Чи можна ви вивести клопів з допомогою гасу

Січень 2019

Відео: Suspense: The Lodger (Січень 2019).

Anonim

керосин е може би един от най-надеждните и добре познати анти-буболечки. Въпреки това, това химично вещество има много недостатъци. Ние предлагаме да се разгледа подробно предимствата и недостатъците на използването му в борбата срещу насекоми.

Помага ли керосинът за грешки?

Необходимо е да се забележи, че керосина убива дървеници и други паразити, въпреки че е малко по-остарели средства. Коментари относно прилагането на неговото по-скоро противоречива за контрол на насекоми, така че помислете за няколко недостатъка: Избор

Нашите Читателска! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

  • 1. Първият и основен недостатък е тежката и упорита миризма. Опасно е не само за грешки, но и за човешкия организъм, включително и, следователно, при лечението е най-добре да се носят ръкавици и маска. И след продължително проветряване на стаята се препоръчва. (За сравнение, модерни и ефективни лекарства не са опасни и дори могат да се използват за лечение на спане място за един човек).
  • 2. Запалимост. В чист вид, керосин лесно запалване, така че преди буболечки, отрова, се препоръчва да се премахнат всякакви източници на запалване.
  • 3. Ефективност. С негова помощ можете лесно да се отървете от гнезда и отровни паразити. Ситуацията с яйцата е много по-сложна, тъй като само уврежда дихателните пътища, следователно вероятността след третирането на засегнатите райони и кешовите вредители да не изглежда отново не толкова голяма.

Въпреки сериозните аргументи срещу използването на този инструмент, той все още е релевантен. Става дума за лесен достъп и цена. Този инструмент ще ви помогне да изтеглите нежеланите "гости" на достъпна цена. Въпреки че днес мнозина отбелязват ниската ефективност на тази техника и се съгласяват, че е по-добре да купуват нещо по-скъпо, но което дава гаранция за качество и унищожава не само вредителите, но и техните яйца.

Как керосинът засяга бъгове?

Керосинът е лекарство, което се появи преди повече от век и по това време беше много добре проучено. Самият принцип на действие срещу вредителите е много прост: прониква през хитиновата обвивка на черупките, блокира потока на кислород, както и причинява атака на задушаване и почти мигновена смърт. Подобен ефект се дължи и на денатурирания алкохол. И двете средства са ефективни както при унищожаването, така и при предотвратяването. Това е миризмата, която тези насекоми не търпят. Но винаги помнете, че положените яйца не реагират на миризмата, следователно, ако насекомото има време да маркира територията, нейните последователи няма да дойдат дълго.

Поради това се препоръчва да се отрови с бъгове керосин легло с почивки от 2-3 дни, докато те са напълно унищожени, защото в един момент да се отървете от всички няма да работи.

Как да използваме керосина от дървеници - инструкциите

В интернет има много отзиви по тази тема.Мнения за използването на леко се разминават: някой използва керосин в чист вид, и някой се смесва. Все пак, ако искате да се повиши ефективността на средствата, най-добре е да се използва смес от керосин, етилов алкохол и нафталин, тъй като той става все по-ефективни в симбиоза.

Сега трябва да разберем как да се отървете от дървеници в апартамента с помощта на керосин и как е най-добре да се използва?

Най-доброто решение е да се използва този инструмент в гнездата на паразити или техни клъстери. Като правило, това е забранено да се справят с мебелите, така че преди буболечки, отрова, трябва да бъдат покрити с тапицерия. След процедурата е необходимо вентилацията на апартамента да се повтаря в рамките на 3-5 дни.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Сега мисля за това как ще действа, ако мястото за сумиране на паразити - едно легло или матрак? Тук и там са спорове за това какво не е необходимо на апартамента и домашна употреба на такива средства, тъй като обработката на своите мебели не се препоръчва. За апартамента трябва да изберете ефективни средства, които нямат миризма и са безвредни за хората.

Къде мога да използвам керосин?

Той е идеален за борба с градински акари, които са паразити на култивирани растения. Дори и ако сте намерили къща насекоми, например, в гнездото, под перваза и така нататък. Г. Може ли да се прилага там. За да ги поръсите с матрак, леглото и избършете палците е изключително опасно!

керосин срещу мнения дървеници

Ако все пак решите да изберете керосин, трябва да знаете, че трябва да прекарват много време и усилия, за да се постигне желания ефект, тъй като е необходимо да се повтаря процедурата от преследване не по-малко от 3-4 пъти.

Отзивите за използването на керосин срещу дървеници са противоречиви. Някои смятат, че това лекарство е по-вредно за хората, отколкото за насекомите. Други са сигурни, че той е най-доброто средство в борбата срещу вредителите. Във всеки случай най-големият аргумент за използването на този метод е неговата много публична наличност и цена. Въпреки, че преди "купуват в" това, отново се претегля плюсовете и минусите и да реши, ако сте готови да живеят с постоянен миризмата и рискуват собственото си здраве в името на спасяването на няколко стотин рубли, които могат да бъдат изразходвани за по-модерни медикаменти.