Пояснення, до чого сняться воші в голові

Грудень 2018

Відео: Вещие сны: стоит ли бить тривогу? - Все буде добре - Выпуск 140 - 28.02.2013 - Все будет хорошо (Грудень 2018).

Anonim

, ако мечтата на въшки, той може да остави много неприятно преживяване. Какво представлява главната въшка? Каква информация може да съдържа тази книга за мечтите?

Тълкуване на сън

Така че, това, което мечтае въшки,. Тази мечта може да има няколко различни интерпретации:

 • мечта може да се представяте за определена заплаха, и със сигурност от познати или дори приятели. Погледни ги по-отблизо, за да покажат враговете си.
 • Ръководителят въшки по главата в съня ви накара да мислите, ако сте честен към другите, особено семейството си. Вероятно това - нещо, за да се скрие от тях или да ги използват за лично облагодетелстване, а нищо хубаво няма.
 • Козината в косата може да представлява здравен проблем. И колкото повече се опитвате да го натиснете, толкова по-неприятно и сериозно ще бъде болестта.
 • Виж въшки в главата ти? Вие ще успеете в бизнеса, особено в картера и финансово. Вие ще получите нова добра работа или да бъде в състояние да изплати всички дългове и са засегнати от съществени робство. Също така, този сън може да означава, решаването на проблеми от правно естество: влизането в правата на наследяване или успешен и бързо разделяне на собствеността.
 • Ако сънувате, че се опитвате да се разресва паразитите, а след това се очаква неприятни задължения и отговорности, работата няма да достави удоволствие и бързо се отегчават.
 • Дрийм казва, че ако сънуваш въшки, които успеете да натиснете и пъти със себе си, а след това ще се отървете от някои - неприятности или неприятни задължения, без нещо - нещо тежко.
 • Ако мечтаете, че се опитвате да смажете въшки в съня си, тогава ще имате приятна изненада, късмет или неочаквани добри новини.
 • Защо мечтаят много паразити? Съгласно книгата за сънища, въшки с косъм в такова количество мечтаят за пари. Ще реализирате печалба.
 • Ако трябва да видите как се опитвате да премахнете насекомите от косата си, тогава ще можете да започнете нов живот, да достигнете напълно различно ниво.
 • Чакайте гостите, със сигурност ще дойдат скоро, а не задължително с покана и с предупреждение.

Ушите при деца

 • Ушите в собствените си коси са лежали в собственото си дете - това може да се разглежда като грижа по отношение на него, а понякога дори и хипероп.
 • Ако имате мечта, в която има паразити в главата на детето ви, тогава той ще трябва да се изправи пред трудности. Ако се опитате да ги натиснете, ще помогнете за намирането на решение на проблемите.
 • Съгласно книгата за сънища, въшките в главата на детето мечтаят за трудности в комуникацията, в социализацията. Възможно е да има някакво недоразумение.

Възели от друго лице

 • Мечтаните паразити в косата на някой са символ на нови възможности. Но ако не се опитате да направите всичко възможно, просто ги пуснете, което много ще съжалявате.
 • Ако имате въшки в косата си от някой друг, тогава ще успеете. Но това не може да доведе до нищо добро, защото завистливите хора са навсякъде и трябва да се научите как да им се противопоставяте и да защитавате техните интереси и права.
 • Върхът на главата на един напълно непознат човек, виден от вас в съня, казва, че имате много комплекси, или вашите принципи и възгледи за живота отдавна са престанали да бъдат релевантни.
 • Да сънуваш и да смажеш въшки в косата на непознат, е страх да не влезеш в неприятна ситуация и да изглеждаш абсурдно, показвайки себе си от най-лошото.Ако не се съберете и не се научите да се концентрирате, тогава тези страхове няма да бъдат напразни.
 • Можеш ли да сънуваш, че помагаш на някого да грее насекомите? Ще помогнете и ще помогнете на някого в труден момент.

Психологически анализ

Ако сънувате въшки, не препрочитайте книгата за сънища. Психолозите препоръчват да разберете себе си и психическото си състояние. Обикновено всички насекоми и особено паразитите са свързани с нещо неприятно. И ако те мечтаят за вас, тогава със сигурност в реалния живот изпитвате дискомфорт, който премина в съня ви. Вероятно нещо те притеснява, укорява или потиска. Опитайте се да разберете себе си и да премахнете всички източници на дискомфорт. Също така, въшките могат да бъдат символ на безпокойство, не само за себе си, но и за някой друг. Ако имате тревожни мисли, карайте ги и се научете да се отпуснете и да отстраните от опита.

Има още едно просто обяснение, което и книгата за сън няма да ви даде. Възможно е наскоро да се наложи да изземеш или да смажеш въшки в реалния живот и това беше запомнено. И тогава спомените могат да бъдат анализирани от мозъка през нощта и превърнати в мечта, в която ще видите паразитите. Не бързайте да изучавате мечтаната книга, ако сте видели въшлените. Опитайте се да разберете себе си и да възстановите реда в живота си, защото всяка мечта не е просто сън, тя олицетворява реалността.