До чого сниться моль і що про це говорять сонники

Грудень 2018

Відео: The Great Gildersleeve: Gildy Gets Eyeglasses / Adeline Fairchild Arrives / Be Kind to Birdie (Грудень 2018).

Anonim

Всеки човек, който някога е срещал тази къща, може да мечтае за мол в сън. Най-често къртицата в съня се третира като лош знак, предсказвайки неприятности или показващи наличието на тайни врагове.

, но някои успокоителни не е толкова категорични: те твърдят, че бенката може да е предвестник на късмет и някои добри събития. Всичко зависи от контекста на мечтата, от обстоятелствата, при които молчето мечтае.

Интересно е да се

Според ученията на символи (семиотика) мол на - е антитезата на пеперуда. За разлика от последния мол символизира неизвестната страна на човешката природа - страхове, комплекси, предчувствия и подсъзнание като цяло. Най-благоприятен сън, в който къртицата лети от тъмнината към сънуващия - това означава, че той успешно се учи в дълбините на собственото си "Аз".

Човекът, на когото молът сънува, трябва да обърне повече внимание на собственото си духовно развитие, да търси контакт с несъзнаваното. По-често необходимите намеци и обяснения могат да бъдат намерени без външна помощ, като се запитате за правилните въпроси.

Дрийм Милър на молец

За да разберете какво мечтае мол, може да бъде в една от най-влиятелните мечта книгата - мечта Милър. Той предлага и няколко интерпретации на съня.

Ако една голяма нощна пеперуда лети из стаята и тя не ме убият - това говори за много продължителна документи, продължителната обработка на документи, бюрокрация.Струва си да се подготвят незабавно за закъснения и закъснения, загуба на време. Въпросът се решава бавно, но успешно.

Ако подобна мечта сънува: молецът е ял кожено палто или друг кожен или вълнен продукт, тогава човек трябва да очаква известно напрежение на фронта на любовта. Самата книга за сънища не означава разкъсване на връзките или тяхното влошаване - това е само въпрос на молекулярни неща.

Ако някой сънува, че купува средство за молец в килера, или нарежда растения със силна миризма репелент, се очакват кратка радост, че ще се промени, тъга, загуба и разочарование.

Най-общо, сънят на мечтите на Милър третира къртицата като радостен знак, губещ за загуба, тъга и лоши промени в живота. Други източници най-често споделят това мнение, но препоръчват да обърнат голямо внимание на собствените си чувства от това, което видяха.

Mole в сън: знак за проблеми с

Дрийм Smurova семейството предупреждава, че това насекомо в съня заплашва да финансови загуби и недостатък. Той отговаря на въпроса на това, което мнозина мечтаят молци - най-често този сън е свързан с появата на реални житейски врагове, които чакат момента да се въвеждат някои неприятности. Трябва да се внимава и да се избягват случайни запознанства.

Летящата книга за смокини Smurova също така не нарича много добър знак: този символ показва неизбежна кавга с близки и любовници.

Тълкувателят на съня на Фройд посочва дребни несгоди, които ще дойдат едновременно и могат да причинят сериозни щети на делата. И ако молът в съня си е оставил следи от жизненоважната му дейност, е необходимо да се пазим от връщането към старите злонамерени навици, които няма да ни позволят да продължим напред.За младите момичета мечта от този вид е клюки, клевети, че тя ще трябва да мине през по вина на завист. Ако има много молци, съответно много и клюки.

интерпретация английски мечта, мечтата тълкуване Хасе, Азар и Цветкова единодушно в тяхното тълкуване на молец в съня си, тя винаги показва явни или дискретни врагове, които отровиха живота на сънуващия и пречат на успеха на бизнеса си.

модерна интерпретация мечта показва бенката като символ на липсата на активност, амбиции и вътрешна сила. Може би трябва да обърнем повече внимание на собствените си желания, за да си позволите да бъде успешен и популярен. И тълкуването на мол сън вижда образа на старите навици, които пречат на ход на качествено ново ниво на живот. За подобряване на психическото и материалното им състояние, трябва да нулирате стария баласт, който не оставя място за нещо ново.

мечта тълкуване на XXI век предупреждава: лети в мол в стаята предупреждава за семейни и финансови проблеми, лоша реколта, загуба, наличие на врагове.

Защо мечтата молец изяжда дрехи

Според Дрийм книга Гришина, молци, които ядат дрехи или други домашни потреби, доказателство за бъдещите разходи. Въпреки това, тези разходи са свързани с нови неща или приятни мигове - в къщата ще храненик на.

относно тълкуването на сънищата Денис Лин Guide предлага различно тълкуване: ако в съня молец разяжда дупки в тъканта и я гризе - Събуждане на сънуващия гризат проблеми и трудности, че той не е в състояние да вземе решение сега. Необходимо е и двете, за да се определи причината за безкрайни проблеми възможно най-скоро и да се опита да се отърве от него.

сън тълкуване от А до Z свързва повредени съня неща усложнения в романтични връзки, с разделяне или неразбиране от страна на човек.Сънят се дава като предупреждение, така че си заслужава да се обърне внимание на претенциите на вашата половина и се опитайте да не допуснете влошаване на връзката.

Според сбирката на Wangi, един мол в дрехите говори за предстоящи неприятни промени, промяна в любовта, спад в бизнеса. За хората, участващи в търговията, този символ прогнозира измама от страна на партньорите, неплащане на парични задължения, измами и съдебни спорове. Също така, облеклото за кърмачета показва разваляне на имуществото, принадлежащо на сънуващия: това може да се случи както по вина на други хора, така и от собствената му безотговорност.

Убий къртица в сън: добре ли е?

Самата молец в съня си е отрицателна, намеква за най-лошите аспекти на човешката природа, а не за най-добрия период в живота и взаимоотношенията с другите. Да убиеш къртицата в съня си - т.е. да правиш привидно лошо действие, всъщност изобщо не е зле. Това действие се разглежда като унищожаване на отрицателния символ и пълно унищожаване на неговото влияние.

Говори се, че при тълкуването на тези мечти всички успокоителни са единодушни: унищожаване на къртици обещава късмет, сигурност и просперитет. Нека се опитаме да го разбера повече:

  • Дрийм Фройд твърди, че убийството на молове в съня си - това е ключ към разбирането на техните семейни проблеми, и да ги избегне в бъдеще. Такъв символ обещава добър късмет в любовта и гаранция за запазване на топлината на семейното огнище.
  • тълкуване на сънища рождени дни в месеците януари, февруари, март и април, както и мечтата тълкуване Wanderer показват благоприятна поличба да убие молове в съня си означава да се постигне подкрепа и неутрализиране на враговете и да се отървете от тях, най-малко в продължение на шест месеца.Ако човек вижда като вредни насекоми (проекцията на своите страхове, тревоги и външна агресия) унищожени заедно с него е унищожена, а всички лошите. Може да се каже, че е убил къртица - символ на нов живот, изпълнен с радост и благополучие.

От научна гледна точка, мол в човешкото съзнание - символ на гниене, на стари неща и спомени на стари, остарели връзката им. Когато изображението на насекомото се появява в съня си, тя може да се разглежда като желание да се върнете назад във времето, за да изпитате стари емоции или да се почувства отново млад. Също мол показва, стагнация и упадък, липса на жизненост, нежелание да се започне нещо ново.

Насладете се на мечтите си!

Интересно видео: мечти - декодиране и гледа в бъдещето,