Чи можна позбутися від клопів дихлофосом?

Січень 2019

Відео: Клоп постельный как вывести самостоятельно и быстро (Січень 2019).

Anonim

Дихлорвос от дървеници е изпитание, изпитано с времето. Неговото име отдавна се чува широко, а през съветските времена това е единственият наркотик, който успява да извади дървеници. В момента състава на този инструмент е много различен от оригинала. Дихлорвос е станал по-безопасен и помага много повече, освен това той вече няма толкова остра миризма. Продуктът се произвежда под формата на аерозол, който е много удобен за гравиране на бъгове в къщата. Не е необходимо да се разрежда с вода, просто разклатете и започнете да го използвате.

Внимание! Трябва внимателно да изберете Dichlophos в магазина. Необходимо е да видите дали продуктът има всички необходими стикери, ако са указани датата на изтичане, инструкцията и производителят. Това е много важно, защото ако отровите бъгове с продукт с лошо качество, това може да доведе до сериозно увреждане на вашето здраве.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Dichlofos Neo

Dichlorvos срещу бъгове се произвежда от различни компании. Към днешна дата най-популярният производител Neo. Продуктът, който тази фирма произвежда, е най-сигурният и ефективен.Продуктът практически няма токсичен мирис и е в състояние да премахва дървените отпадъци в едно приложение. Съхранявайте Dichlorvos Neo при стайна температура и се уверете, че слънчевата светлина не достига до продукта.

Състав

Дихлорвос се основава на токсичната субстанция диметил-дихлоровинилфосфат. Този компонент помага за ефективно отстраняване на бъгове. Тя предизвиква сериозни смущения в нервната система на това насекомо засмукване на кръв и по този начин провокира непосредствената му смърт. Пръскането на отровен продукт през апартамента ви позволява да премахнете паразитите за едно приложение. Също така веществото съдържа вещества като тетраметрин, циперметрин и синергист. Благодарение на тези компоненти дихлорвос е смъртоносно оръжие срещу дървеници и е сравнително безопасно за хората.

Предпазни мерки

Преди да лаеш, е необходимо да се извърши задълбочена подготовка. Като начало, всички наематели и домашни любимци трябва да напуснат апартамента, също се препоръчва да се отстранят растенията. Стаята трябва да е добре вентилирана. Препоръчва се да се използва специален набор от лични предпазни средства за контрол на вредителите.

Освен това е необходимо да се предупреди за преследването на наематели на съседни апартаменти, тъй като процедурата може да застраши тяхното здраве. Въпреки че модерният дихлорвос е без мирис, все още е необходимо да се проветри стаята след обработката и да не се обитава поне за няколко часа.

Важно! По време на лечение срещу дървеници, предмети от ежедневието и лична хигиена, дрехи, чинии, играчки и други неща, не трябва да остават на повърхността. Те трябва да бъдат предварително опаковани и извадени от апартамента, така че да не се отровит.

Инструкции за употреба

Зареждане …

Можете да примамвате бъгове само ако се спазват всички предпазни мерки.Dichlorvos Neo не изисква специална подготовка, може да се наложи да използвате специални дюзи за труднодостъпни места. Преди да започнете да отровите бъгове, продуктът трябва да се разклати добре. Важно е да се третират всички възможни местообитания на паразити. Струва си да се обърне внимание на стените, плотовете, пукнатините, ъглите и интериора на обзавеждането. Също така, не забравяйте за мека мебел - любимият дом на бъгове за легло.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Запомни! За обработка на средностатистически апартамент дори малка бутилка Dichlorvos Neo помага, която в обем има 150 мл. Не е необходимо да купувате голям контейнер, който да не се използва до края.

Предимства и недостатъци на

положителните качества включват

  • удобна опаковка,
  • Лесен за използване
  • без мирис,
  • достъпност средства
  • Ниското ниво на токсичност.

Недостатъци дихлорвосът

  • Тревни грешки в отдалечени места, могат да бъдат само с помощта на специално устройство;
  • Ниска ефективност, особено при тежко заразени апартаменти;
  • Лечението отнема много време, за да премахнете дървените плочки, трябва да пръскате дихлорвос всяка част от апартамента;
  • За да се отървете от леглото, трябва да разглобите мебели и да ги вземете на чист въздух, в противен случай съществува риск от отравяне.

Ще помогне ли дихлорвос да се отърве от бъгове? Отговорът на този въпрос е двусмислен.В случай, че апартаментът все още не е сериозно заразен и дърветата не разполагат с време, за да оправдаят буквата на отдалечено място, може да е достатъчно едно лечение. Но ако дървениците са вече "постоянни съседи" - дихлорвос само ще помогне да се намали населението или да се отърве от местно и за кратко време.