Користь кошти від бліх адвокат і правила його застосування

Грудень 2018

Відео: Помилки при складанні заповіту у нотаріуса - юридична консультація по спадкуванню (Грудень 2018).

Anonim

"адвокат" е ефективно защитени срещу бълхи и други паразити, "адвокат" - капка по гърба, предназначени за кучета. Продуктът ефективно предпазва от бълхи и други паразити. Решението се прилага само външно.

характеризиране средства

"адвокат" включва моксидектин (2, 5%), имидаклоприд (10%). Съществуват и допълнителни компоненти. Цветът на разтвора е от жълтеникаво до кафяво. Има различни форми на освобождаване - 4; 1; 2, 5 милилитра. Пипетите са изработени от полипропилен. Опаковани в 3 продукта в блистери. След това блистерите се поставят в картонени кутии или в торби от фолио.

Фармакологичен състав

Представеният агент за кучета има широк спектър на действие. Той помага да се предотврати появата не само на бълхи, но и на кърлежи, холтури, въшки и нематоди.

Съставът съдържа 2 активни вещества.

 1. Моксидектинът е полусинтетично съединение, принадлежащо към групата на милбемицин. Той подпомага изолирането на гама-аминомаслена киселина и има връзка с постсинаптичните рецептори. В резултат на това има нарушение на инервацията на мускулите и след това парализата и смъртта на нематоди и други паразити.
 2. Имидаклопридът е член на групата от хлороникотилови инсектициди. Той взаимодейства с ацетилхолиновите рецептори на паразитите, като същевременно нарушава техните нервни импулси, което води до смъртта на насекоми.

"Адвокат" е умерено опасно средство за защита. Според ГОСТ тя принадлежи към третия клас на опасност.Препаратът се понася добре от животни от различни породи. При наблюдение на дозирането на мутагенни, локално дразнещи, токсични ефекти не се разкриват.

"Адвокейт" се понася добре от животни от различни породи

Указания за употреба на наркотици

"Адвокейт" се използва за превантивни цели и за лечение срещу бълхи . При кучета най-ниската доза е 0, 1 милилитър на килограм телесно тегло. Оказва се, че на килограм има 2, 5 милиграма моксидектин и 10 милиграма имидаклоприд.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от бълхите, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Ако теглото на кучетата надвишава 40 килограма, дозата на лекарството е 0, 1 милилитър за всеки килограм тегло. Можете да използвате пипети от различни опаковки. Лечението трябва да се извършва многократно, за да се предотврати появата на второ заболяване - веднъж месечно през целия сезон на активност на насекоми. За превенция от бълхи, лекарството се използва веднъж месечно. Задължителното лечение на кучета е симптоматично лечение и лечение с имунолекули, които възстановяват вълната.

Преди да използвате пипетата, се отстранява защитната капачка и се пробива защитна мембрана. След това капачката се носи от обратната страна. След като бъде премахнат отново. Лекарството се прилага за онези зони на тялото на кучето, които не са достъпни за облизване - върху кожата, разположена между остриетата.

Преди да използвате "Адвокат", предпазната капачка се отстранява от пипетата и защитната мембрана на дюзата се пробива

Решението "Advocate" се страхува от водата.Следователно, животните не трябва да се допускат да плуват в открита вода в продължение на 4 дни след началото на терапията. Къпане в банята не намалява действието на средствата, но честата употреба на шампоани ефект върху ефективността.

Ако животните са големи, продуктът се прилага върху кожата на кучета на няколко места. В зависимост от теглото, "Advocate" се използва в различна дозировка. Те са представени в таблицата.

