Алергія на укуси клопів як лікувати

Січень 2019

Відео: Укус комара - как снять припухлость и кожный зуд| Что делать после укуса (Січень 2019).

Anonim

Ако имате алергия към дървеници, веднага тичам да си купя инструмент, който ще помогне да се отървете от тях, както и на лекар за лечение на алергична реакция в началния етап.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

алергични симптоми и лечение на дървеници

Лекарите казват, че симптомите на алергия се проявяват от дървеници през първата половина час, но тя алергична реакция идва само ден по-късно. Ако човек попадне на алергия за първи път, то тялото му първоначално не може да даде никакви симптоми. В продължение на два дни напредва алергията, основните симптоми включват:

• Бронхиални спазми;

• Излъчва по кожата;

• Възможна загуба на съзнание;

• Червени петна се появяват на спалното бельо;

• започва да се образува тумор;

• Образуване на голям брой малки белези по кожата.

Всеки може да страдат от алергия към грешки, но с подходящо лечение алергия е провал в рамките на няколко дни. За извършване на качествен дезинфекция прилага prospirtovannaya салфетка, тампон или превръзка, която е фиксирана върху засегнатата мястото на 2 часа.След 3-4 часа тази процедура трябва да се повтори. Основното нещо е да не се оправяте с лезията. След като разгледахте снимките на засегнатите места, можете да разберете колко сериозно е това заболяване.

Алергия към снимки на дървеници - прилича на ухапване

Ако не сте сигурни, че имате точно алергия от ухапване от дървеница, тогава трябва да погледнете снимката на тази при ухапвания от насекоми. В повечето случаи засегнатата област се характеризира с леко подуване, както и с постепенно зачервяване, както е показано на снимката. При децата тази инфекция незабавно причинява остра алергична реакция. Специфика на дървеници ухапвания е, че за едно хранене ухапвания от насекоми единственият път, DIN, и след това се формира специфична "песен" хапки, в действителност, които се виждат на снимките, предоставени. Самият участък е уплътнен, вижда се ярък централен корк.

Симптоми

Алергии към симптоми на лющене могат да се появят при всеки човек по различни начини. Много е важно да знаете как да разграничите алергията към тези насекоми от ухапвания от комари, това ще помогне за симптомите на алергии, както и за снимки. Така започва силен сърбеж, един много важен момент не сресване тях счита, тъй като това може да доведе до развитието на алергии, както и оставяйки белези след алергична реакция.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

Алергична реакция към ухапвания от бъбреци при деца

При децата алергията се проявява, като правило, веднага с всички последствия.Но не е необичайно децата да имат тежка алергична реакция, придружена от увеличение на лимфните възли, стомашно разстройство, треска и главоболие. В някои случаи това дразнене при деца може да бъде причинено от следните реакции на тялото:

  • Анафилактичен шок . Смята се за крайна степен на алергична реакция при деца, която се характеризира със загуба на съзнание, голям оток и увреждане на вътрешните органи;
  • Анемия на дефицита на желязо . Това е рядкост, но подобни случаи се случват в случай на прекалено голям брой засегнати области, в резултат на което се променя кръвта на кръвта;
  • Инфекция . Трябва да се има предвид факта, че въпреки че буболечките се считат за носители на различни заболявания, те никога не се предават на човек, който е бил ухапан от бъг. Инфекцията на лезията възниква поради причината, че децата силно се хранят с мястото на инфекцията и самите себе си, без да осъзнават инфекцията, като значително изострят вече трудната ситуация.

Ухапвания на бъгове при децата са много забележими, те винаги възпрепятстват детето да спи. При някои впечатляващи деца алергиите могат да причинят дори комари и нарушения на нервната система. В бебешката сода тези насекоми са особено опасни, тъй като само в една стая насекомите могат да хапят до десетина деца. Особено този момент е действителен през зимата, когато слънцето залязва рано, а разширената група детска градина остава до късно вечер.

Как да се третираме у дома

Loading …

Как да се лекува алергия към ухапвания от ухапване у дома: Вероятно този въпрос беше зададен от повечето родители на деца.Лечението на бъбреците при децата е доста проста. Първото нещо, което трябва да направите, е да спасите детето от сърбеж. Няма нужда да купувате скъпи лекарства, тъй като за тази цел, можете да използвате обичайните начало средства:

• Пералня със сапун и вода;

• Прикрепете леда;

• Измийте мястото с прясно изцеден картофен сок;

• Използвайте балсам Zvezdochka или Afloderm;

• Приложение на мехлем "Спасител";

• Обработка на пролиста тинктура.