Клейові будиночки від тарганів аргус і їх гідності

Грудень 2018

Відео: Як зробити будинок з сірників? (Грудень 2018).

Anonim

Учените са доказали, че средно един жител на планетата възлиза на повече от 200 различни насекоми, които не могат да се движат само по земята, но и да летят във въздуха. В същото време те могат да причинят много проблеми на хората. Сред тях много често има представители на хора, които са в състояние да понасят много опасни инфекциозни заболявания. Също така, наличието на такива насекоми у дома често води до нехигиенични условия в стаята. Ето защо, напоследък проблемът, свързан с наличието на ефективни лекарства, с които можете да се борите с насекоми, става доста остър.

Сред многото такива лекарства, които могат да бъдат добър помощник на човек в борбата срещу хлебарки, искам да подчертая лекарството, наречено Argus. Това е едно от малкото вещества, които наистина допринасят за създаването на ефективна защита на жилищните помещения от проникването на чужди насекоми.

Описание

Лепилото за хлебарките Argus принадлежи към веществата от специализираното направление на класа инсектициди. Този инструмент е в състояние ефективно да унищожи всички видове хлебарки от кино-тропически тип. Препоръчва се да се използва в домашна среда. Това лекарство се използва по време на медицинска, както и санитарна дезинфекция в помещенията на хранително-вкусовата, детската или лечебните заведения.

Това лекарство се препоръчва за използване в следните помещения:

 1. В отворени кухни, където други средства не винаги могат да се справят със задачата.
 2. На верандите, където употребата на други лекарства е просто невъзможна.
 3. Подготовката се препоръчва от специалисти, които се прилагат и на различни тераси. Тук това лекарство има висок коефициент на ефективност при контрола на хлебарки.

Веществото може да бъде и под формата на специален гел, който се нанася върху повърхността или под формата на лепило. Трябва да се има предвид, че колкото повече представители на тази категория насекоми са на територията, която се лекува, толкова по-малка е разстоянието между капките. Ефектът от обработката на стая с такова лекарство може да се наблюдава още на втория ден.

Много важна характеристика на този инструмент е принципът на неговото функциониране. Това означава, че веществото може да убива насекоми в продължение на три календарни месеца. През този период хлебарки и други насекоми няма да се появят физически на територията, която е била лекувана с такова лекарство. Един човек остава само по време на събирането на мъртвите хлебарки.

Технология Прилагане средства

Преди да можете да използвате лекарството трябва да бъде запознат с последователността на действията, извършени по време на процедурите за обработка на разположение:

 1. Гелът се препоръчва да се прилага в тези места, където можете да видите натрупването на хлебарки.
 2. По време на лечението на помещенията трябва да се наблюдава дозировката на лекарството. Тя трябва да се консумира под формата на капки, чиито размери са приблизително сравними с тези на ориза.
 3. Разстоянието, което трябва да се наблюдава при прилагане на лекарството, е пряко свързано с броя на хлебарки.Ето защо, с тяхното увеличение, разстоянието ще бъде пропорционално намалено.
 4. Възможно е да се приложи гел върху листове хартия. След това тези листове трябва да бъдат поставени на места, предназначени за преработка. Това трябва да се направи, когато повърхностите са трудни за измиване или нямат плътен слой.
 5. Хлебарите започват да умират на втория или третия ден след употребата на лекарството.
 6. Ако след употребата на лекарството, насекомите отново се появят след известно време, гелът трябва да се приложи още веднъж на повърхността. Това лечение обаче се препоръчва не по-малко от един месец след първоначалната процедура. Гелът запазва свойствата си за един месец.
 7. Производителите специално добавят специално вещество към препарата, който има горчив вкус. Това дава възможност да се изключи навлизането на животно или човек в тялото.

Основните предимства на залепващия капан

Адхезивните къщи Argus имат редица предимства, които ни позволяват да говорим за тяхната голяма популярност сред потребителите. Предимствата отличават това лекарство от други лекарства.

Най-значимите предимства включват следните показатели:

 1. Ниска цена, която ще бъде достъпна за повечето купувачи.
 2. Къщите са много удобни за ползване. За тази цел е приложена инструкция, в която всичко е описано като достъпно за обикновения купувач на езика.
 3. Адхезивните къщи имат голямо въздействие върху насекомите.
 4. Това лекарство е абсолютно безопасно за хората и техните домашни любимци. Експертите препоръчват използването на лепила Argus дори и в условията на училищните и предучилищни институции.

Характеристики на Argus

Основните характеристики на лекарството включват такива данни:

 1. Този препарат се произвежда в Китай.
 2. Производителят предоставя 1-годишна гаранция за веществото след отваряне на опаковката.
 3. Инструментът може да се съхранява при разопаковане в продължение на 3 календарни години.
 4. Лекарството се доставя в специален опакован контейнер, наречен велпапе. Той съдържа 50 единици от устройство под формата на епруветка с гел.
 5. Основното активно вещество е фипронил. Неговата концентрация е 0,05%.
 6. В една гофрирана кутия съдържа 0,022 м 3 означава от хлебарки.
 7. Теглото на велпапето е 1, 75 кг.

Лекарството е едно от най-ефективните средства в борбата срещу насекомите. В този случай съоръжението е на разположение на голям брой купувачи, благодарение на умерените разходи. Това му позволява да остане популярен на пазара за вещества, предназначени за борба с хлебарки.