Карбозоль: застосовуємо на ділі і оцінюємо результат

Січень 2019
Anonim

"Karbozol" ефективно и напълно показва дървеници "Karbozol" - е инсектицид, който действа чрез контакт. Често се продава в 300-грам кутии. Основното предимство е безопасността при обработката на помещенията. Продуктът ефективно премахва кокилите. Въпреки това, наркотикът няма дълго остатъчен ефект, който не е много добър.

Описание на подготовката

"Karbozol" се използва за отстраняване на грешки. Продуктът може да се използва само във вентилирано помещение и в респиратор. Цветовете не, петна и следи след прилагането не остават. Миризмата е подобна на кафето, слабо изразена. Инсектицидът се купува лесно в битовите химически магазини, в градините и строителните пазари.

Няколко думи за състава на

"Karbozol" включва разтворител, активен ингредиент и аромат. Активното вещество е малатион или карбазол. Това е инсектицид на контактно действие. Първи на тялото на дървеници, тя влиза в тялото и се отразява на нервната система.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от дървеници, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Първи на дървеници тяло "Karbozol" влиза в тялото и се отразява на нервната система

Вкусът използва за блокиране на миризми.Той оставя леки нотки за кафе, които бързо изчезват след обработката.

Защо е

"Carbozole" е универсален наркотик, използван за борба с пълзящи паразити, включително бъбреци. Предлага се под формата на аерозол и се използва за обработка на различни повърхности. Въздействието върху насекомите по време на лечението е насочено към нервната система.

Лекарството се продава в 300-грам кутии. Един аерозол е достатъчен, за да се справи с един апартамент. Няма остатъчен ефект.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

Има само три ефективни опции за бързо отстраняване на буболечките:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Покупка на евтин електронен репилатор (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Подготовка за работа

  • Тъй като пръскането на лекарството трябва да се извършва по всички части на помещенията, дори и най-отдалечената, предварително почистване на стаята от всички излишни.
  • Извадете от мрежата и покривалата на мебелите, почиствайте личните си вещи, извадете хигиенни и хигиенни предмети.
  • Примамката трябва да се извършва в ненапомпана суха стая. Спрей е най-добре от бутилка, оборудвана с пистолет за пръскане.

  Тъй като пръскането на лекарството трябва да се извършва за всички части на помещението, чисти стаята преди всичко излишно

  • Най-добър вариант - 1, 5 процента емулсия. Продуктът се разрежда в топла вода: няколко литра - 30 грама от лекарството.

  Как да използвате

  Тъй като спреят е отровен и лесно се запалва, той трябва да се прилага стриктно в съответствие с инструкциите. Важно е да се подготвите правилно за употреба, а именно да се уверите, че продуктът ще се пръска от огъня и че децата и животните няма да присъстват в стаята.Всички работи се извършват в специални дрехи, с гумени ръкавици и респиратор.

  Цялата стая трябва да бъде обработена, дори и в ъглите и ъглите. Най-често грешките са скрити:

  • в възглавничките;
  • под пода;
  • под рамковите дъски.

  Изпратените секции трябва първо да бъдат обработени. Тъй като след процедурата не можете да отваряте прозорци, семейството трябва да бъде преместено на 3 дни на друго място. Ако се вентилира незабавно, ефективността на лекарството ще бъде значително намалена.

  Цялата стая трябва да бъде обработена, дори и най-усамотените ъгли

  Препоръчваме ви да прочетете статията, в която разясняваме подробно къде идват бъговете в апартамента и как могат да бъдат намерени.

  Предимства и недостатъци

  Предимствата на спрея са, както следва:

  • лекота на използване - веднага след прочитането на инструкциите инструментът може да се използва;
  • производство от качествени суровини;
  • наличност;
  • Ширината на приложение - може да се използва както на закрито, така и на открито;
  • след третирането продуктът може лесно да се измие с разтвор на сода;
  • в рамките на две седмици лекарството ще загуби токсичност. Агентът се характеризира с бързината на разлагането.

  Как да се отървем от бъгове в квадрата (видео)

  От недостатъците, заслужава да се отбележи , че остатъчният ефект напълно отсъства. И това означава, че няма отблъскващи отблъскващи паразити.

  Предпазни мерки

  Спреят е токсичен, затова е опасен за хората. За да избегнете проблеми, следвайте инструкциите.

  Трябва да придобиете и защитни елементи. Те ще бъдат:

  • роба;
  • ръкавици;
  • маска или очила;
  • респиратор.

  "Carbozole" не работи върху яйца от дървеници

  Започнете работа от местата, където обикновено се намират паразити - от мека мебел.Управлявайте не само външни, но и вътрешни повърхности на дефекти, матраци, дъна и крака. Не забравяйте да отворите прозорци и врати по време на обработката, за да не се отрови.

  Обратна връзка с клиентите

  От отзивите на клиентите стана ясно, че средствата за защита не са много ефективни. Бизнес като част! Частиците бързо се разпадат на безвредни вещества и престават да бъдат фатални за паразитите. На яйцата на дървеници, спреят не работи изобщо. В резултат на това няма да е възможно бързо и качествено да унищожим насекоми. Но лекарството е евтино и може да се намери почти навсякъде, което е плюс.

  Методи за контролиране на грешки (видео)

  Въпросният агент е инсектицид на контактно действие. Обичайно е да се използва за премахване на дървеници. Спреят е токсичен, поради което по време на употреба е необходимо да следвате стриктно в съответствие с инструкциите. Също така е необходимо да се носят предпазни средства - маска, рокля, ръкавици. От заслугите на лекарството е да се подчертае фактът, че се отличава с неговата простота на използване и е направен от качествени компоненти. Недостатъци - липса на остатъчен ефект и ниска ефективност. След пръскането частиците на материята бързо се разпадат и поради това престават да бъдат опасни за повечето бъгове.