Все, що потрібно знати про постільних клопів

Лютого 2019

Відео: Що потрібно знати студентам, які хочуть отримати освіту за кордоном (Лютого 2019).

Anonim

Мъжът често не могат да се идентифицират веднага, намирането на малки насекоми за бъг легло или не човек често не могат да се идентифицират веднага, намирането на малки насекоми за бъг легло или не. Има причини за това. Паразитите често се бъркат на различни етапи с хлебарки, въшки, акари, други вредители. Това може да доведе до редица проблеми.

Как изглеждат бъговете

Различни видове дървеници изглеждат еднакво. Те се характеризират със следните характеристики:

 • удължено тяло;
 • глава с остър удар;
 • плътни криле с интересен модел.

Спалното бельо изглежда различно. Те трябва да отбележат следните признаци:

 • пълно отсъствие на крила като безполезни;
 • мек шаблон на тялото;
 • сегментирани коремчета.

Редовните буболечки и леглото имат удължена пробокса с малки размери. Тя се формира от челюстите. Той съдържа 2 канала: един за инжектиране на слюнка в пункцията, а другият за смучене на кръв.

Обикновени и легло грешки представляват удължени хобот малък размер

телешки насекоми размер - 0, 5-8, 0 мм. Колко милиметра при възрастен човек? Изобра има 4-милиметрово тяло. След хранене грешката може да се увеличи два пъти. Размерът на ларвите е малък, така че те са почти невидими.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от дървеници, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Къде и колко живеят

Habitat

Бебетата обичат да се настаняват в леглото. За тях са привлекателни пукнатини в мека мебел, място под матрака, дупки в възглавничките, пукнатини в рамката, места, които изглеждат пренебрегвани.

Паразити живеят не само в леглото, но и на други места:

 • под паркет;
 • за мебели;
 • под килимите;
 • в дрехите;
 • между книгите;
 • в нощното шкафче;
 • в домакинските уреди;
 • в гнездата;
 • близо до батерията;
 • под тапицерията за мебели;
 • зад первазите;
 • за картините.

Живот паразити не само в леглата, но също така и в други места на апартамента

Живи паразити и гардероби, но те изглеждат незабележими, което е и причината хората да намерят те често не са в състояние да. Ето защо се препоръчва по-често да се извършва обработка на облекло. Ако в нея останат най-малко няколко ларви, броят на бъговете бързо ще се възстанови. Колко пъти на месец да се справяте с прането? Достатъчно 4 пъти.

Човек трябва да знае, че буболечките не харесват възглавниците, тъй като те са твърде плътни. Но те могат да стигнат до възглавницата.

Препоръчваме Ви да научите за ефективни начини за борба с бъбреците.

Живот

Колко живи паразити? Средната продължителност на живота е една година, но ако бъдат намерени от човек, по-малко. Ако насекомите са в студена стая, продължителността на живота се увеличава с няколко месеца.

Ако температурата в помещението е 30 градуса, бъговете живеят по-малко - 8 месеца. Яйцата се отлагат по-бързо.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

Има само три ефективни опции за бързо отстраняване на буболечките:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Покупка на евтин електронен репилатор (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Бебетата в леглото прекарват няколко месеца на сцената на ларвата. През този период паразитите не се възпроизвеждат, яйцата не се образуват. През останалата част от периода женските произвеждат непрекъснато яйца, а мъжете оплождат женските.

  Живот паразити и гардероби, но те изглеждат незабележими, което е и причината хората да намерят те често са в състояние да

  Как да се открият паразити

  дървеници в леглото там, те се установят близо до леглото. Като знаете това, можете да стесните търсенето си.

  Правилата за търсене ще зависят от броя на паразитите в апартамента. Ако има много от тях, тогава, гледайки шапките и дивана, можете да видите цели колонии от насекоми.

