Застосування анісової олії від вошей

Грудень 2018

Відео: ТОС-МАЙ – кашлю не май! (Грудень 2018).

Anonim

Essential анасоново масло е отличен допълнителен инструмент в борбата срещу въшки, поради остър парлив миризма. Той се използва като средство за предотвратяване на първичен или повторно заразяване, както и за премахване на няколко възрастни, случайно уловени в косата. За съжаление, наркотикът не може напълно да излекува педикулозата, за съжаление. Следователно, тя често се използва след лечение с по-сериозни средства.

Етеричното масло от анасон актове за паразитите, както и други инсектицидни маслени разтвори, т.е. забавя естествения процес на обичайната си жизнена дейност, като по този начин се нарушава процеса на размножаване. Анасонът засяга нервната система на насекомото, забавяйки неговото движение за известно време. Следователно, след третиране на косата с това вещество, има достатъчно време за механично унищожаване на паразитите, като внимателно се изтрива с дебел герб.

Методи на масло въшки употреба анасон

От древни времена до наши дни се използва анасоново масло за коса въшки като превенция въшки. Препоръчително е да се справи с косата на дете, което отива на спортни клубове или танци, където има висок риск от инфекция чрез споделени постелки или други неща. В този случай случайно уловеният паразит бързо ще остави третираната коса.

За предотвратяване на педикулозата може да се използва, като се добавят няколко капки към нормален шампоан и редовно се използва. Друг метод за нанасяне е напръскването на косата с самоприготвен спрей. За да направите това, добавете няколко капки от лекарството във водата и поставете в спрей. Преди да излезете на обществено място, напръскайте по главата.

Поради съдържанието в състава на активни съставки, анасон етер има благоприятен ефект върху скалпа, имащи противовъзпалително действие. Следователно, тя често се използва след отрицателното въздействие на агресивните инсектициди.

анасонови масло въшки - домашна употреба

За да използвате правилно анасоново масло въшки, което трябва да го използват в комбинация с други лекарства, които са изразени инсектицидни действие. Напълно изтръгване на въшки и нишки само един етер анасон няма да работи, тъй като неговите действия не са достатъчни, за да ги унищожат.

У дома е лесно да се използват билкови естери срещу въшки. За да направите това, просто добавете няколко капки от продуктите за грижа за косата, като шампоани, балсами, гелове и спрейове. При редовната употреба на лекарството вероятността от инфекция с паразити значително намалява, дори при близък контакт.

Етеричното анасоново масло е не само педиклулоза, но и отличен лечител на народна цена на много достъпна цена. Помага при бронхит, главоболие, стомашни заболявания и настинки. За лечението на заболявания е необходимо да отделите няколко капки анасон в ароматна лампа или овлажнител и да я оставите за една нощ.

народни средства за защита срещу въшки

има и други народни средства в борбата с паразити косата В допълнение етерични масла, толкова по-ефективно и целево:

  • кукуряк вода;
  • керосин, разреден с маслиново или кокосово масло;
  • прясно изцеден сок от червена боровинка;
  • смес от лук и чесън сок, разредена с вода;
  • прах сапун.

При използване на най-популярните методи за лечение на главата въшки трябва да се забравя и противопоказания, като някои от тях са изключително агресивни към скалпа и човешкото здраве като цяло. Например, анасонът от въшки, за разлика от други народни вещества, има благоприятен ефект върху косата. След систематичното му използване косата придобива копринен блясък и еластичност. Какво не може да се каже за керосина, който разваля косата след първото приложение. Това се доказва от многобройни прегледи на хора, които са се опитали за себе си различни начини срещу въшки и язви.

Преглед на анасоново масло въшки

Хората, които са тествани върху себе си действие анасон етер, отбелязаха значително подобрение в състоянието на косата след първото му прилагане. В този случай тя действа върху въшки с по-малка сила. След третиране с веществото на главата не се намали броят на паразити, но значително намалява скоростта на движение, който им позволява ефективно да срешете вид мида. Освен това, анисният етер бързо премахва дразненето след ухапване от насекоми и пениране. Отговорите на родителите, които лекували главите на децата си преди да отидат на обществени места с това лекарство, свидетелстват за висока степен на защита от случайно поглъщане на отделни индивиди.