Протиблошині краплі від компанії вeaphar

Капки "Veaphar", произведени от бълхи с дългогодишни традиции Капки "Veaphar" са на разположение сега с дългогодишни традиции. Тази известна производствена фирма по време на Втората световна война е създадена от г-н Bernard Aa. В резултат на няколкогодишни задълбочени изследвания компанията получи разрешение за производство и продажба на инсектикокарцидови капки. Beaphar за първи път регистрира този вид защита за домашни любимци срещу бълхи и други ектопаразити.

Към днешна дата продуктите на Beaphar се разпространяват по целия свят и се продават в много страни. Продуктите на компанията водят на руския пазар на ветеринарни лекарства.

Описание на препарата

Капки "Veaphar" от ектопаразити като бълхи са налични в следните варианти:

 • капки BIO;
 • капки бълхи капки;
 • Капитуецът пуска на място.

бълхи Капки Капки са силна защита срещу бълхи продължение на три седмици, и кърлежи - две

BIO-капка 100% естествен продукт, отблъсква бълхи и кърлежи и комари. Дозировката ви позволява да предпазвате животното от ектопаразитни атаки за един месец. Активната съставка е екстракт от маргозе.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от бълхите, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни!Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук ...

Бълхата Капки Капки са силна защита срещу бълхи в продължение на три седмици, и кърлежи - за двама. Лекарството принадлежи към втората стъпка на програмата chetyrohshagovoy Beafar за защита срещу външни паразити. Активната съставка е диазинон 30%.

Активната съставка Caniguard място на капчиците представени перметрин 40%

капки Caniguard място на предотвратява опаразитяване в продължение на пет седмици, и кърлежи - един и половина месеца. Активната съставка е 40% перметрин.

Инструкции и противопоказания

използване BIO-капка много лесно. В мерителна пипета прекъсва на върха, както и съдържанието се прилага между плешките на животното. Обемът на всяка пипета се изчислява за едно четириседмично приложение.

козината на животните трябва да прокара в меЖдулопатъчната областта и да причини лекарството да видим кожата

За капки необходимо използване бълхи да прокара животински вълна пространство между лопатката и да причини лекарството върху кожата видими. За правилното дозиране на лекарството трябва да се вземе предвид теглото на животното. Ако теглото е от пет до десет килограми, той трябва да бъде предмет на използването на една пипета капки. При тегло от единадесет до двадесет килограма трябва да се използват две пипети. Лечението трябва да се повтаря най-малко веднъж на всеки три седмици.

капки Caniguard петно ​​ще се прилага към кожата между плешките на животното и след това от холката към задната по опашен регион. Натиснете на косата между плешките на животното и да причини на съдържанието на пипетата върху кожата. Максималният защитен ефект се постига с повторно лечение на всеки пет седмици.

Предимства и недостатъци

Предимствата на лекарството включват:

 • наличието на удобен капкомер за пипета в отделната опаковка;
 • активната съставка диазинон унищожава ектопаразитите преди момента на ухапване;
 • осигуряващи надеждна и дългосрочна защита;
 • капчици са активни срещу ларвите на паразитите;
 • Достъпни цени;
 • удобна форма на освобождаване и дозиране;
 • висока степен на ефективност срещу бълхи и кърлежи;
 • Beafar е добре установен и тестван във времето производител на ветеринарни продукти.

Капки "Veaphar" осигури надеждна и дълготрайна защита срещу бълхи

В допълнение, в полза капки от BIO Beafar е присъствието в състава на естествени съставки, представени екстракт от Neem и пиретрум. Това лекарство почти не причинява странични ефекти и алергични реакции.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук ...

  Освен многобройните предимства, антиблоковите капки имат някои недостатъци. Такива лекарства имат малка, но токсична, която не позволява използването им на малки, болни или оздравяващи животни. Агентът под формата на капки в изключително редки случаи може да предизвика алергични прояви в животното. Ето защо се препоръчва да се направи тест за нетолерантност преди основното приложение.

  Можете да разберете за характеристиките на антиблоковата терапия при бременни котки, като прочетете публикувана преди това статия на нашия уебсайт.

  Как да поставя една капка «Beaphar» домашен любимец (видео)

  Характеристики на използването на

  BIO Капки Серия от бълхи, кърлежи трябва да се използват с повишено внимание при животните има светлина коса. Бялата вълна под въздействието на лекарството може да промени цвета на мястото на приложение. Освен това трябва внимателно да прецените препоръчителната доза и да не я превишавате.

  Предпазни мерки

  • Всички продукти от бълхи, кърлежи и други външни паразити, произведени от Beafar и подобни производители на ветеринарни лекарства трябва да се използват изключително за защита на здравето на животните и в съответствие с инструкциите, предоставени.
  • Забранено е да се комбинират тези средства с други инсектицикарциди.
  • В процеса на употреба, трябва да действате изключително внимателно и да избягвате получаването на продукта върху лигавицата на окото и носа на животното.
  • Освен това не трябва да позволявате на животните да ядат такова лекарство.

  Капки "Veaphar" трябва да се използва само за защита на здрави животни

  Ревю на потребителите

  По-често в пресата и в интернет открити пространства могат да намерят положителни отзиви от хора, които вече използват продуктите на компанията Beaphar. Трябва да се има предвид, че ако животното незабавно се намокри след прилагане на капки, препаратът се измива и не се постига необходимия антиблокиращ ефект. Това обстоятелство обяснява ядосаните отговори за неефективността на антиблоковите капки.

  четири етапа за защита на домашните любимци от бълхи (видео)

  Ако животните са наблюдавани след надраскване ухапване от ектопаразити, се препоръчва да се използва BIO на наркотици, която се различава естественост. Съдейки по рецензиите, много от потребителите не са доволни от присъствието си след използването на капки от малко съдържание на мазнини от вълна, което намалява привлекателността на външния вид.Но ако тези странични ефекти не плашат и има нужда от защита на животното от бълхи от дълго време и от дълго време, подготовката от Бефар ще бъде правилният избор.