Чи можна вошей вивести дихлофосом?

Грудень 2018

Відео: Как избавиться от вшей и гнид в домашних условиях? (Грудень 2018).

Anonim

Както е известно, дихлорвос е лекарство, което се използва, за да се отърве от много паразити на насекоми. Основните му предимства са достатъчна висока ефективност и ниска цена. В съветските времена се смята, че този инструмент е безопасен за хората, но последните проучвания са доказали негативното му въздействие върху човешкото здраве, особено върху нервната система.

, обаче, при спазване на правилата на предпазни мерки и да се следват стриктно инструкциите за употреба, дихлорвосът не предизвика сериозни проблеми в човешкото тяло, но тя се превръща в смъртоносна отрова за всички видове вредители. Въпросът е, че това лекарство съдържа вещества, които засягат нервната система на насекоми и причиняват парализа в рамките на няколко минути.

Дава ли дихлофосът от въшки?

Съвременният дихлорвос се различава сериозно от предшествениците си от съветското време в състава и степента на опасност за човешкото здраве. Но, въпреки това, това лекарство е силно токсично, според. експертите не препоръчват да се използва като средство за премахване на въшки и нишки, за да се избегне отравяне на човешкото тяло.

Но с първите признаци на педикулоза все още можете да използвате лекарството, но само с всички предпазни мерки и стриктно спазване на инструкциите. При всички недостатъци трябва да се признае, че има висока степен на ефективност и е в състояние да унищожи всички налични паразити в един спрей.Това е, че можете да и хлебарки да се хвърлят и бъгове и мравки.

Като въшки извличат дихлорвосът - Потребителят

Използване на въшки изисква използването на специални предпазни средства, състоящ се от плътна гума медицински ръкавици и маски за защита на носа и устата или респиратора.

Необходимо е няколко пъти да се разклати кутията с препарата непосредствено преди употреба. Вземете едно цяло, без дупки, найлонов плик и се инжектира в нея, една или две кликвания на патрона на наркотици, и след това плъзнете чантата над главата си и увийте с кърпа отгоре. Бъдете изключително внимателни и внимавайте опаковката да не обхваща места с отворена кожа, които не са покрити с коса (чело, уши и др.).

В никакъв случай не трябва да позволявате продуктът да е в контакт с кожата на ръцете и да влезе в дихателните пътища на човека. Строго е противопоказано прилагането на лекарството с индивидуална непоносимост или с болести на дихателните пътища. Не е желателно да се използва дихлорвос за деца и бременни жени.

Колко да пазим дихлорвос на главата от въшки?

Обикновено превръзката се отстранява от опаковката след 10 - 30 минути. Необходимо е да се обърне внимание, че по време на процедурата за отстраняване на въшки главата може да бъде много сърбяла и сърбяща. Това е съвсем нормално, тъй като насекомите се опитват да избягат от убийството на ухапвания. След като сте извадили опаковката, трябва да измиете главата 2 - 3 пъти, за да измиете изцяло наркотиците от косата, след което трябва да започнете да пенирате мъртвите насекоми и гърди.

дихлорвос въшки гардероби

При ограничаване на използването на средства за лицето, да се отървем от въшки и гниди, трябва да се отбележи, че това е най-ефективният и безобиден в борбата срещу тялото въшки.

Лечение на неща, които живеят насекоми, паразити, трябва задължително да се извършват с използването на съществуващите мерки за сигурност, основната от които е използването на дебели гумени ръкавици и респиратор.

Не е много трудно бързо да извадите домашните бомбички на домашни любимци. Достатъчно е да лекувате паразитизираните дрехи с лекарство и да ги поставите в пакети. Времето за излагане на паразити е посочено в инструкциите за употреба, като 15-20 минути. След приключване на процедурата за унищожаване на вредители, обработеното облекло и нещата се вентилират и измиват при високи температури, като се използват химични агенти.

Има ли дихлорвосът въшки - коментари

Разберете как ефективни дихлорвосът, прегледи ще помогне на хората, които са използвали това лекарство по своето предназначение.

Така че, мненията се различават, но повечето хора смятат собствения си опит, че в съответствие със задължителните мерки за безопасност и стриктно спазване на инструкциите, нанесете дихлорвосът в борбата срещу въшки и гниди могат. Ефективността му е висока и паразитите могат да бъдат унищожени в рамките на един ден. В повечето мнения показват, че е необходимо да се помисли за най-безопасните лекарства с представки и NEO ECO, която може да побере много по-малко токсични и, следователно, да може да причини по-малко увреждане на човешкото здраве.