2018).

Anonim

Средният човек в повечето случаи няма да разбере защо сънищата в косите им сънуват. С тези паразити човек, който живее при нормални условия рядко среща, а дори и да се ражда, те се доставят в рамките на дни или дори часове. Въпреки това, въшките на главите им се мечтаят дори когато човек знае за тези насекоми само от учебниците.

Много от успокоителни и специалисти, които изучават човешкия мозък, са съгласни, че въшки се отстраняват само като отправна точка за други събития, които се провеждат в живота на човека, както и един вид показалеца на нещата напред. За да разберете какво се отнася до сигнала, трябва да погледнете в книгите за сънища.

въшка сън, в старите дни, а сега

В старата тълкуването на сънищата въшки се състои най-вече в предсказване на времето, реколтата и здравето на добитъка. Очевидно това се дължи на начина на живот на целия народ, на неговите интереси, стремежи и основни занимания.

В древни мечта книги, които са оцелели до наши дни, може да се намери такава интересна интерпретация:

 • на главата въшки в съня означава здраве добитък, рентабилност и богатството в дома;
 • въшки в косата на детето - можете да очаквате отлична реколта;
 • Съберете сълзите в мечта от домашни говеда - до морената и калъфа.

В съвременния свят ролята на селското стопанство е намалял и успокоителни и започна да се обръща повече внимание на личния живот на човек, неговите радости и скърби.Сега можете да намерите много ръководства, които напълно обясняват защо мечтите за въшки в косите им от гледна точка на градските реалности.

Например, можете да помислите няколко варианта за модерни интерпретации:

 • Дрийм Book World казва, че мечтата на въшки в главата му - добър знак, защото тя обещава нова добра работа, увеличаване на капитала и изчисляването на дълга.
 • Най-новият Дрийм Книгата обяснява, защо се оттегли въшките по главата: те се предскаже бъдещо решение на правни въпроси (разделение на собственост, процесуално представителство, присъединявайки се към наследството), които ще се решават най-добрият начин за сънуващия.
 • И тук Сън Семенова предупреждава сънувате, че въшките по главата - така че не е честно да се държат във връзка с близки хора, донесе приятели и да помислим за обогатяване на планове за другите.
 • Тълкувателят на сънищата на Фройд твърди, че въшките са олицетворение на тъмни сили, които искат да навредят на човек чрез своите познати или приятели.
 • Нещо друго казва, че е най-подходящият сън: мечтаеше за въшка в главата ти - трябва да се грижиш добре за здравето си. Тези насекоми показват бъдещи заболявания и посещения на лекар. Ако има много въшки, болестта ще бъде достатъчно сериозна и ще изисква значителни отпадъци, за да се излекува или предотврати.

Интересно е

В древни времена въшките живеели в почти всяка къща и никой дори не се опитвал да ги отстрани. Първо, това първоначално е безсмислено занятие, защото инфекцията се е случвала отново и отново, и второ, въшките се считали за символ на просперитет и богатство, доверие в бъдещето.

Смятало се, че в един празен гробищен дом на лоша гостоприемница въшки просто няма да отида и е по-добре да живеят "на улицата".Следователно, човек, който никога не е страдал от педикулоза, е смятан за губещ, беден човек и предизвиква подозрения. Това се потвърждава и от древните книги за сънища, които обръщаха много внимание на интерпретацията на мечтите за въшки и ги смятаха за радостен символ на богатство и просперитет.

Въдици върху главата на дете: какво обещава подобна мечта

В реалния живот въшките най-често се срещат при деца. Това се дължи на постоянното им присъствие в големи детски групи, съвместни игри и активен начин на живот като цяло. Всичко това се проектира в сънища: хората често трябва да гледат в мечтите за интерпретацията на въшките в главата на детето.

Преглед

"За дълго време се опитвам да разбера какво мечтае въшки в косите си дъщеря. Местна баба използва, за да се каже, че това е просто знак, че бях много внимателен. Учих различни успокоителни, и те говорят за едно и също нещо. Има и други интерпретации, но те са по-подходящи за света на бизнеса. Като цяло се успокоих и дори, ако понякога нещо толкова неприятно ще мечтае, тогава не придава много значение на него. "

Соня, Бердянск

Като правило, всички мечтани книги са единодушни, тъй като такава мечта не предсказва големи проблеми и сериозни заплахи за живота и здравето. Понякога, напротив - мечтата за въшки на главата на дете обещава богатство на всички свои роднини и родители на първо място.

Струва си да се каже, че най-често този сън носи информация и предупреждения за родителите, а не за самите себе си. Ето как да се тълкува тази история са едни от най-мечта книгата:

