Постільні клопи: знайти і знешкодити

Грудень 2018

Відео: Как обнаружить постельных клопов? Martin-York.ru (Грудень 2018).

Anonim

Външният вид на къщата на дървеници е изключително неприятно за всички, но никой не е имунизиран от този Дървеници - на кръвосмучещи насекоми, което води до много проблеми. За да ги унищожи, ще трябва да се прилага набор от действия, за да се отървете от паразити от леглото им веднъж завинаги.

Защо виждам дървеници

Bed бъгове са много дълго са живели с мъж. Преди това се смятало, че те могат да се появяват само в мръсни апартаменти или къщи. Сега всичко е малко по-сложно, ако къщата е много индивидуални апартаменти, насекомите от данни със сигурност един от тях. Чрез пукнатините и пукнатините обикалят къщата.

Намирането паразити у дома, трябва незабавно да се вземат тяхното унищожаване

дървеници да се върне у дома, дори от нови мебели, защото мебелни фабрики, понякога не са обработени дървени парче. Легла появи много трудно да експулсира паразити, защото техните ларви са в състояние да оцелеят при най-неблагоприятни условия. Бъговете снасят яйца в местата, където те се съхраняват в продължение на дълъг период от време - зад тапетите в ъглите на ставите на дървени мебели за цокли. Ако след специално лечение някои яйца оцелеят, тогава нахлуването на дървеници започва отново и отново.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от дървеници, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи.Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Необходимо е да се разбере, че парите на хората не е напълно да се отърве от насекомите, така че те трябва да се използват сложни химикали

Как да се открият дървеници

Установяване на насекоми достатъчно трудно, ако го направят те не се показват, ако са малко, то ухапванията се обясняват с наличието на комари.

 • И все пак, първите признаци на дървеници - тя ги хапе, особено ако това се случва по време на студения сезон, когато няма комари.
 • Намиране на червени точки на кожата, трябва да внезапно включите светлината през нощта, след което можете да видите черупки в леглото.
 • Дори ако не виждате бъгове, когато включите светлината, трябва да проверите всички ъгли вътре в мебелите. При наличието на яйца, размера на малки зърна от насекоми от бяло или пълнолетно население, можем да заявим наличието на бъгове в къщата.
 • Кръвните петна на листа също могат да показват появата на бъгове на леглото.

Домакинята трябва внимателно да провери всички места, където може да има купчини насекоми.

Все още не е известно дали дървеници носят някакво заболяване, но вреди на хората, те все още се прилага - след настъпване ухапване сърбеж по кожата, са червени петна по кожата, са възможни алергични реакции

Те ги крият зад цокли, в гардероба, понякога дори и в гънките на дрехите. Необходимо е да се погледнат през пукнатините, през които се прокарват буболечките от коридора или съседния апартамент. Откритите пукнатини се покриват с шпакловка, след което можете да сте сигурни, че от съседните бъгове на леглата няма да дойдат.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

Има само три ефективни опции за бързо отстраняване на буболечките:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Покупка на евтин електронен репилатор (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Когато купувате мебели в магазин или частни лица, трябва внимателно да прегледате всички дървени части, защото там насекомите обичат да се скрият. След като сте открили нещо подозрително, най-добре е да се откажете от килера или дивана или поне да третирате всички ъгли на инсектицида.

  Бебетата са нощуващи и ухапват хората само през нощта

  За да донесат бъгове за легла

  • По-скоро е трудно да се унищожат бъговете, които са се появили. Можете, разбира се, механично да ги убиете, но ако има много насекоми, тогава този метод няма да даде желания резултат.
  • Почти всеки град има специална услуга, която извършва контрол на вредителите в апартаментите. Работниците на тази организация ще дойдат на определения ден и ще се справят със специални вещества и мебели, цокли и други места на потенциални купчини.
  • В магазините вече има химикали, с които можете сами да се отървете от дървените плочки. За да направите това, трябва внимателно да инспектирате жилището и да откриете всички клъстери на насекоми и след това да ги обработите с закупено химично вещество.