Идентификация на пипетата домашни тегло (кг) Желаните средства доза (мл) Горната граница на концентрацията на активното вещество в мг за кг от
моксидектин имидаклоприд
Много големи кучета 25-40 4 4 16
Голям куче 10-25 2, 5 6, 25 25
Близкия куче 4-10 1 6, 25 25
Малък куче По-малко от 4 0, 4 2, 5 10

Предимства и недостатъци

Недостатъци

Този препарат обикновено не предизвиква странични ефекти. Основното е да го използвате според инструкциите. Понякога може да има отрицателни реакции:

 • сърбеж;
 • зачервяване на кожата.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Подготовката за бълхи не трябва да се прилага върху кожата с лезии. Също така не измивайте третираните животни в продължение на 4 дни. Не прилагайте "Advocate" във връзка с лекарства, които включват макроциклични лактони. Подготовката на бълхите не може да се използва за малки кученца, които са по-млади от 7-седмична възраст, и тя не е подходяща за санаториуми или болни животни. Ако теглото на кучетата е по-малко от 1 килограм, препоръчително е да се действа внимателно под наблюдението на специалист.

  означава "адвокат" се прилага към тези области на тялото на кучето, които не са на разположение за slizyvanie - върху кожата намира между плешките

  Характеристики

  • "адвокат" се използва успешно за предотвратяване и лечение на паразити. Може да се използва за лечение на алергичен бълхи дерматит.
  • Лекарството е стабилно, отговаря на всички международни стандарти за безопасност.
  • Заслужава да се отбележи лекотата на употреба, таблетките и инжекциите в този случай губят.
  • За да се запази ефективността на инструмента, е достатъчно да се извършва обработка веднъж месечно.
  • Има ефект върху външните и вътрешните паразити.

  Важно! Ако е необходимо да се обработват няколко животни наведнъж, по-добре е да го направите за един ден.

  Използване на "Advocate" (видео)

  Лични предпазни мерки

  • Трябва да се вземат предпазни мерки при работа с куче.
  • Забранено е да се яде, пие или пуши.
  • След като се наложи "Адвокат", не трябва да позволявате на децата да стигнат до домашния любимец през деня и да ударят животното.
  • Съхранявайте лекарството срещу бълхите на места, които са защитени от деца.
  • Ако продуктът от бълхи е влязъл в тялото, консултирайте се с специалист. Ако на кожата или очите - изплакнете обилно с вода.
  • След приключване на работата с лекарството за кучета, измийте ръцете си със сапун и вода.
  • Не използвайте пипети за еднократна употреба за домашна употреба. Празните контейнери трябва да се поставят в пластмасова торба и да се изхвърлят.

  Пазете "адвокат" далеч от храната на хладно и сухо място, температурата трябва да бъде 0-30 градуса.

  Ние също така Ви предлагаме да се запознаете с предимствата и особеностите на използването на капки от бълхи и кърлежи "Бариер".

  Становище на потребителите

  Потребителите отбелязват, че лекарството се понася добре от животните. В същото време се допуска използването на кърмачки и бременни жени. Лекарството помага да се бори с цяла група паразити. За разлика от таблетки от червеи, кучето не се чувства болно. В сравнение с ваксините, лечението е по-икономично. Тъй като лекарството се продава в пипети, е много удобно да се приложи. По време на обработката животните се чувстват спокойни.

  Потребителите отбелязват, че лекарството се понася добре от животните

  От недостатъците си заслужава да се отбележи, че животното дълго време неприятно мирише. И наркотикът е скъп. Продуктът има лош ефект върху кърлежите!

  Превантивни мерки

  Трябва да се предприемат превантивни мерки за предотвратяване появата на насекоми.

  • Не чакайте домашния си любимец да се зарази, направете лечението в началото на сезона.
  • Спазвайте хигиената на кучето - измийте го със специални шампоани.
  • Периодично посещавайте ветеринарната клиника с домашния любимец, но имайте предвид, че винаги съществува риск от инфекция от други животни.
  • Избягвайте контакт с потенциално опасни животни. Ако се е случило контакт с тях, то веднага трябва да бъде обработено.
  • По време на разходката използвайте репеленти за насекоми, за да отблъснете паразитите.

  Лечебни средства за уголемяване (видео)

  Представената подготовка напълно помага да се предотврати появата на неканени гости и също така може напълно да ги изгони. Важно е да използвате автентичен наркотик! Само за да не вредите на здравето на домашни любимци. Отзивите за продукта са предимно положителни.