Крейда від клопів «машенька»

Грудень 2018

Відео: НУБ ПРОТИВ АНИМАТРОНИКА НЕВИДИМКИ! ТРОЛЛИНГ НУБИКА! ФНАФ ИЛИ ПЯТЬ НОЧЕЙ С ФРЕДДИ В МАЙНКРАФТ! (Грудень 2018).

Anonim

Meloch Mashenka е лек за лепило, което е лесна за употреба и има ниска токсичност. При контакт с агента една отрова навлиза в тялото на грешката, която започва да действа след кратък период от време. Агентът може да бъде прехвърлен от една грешка в друга по време на контакта. Съхранявайте продукта на място, защитено от слънцето, извън обсега на деца.

Внимание! За разлика от много други средства от дървеници, креда е в състояние да поддържа ефекта си след прилагане, в продължение на един до два месеца. Той не ерозира и не губи токсични свойства. Но вие трябва да изберете правилното място на прилагане, така че отровата не влиза в тялото на домашни любимци, деца и други жители.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. По-подробно тук …

Състав

Meshenka Meloch се състои от две активни вещества. Това е зета-циперметрин, който засяга нервната система на бъбрека и делтаметрин, който има паралитичен ефект. Поради тези токсични компоненти, кредата е смъртоносна за насекоми с кръв, но относително безопасна за хората. Също така в състава на средствата са помощните вещества - гипс и креда.

Инструкции за употреба

Crayon Маша пулверизират за по-добро лечение на

Молив дървеници Маша могат да бъдат използвани без предварителна обработка, в този случай, е необходимо да се "нарисува" линии на места, където се видят грешки. Но можете да използвате креда, разбивайки я на прах и пръскайки евентуални вредители. Така че е възможно да се обработят някои конкретни труднодостъпни места, например - зад таблото и слотовете в плочката. Много често креда се отглежда с вода и се обработва от получения състав. В този случай е необходимо да знаете, че количеството вода трябва да е малко, сместа трябва да се окаже гъста. Нанесете го с четка.

Обърнете внимание! Инструкциите казват, че когато изчертавате плитка повърхност, е необходимо линиите да са получерни, с дължина около 3 см.

Предпазни мерки

Раците, макар и смъртоносни за дървеници, са почти без риск за дадено лице. Но предпазните мерки все още имат място. Преди употреба кредата се освобождава от обвивката, но не напълно. По-голямата част от опаковката се използва най-удобно за защита от директен контакт.

Лечението се извършва най-добре в гумени ръкавици, лекарството не отделя токсични пари, така че респираторът не е необходим. Важно е децата и домашните любимци да не могат да се свържат с продукта, когато се нанася върху повърхността. Ето защо, ако има такива жители в къщата, е необходимо да се направи плитка на достатъчна височина.

Най-внимателното е да се спазват мерките за сигурност, ако кредата се използва в раздробена форма. За да се предпазите от вкарване на прах в дихателните пътища, трябва да се използва марля.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

След като завършите лечението, трябва да измиете лицето и ръцете си със сапун.

Предимства и недостатъци

Предимства :

  • Инструментът е с ниска цена;
  • Една плитка достатъчно за обработка около 30 m 2 ;
  • Наркотикът е отличен като превантивна мярка или средство за защита срещу "съседните" бъгове;
  • Съставът на тебешира позволява дълго време да не се изсушава и да не се губят токсични свойства.

Недостатъци :

  • Възможно е да се обработват само местата, които децата и домашните любимци не могат да намерят;
  • След месец след третирането е необходимо мокро почистване със сода;
  • Агентът не убива моментално буболечките;
  • Доста ниска ефективност.