  Всеки трябва да знае, че отровата не проникне в черупката на яйцето, следователно, има опасност, че новите бъгове люк легло и отново ще трябва да ги унищожи два месеца. За да се избегне това, препоръчително е да се използват микрокапсулирани лекарства, които не могат да загубят свойствата си в продължение на няколко месеца.Те могат да отрови ново поколение бъгове.

  Ако в процеса на проверка на наемодателя открити в стара диван или стол е много големи натрупвания на дървеници, най-добре е да изхвърлите старите мебели и купи нов. Можете да научите как да намерите и унищожите апартаментни бълхи.

  Ако в процеса на проверка на наемодателя открити в стара диван или стол е много голям натрупвания на дървеници, най-добре е да изхвърлите старите мебели и купите нов

  Препоръчва се също така след обстоен лечение на дома, за да се направи ремонт - повторно пръчка тапети, променете цокли, боя на прозорците и врати, като по този начин се минимизира риска от повторна инфекция.

  Можете да се запознаете с материала за войника и да научите как да се отървете от него.

  Как да победим на бъгове (видео)

  Превенция

  • Винаги е по-лесно да се предотврати появата на дървеници, отколкото да ги унищожи. Големият риск е да внесете насекоми в къщата със стари мебели, закупени с ръце. Поради това е по-добре да си купите нова или най-малкото внимателно да я разгледате и да я третирате с химикали, преди тя да бъде внесена в къщата.
  • Периодично провеждайте мокро почистване и избършете вътрешните повърхности на шкафовете и дивани с дезинфектанти. Чистотата в къщата значително намалява риска от бъгове.
  • Спалното бельо трябва да се изглади с гореща ютия след всяко измиване.

  Бедните бъгове са нощни и хапят човек само през нощта. В допълнение, те имат специален канал, чрез който те дават анестетичен ензим, в резултат на което човек практически не усеща болка, когато е ухапан. Само сутрин има червени петна по кожата.Понякога грешка може да хапе човек до 10 пъти, за да се наложи. Въпреки това, ако насекомите са много гладни и има много от тях, те могат да атакуват при осветление. Препоръчваме ви да научите как да намерите гнездо на дървеници.

  Все още не е известно дали дървеници носят някакво заболяване, но те да навреди на хората все още се прилагат - след настъпване ухапване силен сърбеж, червени петна остават върху кожата, са възможни алергични реакции. Следователно, след като откриете насекоми, трябва да се опитате да ги изведете възможно най-скоро. Материалът на леглото на въшки също може да бъде полезен.

  При закупуване на мебели от магазин или от частни лица, трябва внимателно да се изследват всички дървени части, защото тя е там, че искал да се скрие насекоми

  народни начини за справяне с дървеници

  • цветята на вратига или клончета от розмарин, изложени в ъглите и в кабинета може да изплаши леглото на леглото от дома.
  • събрани пелин да изсъхне, мелене и пакет от марля чанта, а след това ги сложете на различни места: между пилоти пране в ъглите на шкафове, мека мебел в, можете дори да поръсят прах по цокли. Повече подробности за този метод, който можете да научите, като прочетете статията, като използвате пелин веднъж и завинаги, за да се отървете от буболечките.
  • Ако няма специални химикали, тогава местообитанията на насекомите се третират с оцет, керосин или терпентин.

  Появата на бъгове в къщата е изключително неприятна за всеки човек, но никой не е имунизиран от това. Откривайки паразити във вашия дом, трябва незабавно да се справите с тяхното унищожение. Необходимо е да се разбере, че народните средства няма да премахнат напълно насекомите, така че те трябва да се използват в комбинация с химикали.Препоръчваме ви да се запознаете с материала относно правилното отстраняване на хиподермалния отметка.