Чи можна за допомогою полину раз і назавжди позбутися від клопів

Грудень 2018

Відео: Лечение молочницы (Грудень 2018).

Anonim

Такива като пелин растение може и трябва да се използва срещу дървеници Пелин - suffrutescent многогодишно растение, което има горчив вкус и специфичен мирис. Можете да го срещнете в дефилетата и край пътя. От дълго време се смята, че растението помага да се отървем от дървеници. За да направите това, достатъчно е да разнесете пакетите на завода около апартамента.

Методи за използване пелин

пелин дървеници могат да бъдат разположени под вратата, заедно цокли, в дивана и под матрака, в ъглите. Не е забранено да се извършва пръскане с тинктура от растението.

Има ли някакви недостатъци в представения метод?

 1. пелин неприятни грешки, но те са малко вероятно да се изтегли напълно. Освен това миризмата на растението не пречи на насекомите да се размножават.
 2. Тревата няма да ви предпази от ухапвания от насекоми.

По този начин растението е по-подходящо средство за превенция, отколкото за "лечение". Напълно се отървете от паразитите само с помощта на естествено средство за защита няма да работи.

домашно приготвена масло е много по-ефективно в борбата срещу дървеници от опцията за закупуване

Къде да засадят и как правилно да използвате

Купи пелин, можете да в аптека - в изсушен вид, и в пакети. Важно е обаче да запомните, че помага само при сложна употреба. Това означава, че централата ще трябва да бъде поставена почти във всички ъгли. Не забравяйте да поставите листата в килера с прането!За да се избегнат неприятни ситуации ние препоръчваме да се запознаят с дървеници.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от дървеници, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Важно! Ако е възможно, използвайте пелин в комбинация с химически препарати.

Тъй като пелин не могат да получат навсякъде и винаги, ние ви съветваме да се възползвате от етерично масло е

В старата метла мъдреца висеше директно от тавана. Заводът е добре не само възпира грешки, но също молци, бълхи и хлебарки. Букети променят по-добре всеки ден, така че миризмата беше винаги прясна. Препоръчваме ви да научите за кестенови молци.

В борбата с бъгове помогне и по-съвременни средства - етерично масло от пелин

етажа Измийте пелин

Можете да използвате този метод, като сборен отвара от пелин. Той ще има:

 1. Вземете 2 супени лъжици прясно, предварително нарязани, оставя.
 2. Изсипете ги с две чаши вряла вода.
 3. Поддържа се сместа във водна баня в продължение на 10 минути.
 4. Изсушете получения бульон.
 5. Добавете парче сапун за пране в него.
 6. Бульон се налива в кофа с вода.

Всичко, сега можете да измиете пода. Обърнете специално внимание на местата, където на повърхността на пода в близост до цокъла. След като подът е измит, свежи букети от пелин трябва да бъдат поставени под меката мебел и килими за животни (ако имате домашни любимци в дома си). За да научите как да се справят с дървеници, използващи малатион, тази статия ще кажа.

Ако е възможно, използвайте пелин се комбинира с химикали

Как да победим бъгове дом (видео)

Етеричното масло от пелин

В борбата с бъгове помогне и по-съвременни средства - етерично масло от пелин.Препоръчваме да разберете дали дървените буболечки са опасни в апартамента.

Знаете ли, че растението съдържа около 3% от маслата?

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

Има само три ефективни опции за бързо отстраняване на буболечките:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Покупка на евтин електронен репилатор (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Растението помага да се отървем от буболечките. За да направите това, е достатъчно да се разшири плоски греди растения, разбира се, да се събират предварително и хвърлят паразити

  Отлични бактерицидни свойства на растението потвърдиха, че в близост до него бавно покълване прашец убит карамфил, кимион и лен. Препоръчваме ви да научите как да намерите гнездо на дървеници.

  Дори птиците се опитват да направят домовете си по-хигиенично, като към гнездото няколко клончета от билката. Използването на етерично масло от Artemisia е не само ефективно, но и много удобно за използване. няколко капки масло, които се прилагат върху постамент и мебели, най-добре е да си купите аромат лампа.

  Петролното масло е сравнимо по отношение на ефективността на химичните агенти. Тъй като пелинът не може да се получи навсякъде, а не винаги, препоръчваме ви да използвате етерично масло. С него можете да се мият подовете, но ще трябва да се извърши ритуала на дневна база, за миризмата остава силна. Можете да се запознаете с материала за войника и да научите как да се отървете от него.

  Поставете растението ще има почти всички ъгли. Не забравяйте да поставите листата в килера с прането!

  Как пелин масло

  масло за готвене у дома е много по-ефективна в борбата срещу дървеници от опцията за закупуване.Как да го направите? Съберете пелин, който расте от пътищата. Поставете тревата в стъклен буркан и го запълнете на върха. Налейте зехтина в буркана. Затворете капака и изчакайте 10 дни. Ако забележите, че сместа е придобила зеленикав оттенък, тя е готова. Ако цветът се обърна перлено, това също е нормално.

  След като концентратът се приготви, съставът се поставя на студено място. За тази цел е подходящо изба или хладилен склад. Можете също така да научите как да се отървете от брашневите молци в къщата.

  Така че едно растение като пелин може и трябва да се използва срещу дървеници. Същевременно може да се използва както в оригиналната си форма, така и под формата на етерично масло. Препоръчваме ви да се запознаете с материалите на универсалното средство за борба с насекомите.