 • sonnik Цветкова каза, че мечтата на въшки върху главата на едно дете е само на прекомерен загриженост за здравето му, прекомерно грижи, опитвайки се да не се даде възможност за развитие на техните собствени.Тази мечта сочи към психологическите проблеми в семейството, свързани с неправилното възпитание на детето, което в бъдеще ще го направи зависим и слаб.
 • Малък мечта Велесова книга обяснява, какво мечтае въшки в косата на детето: по този начин, трябва внимателно да помисли за родителите като сън свидетелите в здравето на децата си. Е, ако се окаже, че си спомняте коя част от тялото е пълзяла. Обикновено тази част от тялото изисква по-голямо внимание на лекарите, което може да се наложи в близко бъдеще.
 • Дрийм Гришина обяснява, че, за да видите един човек, който скоро може да разчита на промоция, интересна пътуване или промяна в кариерата на по-далновиден в съня въшки на вашето дете. По принцип въшките представляват пари и този образ се прилага към родителите на детето или други познати лица, за които той мечтае. Според ръководството колкото повече въшки и нишки са били видени, толкова по-голяма е ползата, която са обещани от промените в живота. Струва си да се каже, че тази интерпретация е една от най-популярните и се държи от много книги за сънища.
 • Дрийм Тълкуване Дмитрий Winters Надежда и предупреждава, че да се разбере какво мечтае въшки, имат дъщеря или син, можете само ако мечтател ясно и си спомня всичко, което се случва в събитията съня. Така че, ако въшките се изкачиха над детето и паднаха от него - опит, тъга и копнеж заплашват цялото семейство. Ако родителите успяха да унищожат всички въшки навреме и не им позволиха да хапят децата - всички противници ще преминат, ще бъдат успешно изхвърлени. Можем да кажем, че децата въплъщават силата на семейството и са еднакво отражение на двамата съпрузи.

Какво е значението на цвета на въшките в мечта

Ушите на главите им в съня могат да се появяват в съвсем различни форми. По правило изглеждат в действителност, но понякога се появяват под формата на малки черни насекоми, подобни на бълхи. Обикновено това се дължи на факта, че сънуващият никога не е виждал въшки в реалния живот (или това беше преди много време), и подсъзнанието просто "нарисува" желания неговия образ, представящ най-точна картина.

Във всеки случай трябва да обърнете внимание на цвета на съзнанието, което е било мечтано, тъй като това има най-пряката връзка с интерпретацията и ще ви помогне да я направите по-подробно и точно.

Какви са мечтите на белите въшки в косата ти?

Белите въшки, които имат обичайния си външен вид, сънуват пари и лесно обогатяване, сочат към големите бизнес запаси на предприятието, възможностите на едно лице или цялото семейство. Обикновено такъв знак трябва да се разглежда като сигнал за действие - замисленият бизнес непременно ще доведе до печалба дори над очакваните или нови бизнес партньори ще се появи неочаквано.

Съществува и друг вариант на лечение на белите въшки: те показват уязвимостта на човека към външния свят, страховете му, безпокойството и неспособността му да живее. Понякога въшките могат да бъдат посланици на неуспехи, скърби и тревоги, които ще попаднат върху сънуващия.

Като цяло обяснете какво сънуват белите въшки в косите им: тази мечта има пряко отношение към човека, на когото сънува. Трябва да следите внимателно вашите здравни, материални и семейни дела.

Сега нека погледнем какви сънища в косите им се сънуват.

Черните въшки показват свят на зло и лоши дела, които буквално обвиваха мечтателя.Това не означава, че те са извършени от самия човек. Възможно е, трябва да се страхува от машинациите на врагове и интриги, предпазливо да се държи, когато се занимава с външни хора.

Ако имате въшки в главата си и те са не само черни, но и големи, трябва да сте нащрек. Може би някой ще се опита да измами сънуващия или да вземе своето имущество.

въшките в съня си от гледна точка на психологията

на всяка мечта за паразити обикновено се задейства от мощни психологически нюанси, които не винаги е на повърхността, за да бъдат лесни за възприемане. Подсъзнанието трансформира и променя действителните събития, да ги смесва с страхове и спекулации за да даде път неприятно, "нечист" и отвратително насекомо, което буквално изяжда главата на мъжа.

Преглед

"Съветвам ви да не вярваме на всички тези прогнози. Жена ми се втурна с всички мечтани книги и се опита да разбера какво си мечта на въшки в главата на дъщеря си. И на заболяването на детето е търсил, и всичко лошо око на. В резултат на това, психиатър в болницата в самото съпругата намери депресия и мания на ранен етап. е, разбира се, е по-умни думи, наречени, но същността е, че проблемът не е бил дете, но в много съпруга. Сега си лек. "

Руслан, Киров

Психолозите обясняват, че тази мечта може да бъде свързана с мании или прекомерно фиксиране върху едно нещо, което също е "изяжда" мозъка, не оставя място за нищо друго.

Често се оказа, че хора, които са имали подобни мечти, са открили скрити болести. Може би тялото се опитва да сигнализира за проблем и затова показва вредно насекомо.

За да обясни защо сънищата в косата са мечтани, също е възможно човек да преживее негативно от някого в своята среда.Такъв неприятен човек се нарича енергиен вампир и може да донесе много страдание на мечтателя. Също така такива мечти могат да се обяснят с повишеното безпокойство, страховете, чувствата и несигурността в себе си.

Не бива да приемате твърде сериозно неприятните мечти, свързани с въшките. Те не означават непременно нещо лошо, но могат да бъдат само случайни фантазии за спане. Обикновено това се случва, когато човек чува за въшки по телевизията или от познати и ги приема като заплаха, се страхува да се зарази с педикулоза.

В тълкуването на сънищата, че е много полезно да се слушат на подсъзнанието и интуицията си: това, че често предполага отговор, а най-правилното тълкуване и прави по-лесно да се справят с живота си.

Насладете се на мечтите си!

Интересно видео свещеник становище от пророчески сънища, защо те се случват и колко опасна поза

Как да се преодолее безсъние и да видим добри мечтите: експертни препоръки