Відлякувач клопів ультразвукової як використовувати - відгуки

Грудень 2018

Відео: Тайфун ЛС-500 ультразвуковой электронный отпугиватель тараканов, муравьёв и домашних насекомых (Грудень 2018).

Anonim

Все по-често се срещаме ултразвукови репеленти в магазините и в интернет страниците, посветени на борбата срещу вредните насекоми. И това въпреки факта, че сферата на инсектицидите също маха и доста често има повече и по-ефикасни и безопасни начини.

Фактът е, че бъговете се адаптират към отрови и развиват имунитет към тях, и само един индивид в рамките на една седмица може да се пресъздаде цялата популация. И тогава възниква въпросът: "Не е ли по-добре да изгонваш насекоми, отколкото да ги отровиш? "В търсене на средства, които да помогнат за разрешаването на този проблем, учените са обърнали внимание на ултразвуковите вълни. Оказа се, че буболечките имат специфичен възприемане на звука - силно, отколкото той е, колкото по-малко насекомите реагират на него, както и обратното - по-мека, по-добре е различно за тях. Обхватът на чуваемост на бъговете от 0, 002 до 10, 0 dB, всички останали звуци, които просто не улавят.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Какъв вид отблъскващо устройство за домашни любимци е ултразвуков?

Преди да направите покупка, струва си да разберете какви видове ултразвукови репелери са.

Професионални устройства - Broadband пиезо присъства в структурата, така че такова съоръжение е в състояние да осигурява на ултразвук, за да 360º и възпира не само грешки, но също комари, мишки, хлебарки, мухи и други животни. Когато работите с такова устройство, най-важното е да изберете правилния диапазон.

Поради високата цена, такова ултразвуково устройство в повечето случаи се използва (или се отдава под наем) от компании, които са професионално ангажирани с унищожаването на вредители. Купете го за еднократна употреба не е подходящо.

Полупрофесионалните ултразвукови устройства се характеризират с наличието на теснолентов радиатор, който е в състояние да осигури радиация с ограничен радиус. Капацитетът на такова устройство не е достатъчен, за да покрие например склад (като устройство от предишния клас), но за апартамент или малка частна къща е достатъчно.

Непрофесионални устройства - тази група включва ултразвукови устройства с пиезоизлъчващо устройство с лошо качество или общо занаятчийско производство. Такова устройство може да бъде сглобено и независимо, но в най-добрия случай то ще покрие територията на една стая.

Отзиви за използването на устройството

По мнението на читателите, основният проблем при работа с професионални и полупрофесионални ултразвукови устройства за плаши - е да изберете набор от ултразвукови вълни, за да отблъсне бъгове. По-добре е тази задача да се възложи на специалисти. Що се отнася до по-простите устройства, не съществуват недвусмислени прегледи за качеството и ефективността на тяхната работа.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители.Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

Как да направите свои собствени ултразвукови бъчви и хлебарки?

Ако трябва да се покрие емисията на малка площ и има желание да се спестят пари, ние предлагаме диаграма на апаратура от 13 части

1) R1-R5 резистори;

2) С1-С2 кондензатори;

3) S1 Превключвател S1;

4) Транзистори VT1-VT2;

5) R6 Променлив резистор;

6) диод VD1;

7) BQ1 Пиезо-емитер.

Електронен ремонт на грешки как работи?

Електронните устройства генерират високочестотни вълни с максимална сила на звука, които насекомите могат да възприемат само. В зоната на действие на такова устройство паразитите изпитват дискомфорт и напускат територията.

възпиращи дървеници - отзиви за устройството

Най-популярните модели:

  • EMR-21 - устройството, произведено в България. Осъществено от мрежата. Създава импулс, който преминава през магнитни полета, без да губи сила. Според прегледите, един от най-ефективните модели на пазара.
  • Typhoon LS-500 е домашно устройство с автоматично превключване на честотата, което позволява да се обхване по-голям обхват. Най-популярният отзивчик за днес.
  • UP-116T - това устройство, произведено в Полша, се счита за най-безопасното за другите.

електромагнитни Repeller дървениците - мнения и указанията за употреба

Зареждане …

Поради разнообразието от устройства от този тип на характеристики като здравина и сила, издръжливост и обхват, универсална употреба за тях там. Но е важно да запомните:

  • да изгонват дървеници от една стая, те най-вероятно ще се преместят в следващата;
  • , така че ефектът от работата на електромагнитното устройство да влезе в сила от времето от 3 дни до 1, 5 седмици;
  • Колкото повече мебели в стаята, толкова по-слаба е радиацията.

Кое устройство трябва да избера?

Отговорът на този въпрос ще ви помогне много по-лесно, ако се определи с такива показатели:

  • площта на стаята;
  • заетостта на стаите с мебели;
  • чувствителността на обитателите на стаята към ултразвук.