  За признаците на външния вид ще кажете:

  • Хапки. В огнището ще се появи сърбеж, подуване, руж. Важно е ухапванията да са подредени във вериги. Колко ще има? Често има 3 или повече пробиви.
  • Миризмата. Грешките осигуряват специална тайна поради специален ензим. Това им дава възможност лесно да се намерят взаимно. Тайната мирише на ферментирали малини или лоши коняци.
  • Следи от живот. За наличието на насекоми разказват яйцата, останките от хитиновото покритие, малките зърна с кафеникав цвят. На спалното бельо могат да останат малки капки кръв. Яйцата на бельо обикновено не се намират.

  След като прочетете съответната статия на нашия уебсайт, можете да разберете как можете да откриете и унищожите гнездото на дървеници.

  Lifestyle бъгове (видео)

  Причини за

  Причини за насекоми в къщата са различни. Паразитите могат да се появят в модерен апартамент, оборудван с всички предимства на цивилизацията. Чилите домакини често са изненадани да видят дома на дървеници и те не ги откриват веднага, поради малкия размер на насекомите.

  Всъщност, паразитите живеят там, където е човекът. Те се интересуват от него, защото хората са основните източници на тяхното хранене. Понякога насекомите се прехвърлят случайно в апартамента. Тогава всичко зависи от собствениците, човекът ще забележи времето във времето на неканени гости или не.

  Бебетата се страхуват от инсектициди. За да се избегне заразяването, се препоръчва профилактика под формата на отравяне на различни повърхности в помещението.

  Как се умножават

  Грешките се умножават по метода на травматичното осеменяване. Оплождането на жената е насилствено. Мъжът пробива корема си и въвежда семето.

  Яйцата на бъбреците оставят там, където са през деня

  По време на еволюцията начинът на появата на нови паразити не се е променил. Ако има глад, получената яйца може да се превърне в източник на хранене. В някои случаи тя помага да оцелее цяла население от насекоми.

  Мъжете възпроизвеждат недоловими. Те могат да атакуват мъже, нимфи, хлебарки! Почти всички възрастни насекоми имат следи от атаката на мъжете.

  Оплодената жена подава яйца - 7 на ден. Размерът им не достига повече от един милиметър на дължина.

  Женският напуска яйцата навсякъде, където е през деня. Намирането им на леглото е почти невъзможно, те изглеждат незабележими. За производството на яйца паразитът трябва да се храни добре. Едно ястие ще е достатъчно, че имаше 2 десет нови насекоми.

  Женските ядат повече мъже. Бъговете се умножават при температура 25 градуса. Така те се нуждаят от:

  • достъп до храна (т.е. човек);
  • висока влажност на въздуха;
  • подслон;
  • Липса на температурни разлики.

  Миризмата на тъпанче плаши грешки

  Какви са паразитите, които се страхуват от

  За да се бори, е важно да знаем от какво се страхуват паразитите. Можете да използвате инсектициди, но има редица вътрешни средства за защита, гадни насекоми.

  • Температурни разлики. Това, от което се страхуват насекомите, са температурните промени. Неприятно за дървеници са температури под 20 и над 30 градуса.
  • Ярка светлина. Човек може да спечели борба, ако използва светлина. Бебетата са нощни паразити, тяхната дейност се случва в 3-7 часа. Ако рязко включите нощната светлина, насекомите се разпръскват.
  • Аромат на тъпан и пелин. От появата на дървеници, които осигуряват на тези, които разпръснат в апартаментите си клонки, пенис и пелин. Най-често се използва пелин. Тя се е поставила под леглото. Въпреки това, ако дърветата са много гладни, силна миризма няма да ги спре. С неприятности ситуацията е същата.
  • Парфюмерия. От появата на буболечки помага и парфюм. Паразитите се страхуват от изразени миризми. Колкото по-остър е вкусът, толкова по-неприятно е за насекомото.

  Как да се отървем от буболечките (видео)

  Грешките изглеждат незабележими, така че обикновено отнема много време, за да открият зидарията си. Причините за това са наличието на тъмни ъгли с оптимална температура и влажност, а човекът е основният източник на тяхното хранене.