Характеристика і особливості використання крапель від бліх з серії фронтлайн

Грудень 2018

Відео: Authors, Lawyers, Politicians, Statesmen, U.S. Representatives from Congress (1950s Interviews) (Грудень 2018).

Anonim

и спрей на капки първа линия серия са ефективни инсектициди, акарицидни състави срещу бълхи и спрей на капки FRONTLAYN® серия са ефективни инсектициди, акарицидни състави срещу бълхи и съдържат като основна активна съставка фипронил вещество. В допълнение, формулировката съдържа помощни вещества и качествени разтворители. Въпреки факта, че капчици спрей и много лесен за използване, потребителите често не могат да отдават предпочитание на един агент и се губят при избора на вида на наркотика.

Основните видове наркотици

В зависимост от формата на освобождаване, препарати против бълхи от фирмата Merial могат да бъдат представени чрез:

 • «FrontlineNexgard» или afoksolaner, е вкусна таблетка за дъвчене за бълхи и кърлежи с валидност за месеца;
 • "Frontline Spot On" , представляващо ефективно решение само за външна употреба;
 • «първа линия спрей» , която е безцветна и прозрачна течност в полиетиленови флакони с подходящ обем на главата на спрей;
 • "Frontline Combo" , което е доза за външна употреба.

Най-често използваното лекарство е "Frontline Spray", което лесно и бързо се прилага и има удобна форма на освобождаване.

"на първа линия" спрей бързо и лесно да се прилага и има удобна форма на строителство

Съставът на лекарства "първа линия" серия включва фипронил, което причинява запушване на GABA рецептори на ектопаразити и има мощен инсектицидна и акарицидна действие по отношение на въшки, бълхи, фишове и няколко типа кърлежи.Капките от бълхи са ефективни срещу всички етапи на развитие на насекоми, паразитиращи домашните животни.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от бълхите, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

"Front Line SpotOn" Series

"Front Line SpotOn" не се отнася за лекарства, които имат системно действие и могат да се натрупват в епидермиса и мастните жлези на животни. Капките от бълхи се характеризират с контактно насекомо-акарицидно действие върху ектопаразитите. След прилагане за един ден на наркотици равномерно разпределени по повърхността на тялото за домашни любимци и предпазва от бълхи: котка - четиридесет и пет дни, и кучетата - в продължение на тридесет дни.

След прилагане за един ден "Front Line SpotOn" разпределя равномерно по повърхността на тялото за домашни любимци и предпазва от бълхи

Повторна обработка е възможно не по-рано от датата, определена от производителя, в приложените инструкции на лекарството. Въздействието на лекарството върху топлокръвни организми може да се дължи на неговата ниска рискова категория, няма ефект за кожата ресорпционна, embrionotoksicheskogo, силен сенсибилизатор и мутагенни характер. Случайният контакт с окото може да причини леко дразнене, което лесно може да се елиминира чрез изплакване с течаща вода.

Можете също така да разберете какво да правите с ухапване от насекоми в окото.

Front Line Combo

Front Line Combo е лечебен инсекто-акарициден препарат под формата на разтвор, използван за външна употреба.Капки бълхи имат слаб мирис и съдържат активната съставка фипронил при концентрация от близо 10%, което се допълва S-метопрен в концентрация от около 9%. Ексципиентите са представени от поливидон и полисорбат.

Капки бълхи имат слаб мирис и съдържат фипронил активната съставка

За осъществяване на капчиците се в пластмасова пипета капацитет от 0, 5 до 4, и 0 милилитра. Всяка пипета се доставя с чуплива върха и етикет, съдържащ информация за името и количеството на препарата, както и данни за серийния номер и датата на производство.

Series "Front Line спрей"

Получаване "Front Line" форма на спрей, инсектицид, се отнася до акарицидни състави, съдържащи активния ингредиент 0 до 25% фипронил и редица допълнителни компоненти. Прозрачна течност без цвят и лека миризма.

В пункта за впръскване, спреят се предлага в полиетиленови бутилки, оборудвани с винтова пръскачка. Спреят се произвежда в опаковка от сто или двеста и петдесет милилитра. Всички опаковки са обозначени с обозначение: името и предназначението на продукта, данните на производителя, както и датата на изтичане и серийния номер. Спреят трябва да се съхранява в опаковката на производителя.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Как за лечение на домашния любимец спрей "Front Line" (видео)

  Наличието на фипронил дава инсектицидни и акарицидни свойства, които се прилагат за паразитни бълхи и други външни паразити.Спреят се абсорбира минимално през кожата и има свойството да се натрупва в епидермиса и мастните жлези. Защитното действие продължава три месеца.

  Прилагането на препарата

  Капките от първа линия и първите линии за комбинирана употреба се използват чрез локално приложение върху кожата на животното.

  Върхът на пипетата трябва да се счупи, след това да се разпространи козината в зоната между раменете и внимателно да се приложи препаратът върху областта на кожата. Освен това капсулите Front Line SpotOn се използват за лечение на ушни червеи чрез впръскване в ухото на няколко капки в съответствие с режима, предписан от ветеринарния лекар.

  Капки от първа линия Spoton и капки от първа линия се използват при локално приложение върху кожата на животно

  Предното линейно разпръскване се използва чрез пръскане на лекарството върху кожата. Лечението на всички животни трябва да се извършва изключително на открито или в условията на вентилираното помещение. Непосредствено преди употреба флаконът трябва да се разклати старателно и с натискане на пистолета да приложите лекарството върху торса на домашния любимец срещу основния растеж на косата.

  Спрей от бълхи се използва за лечение на цялото тяло на животно. Лекарството се прилага от порядъка на пет милилитра на килограм живо тегло. Спрей "Front Line", който се разпределя и всяко натискане използва 100 флакон милилитър отговаря на доза от 0, 5 мл, и натискане на разпръсквателната глава флакон 250 мл отговаря на доза от 1, 5 мл.

  Повторното преработване се извършва съгласно указанията.Въпреки това, не използвайте капки от бълхите от първа линия повече от веднъж на всеки три месеца.

  Серия препарати "първа линия" е забранено да се използват за лечение на котенца на възраст под две-месечна възраст

  Противопоказания

  • Серия препарати "първа линия" е забранено да се използват за лечение на малки кученца и котенца на възраст под две-месечна възраст.
  • Не измивайте третираните животни в продължение на два дни след лечението.
  • Трябва да се внимава животните да не облизват лекарството, докато обработената коса не изсъхне напълно.
  • През първите 24 часа след обработката не се препоръчва да се използват домашни любимци и да се оставят на децата.
  • Не е желателно да се използват антиблокиращи средства за лечение на животните, които са страдали от заболяване или отслабени индивиди.
  • С повишено внимание, този тип лекарства трябва да се използва за лечение и защита на животни, страдащи от всякакви форми на алергични прояви.
  • Преди да боравите с бременни и кърмещи домашни любимци, консултирайте се с ветеринарен лекар.

  Правила за обработка на първа линия (видео)

  Повечето потребители са доволни от продуктите на Front Line, а положителните отзиви препоръчват използването на капки и спрей. Въпреки това, с цел предотвратяване на излюпването на бълхи и повторна инвазия от домашни любимци, ще трябва да прекарат в стаята цялостно почистване и подмяна на носилка. Само ясни и организирани действия могат да спасят домашните любимци от ектопаразити за дълъг период от време.