Протиблошині шампунь луговий: особливості кошти і правила використання

Лютого 2019

Відео: Аллергия у собак: симптомы и признаки | Советы ветеринара (Лютого 2019).

Anonim

шампоан "Поляната" - един от най-сигурните начини за бълхи Всеки шампоан от бълхи, кърлежи от линията на инструменти за контрол на ектопаразити последователно е с много удобна форма за използване. Шампоан от бълхи "Луговой" се отличава благоприятно от други инсектициди, използвани за умъртвяване на бълхи при различни видове животни.

Видове шампоан

"Луговой" шампоан серия е разработена специално за enthomosis за лечение в домашни котки и кучета. Следните видове шампоани идват в местата за продажба:

 • "Поляна за кучета и котки";
 • "Поляна за котки";
 • "Поляна за кучета от порода";
 • "Поляна за кучета от дълги коси".

"Луговой" шампоан серия е разработена специално за лечение на домашни животни enthomosis

Състав шампоан

Зоопарк шампоан "Поляната" - това е един много ефективен инсектицид , позовавайки се на препарати контакт действие. Основната цел на това лекарство е да унищожи бълхите и холката, които паразитизират домашните животни. В допълнение, активните компоненти на шампоана стимулират метаболитните процеси в кожата и корените на косата.

В шампоана "Meadow" има много мек и модерен инсектицид компонент от вида на синтетични пиретроиди.Невротропната отрова перметрин е един от най-ефективните агенти, които бързо причиняват масова смърт на ектопаразитите. Освен токсичен компонент, екстракти от няколко билки присъстват в състава на шампоани, които допринасят за увеличаване на копринена коса и я даде на здравословен блясък.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от бълхите, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Дейзи поляна - основен компонент за пермитрина на отрова

Като лекарствени екстракти се използват:

 • шампоан за кучета и "Meadow" котки - екстракт от лайка, майка и - майки и невен;
 • шампоан за котки "ливада" - съдържа псилиум, ланолин, лайка и глухарче корен екстракт от;
 • шампоан за кучета от заздравени породи "Луговой" - съдържа ланолин, галадин, мащерка, корен от глухарчета;
 • шампоан за кучета дългокосмести породи "Meadow" - съдържа жълт, градински чай, корени от репей и ланолин кантарион.

Всички видове шампоани от бълхи от серията "Meadow" имат отлични свойства на почистващите препарати и идеално пяна във вода с всякаква степен на твърдост. Шампоанът е много лесно измит и приятната миризма придава на животното усещане за комфорт.

Тъй като "ливада" шампоана се използват лекарствени екстракти диви цветя

Обхват

Въпреки факта, че шампоана е направена за унищожаване на ектопаразити на животни, много се опитват да го прилага по отношение на хората. Той е много опасен и може да причини най-силни отрицателни последствия за тялото. Шампоанът е предназначен за умъртвяване на бълхи, кърлежи и други паразити на кучета и котки. Отличните свойства на детергентите се допълват от ефекта от подобряване на външния вид на животното. Освен това е абсолютно безопасно за хора, които участват в обработката на животното. В пункта за внедряване zooshampun идва под формата на състав в полимерни бутилки от 160 или 250 милилитра.

The шампоан "Поляната" има за цел да убие бълхи, кърлежи и други паразити смучещи кръв при кучета и котки

Предимства и недостатъци на

Сред предимствата на отпуснатите средства, като например

 • ниска степен на токсичност за топлокръвните животни;
 • има вредно въздействие не само върху бълхите, но и върху други ектопаразити;
 • демократична стойност;
 • , допълнени с биологично активни компоненти под формата на билки и ланолин;
 • приятна и непокорна миризма;
 • има ниска алергенност;
 • може да се използва във вода с всякаква степен на твърдост;
 • не обезмаслява козината на животното;
 • има дълъг защитен ефект.

шампоани от бълхи за домашни любимци (Видео)

Параметри използването на

Както при всяка среда, която включва мощни и ефикасни инсектициди protivobloshiny шампоан "ливада" има някаква специфична употреба.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Шампоан забранено за употреба при хора с и кърмещи животни, както и на малки кученца и котенца до три месеца.При използване на лекарството в съответствие с инструкцията, не се наблюдават странични ефекти и усложнения. В случай на шампоан или пяна върху лигавиците е възможно леко дразнене.

  Вълнени инфектирани бълхи трябва да проливен дъжд на животното и след това цялата повърхност равномерно разпределение шампоан, леко триене масаж му. Появата, образувана по време на манипулацията, се оставя върху тялото на животното за десет минути и след това се измива няколко пъти. След отстраняване на лекарството, косата трябва да се пени с гребен и да се изсуши.

  След шампоан измие, трябва да срешете косата си гребен и суха

  Повторното лечение се извършва в съответствие с ентомологичен доказателства. Всички отпадъци и свързани елементи, с които се заразяват с бълхи контакт на животното да бъдат лекувани шампоан разтваря във вода или друг инсектицид, и след това евентуално се промиват с кипене или изложени на ниски температури.

  Въпреки безопасността на този шампоан за мъже , че е необходимо да се спазват лична хигиена и предпазни мерки и да се предотврати slizyvanie шампоан животни.

  Условия за домашни любимци, къпане (видео)

  Според хора, които използват Zoo шампоан "Поляната" за лечение на домашни любимци, този инструмент е много приятна миризма и не предизвиква алергични реакции. Освен това такива форми на специални фондове срещу флота обикновено се получават само чрез положителни отзиви от страна на клиентите. Въпреки факта, че за много хора, индикатор за качеството на продуктите от ектопаразитите се внасят изключително, през последните години се наблюдава тенденция към факта, че собствениците на домашни любимци започват да се доверите местните производители от ветеринарни лекарства.Шампоан "Поляна" получи много положителни отзиви и се препоръчва за употреба от много ветеринарни специалисти.