Характеристика і правила використання препарату від бліх адвантейдж

Січень 2019

Відео: Цефтриаксон. Бициллин 3. Разведение антибиотиков (Січень 2019).

Anonim

"Авантаж" лек за тествани и доказани Protivobloshinye продукти, представени на руския пазар на ветеринарномедицински продукти в голям асортимент бълхи. Потребителите най-често купуват средства от доказани и доказани от бълхите производители, които отговарят на всички изисквания за качество, ефективност и безопасност.

Едно такова лекарство е "Advantage" или "Advantage", което се произвежда от уважавания немски производител Bayer Health Care. Разделянето на Bayer HealthCare Animal Health навреме отговаря на бързо развиващия се ветеринарен пазар и разработва иновативни продукти за интегрирани решения.

Описание на подготовка

инсектициден препарат "Advantage" съдържа като основна активна съставка имидаклоприд - 10%. В допълнение, съставът на лечението против бълхи включва допълнителни компоненти, необходими за подобряване на ефективността.

"Advantage" съдържа като основна активна съставка имидаклоприд - 10%

Капки "Advanteydzh" - бистра течност, чийто цвят варира от светло жълт до жълто-кафяв, с присъствието на слаба и малко особен мирис. Една опаковка съдържа четири тръбни пипета, всяка от които има обем от 0, 8 милилитра.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от бълхите, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

фармакологичните свойства на лекарството

Ефекти на лекарството от марката на бълхите "Advanteydzh" се основава на imidaklorida на дейност, която има изразен системен и контактен инсектицид срещу такива ектопаразити, въшки, бълхи и въшки. Под въздействието на лекарството, насекомите загиват в рамките на един месец. Степента на експозиция означава "Advantage" може да се дължи на намаляване на вещества с ниска опасност, които, когато се използва в дози до производителят не е в състояние да предостави следната вида на отрицателно действие:

 • дразнене на кожата;
 • резорбционно-токсични ефекти;
 • токсични ефекти върху ембрионалното развитие;
 • мутагенни и сенсибилизиращи ефекти.

Как да капе капки бълхи животно (видео)

Капки прехвърлени домашни доста добре, когато се използва терапевтична доза на лекарството, както и в случай на излишък дози от десет пъти.

Инструкции за употреба

 • точно преди началото на работата по обработката на животински бълхи трябва да бъдат отстранени с капачка на пипета тръба.
 • Поставянето надолу капачка, чрез остър завой е необходимо да се пробива мембраната на защитни капки разположен върху носа пипета с лекарството. След пункцията капачката не се подлага на по-нататъшна употреба.
 • Една ръка се разширява животински косми в областта между плешките, и от друга страна с помощта на налягане на капки тръба капкомер се прилагат към площта на голи кожата. За да приложите наркотика от бълхи, трябва да изберете място, недостъпно за животното за облизване.
 • Една тръбна пипета трябва да се използва за обработка на едно домашно куче.Главна убиват бълхи и други външни паразити, изложени на активното вещество, се извършва в първите дванадесет часа след приложение на лекарството.
 • Капките на "Advantage" имат защитен ефект за един месец след еднократно прилагане. За повторно лечение на животното трябва да имат ентомологичен доказателства, но трябва да се има в предвид, че не се препоръчва използването на "Advanteydzh" повече от веднъж в тридесет дни.

Drops "Авантаж" се прилага към холката на животното

Може да се интересуват от една статия, която разказва за ползите и характеристики на използване на лекарството за бълхи "Komfortis", произведени във вид на таблетки.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Противопоказания

  Drops рядко може да предизвика прояви на отделните кожни реакции под формата на зачервяване и сърбеж , които обикновено изчезват сами по себе си, без използването на каквито и да било антихистамини. Въпреки това, наличието на животно на индивидуалната свръхчувствителност към лекарството от бълхи е противопоказание за използване.

  Не използвайте капките за лечение на животни с много малко тегло

  Освен това е подходящо да се използват капки за лечение на болни или оздравяващи животни, както и в насипно състояние или има твърде малко тегло.

  Условия за обработка и съхранение на

  • Преди процеса на преработка странични животински продукти за бълхи трябва внимателно да прочетат инструкциите, предоставени от производителя за всеки пакет.
  • Тютюнопушенето и храненето не са разрешени по време на обработката.
  • Необходимо е да се спазват всички необходими правила за лична хигиена и да се използват гумени ръкавици. След лечението се изисква да се мият ръцете с течаща вода, като се използва сапун.

  При прилагането "Advanteydzh" капки всички правила за безопасност трябва да се спазват

  • В случай на контакт protivobloshinogo лекарството върху кожата или лигавиците, средства трябва да се промиват с топла течаща водна струя.
  • След лечение за един ден на животински кожи ще изсъхне и се потопете в лекарството, то е поради тази причина е нецелесъобразно да се къпе животното или се грижат за децата.
  • Празните контейнери от използвания продукт трябва да бъдат изхвърлени незабавно.
  • Не използвайте тръби за еднократна употреба за битови нужди.

  Капки от бълхи "Advanteydzh" (видео)

  Капки от бълхи в серия от препарати "Advanteydzh" се отнасят към списъка на В и трябва да се съхраняват на сухо и добре защитени от светлина, което е недостъпно за деца и животни. Освен това този тип продукти не трябва да се поставя в непосредствена близост до храни и фуражи. Препоръчваната температура за съхранение на лекарството, препоръчана от Bayer HealthCareAG, е 0 до 25 ° C.

  Опитните и отговорни собственици на домашни любимци отдавна са избрали удобни и модерни антибиотични препарати от немски производствени фирми. Положителната обратна връзка за капките на "Advantage" със завидна редовност се появяват на различни форуми и сайтове, посветени на домашни любимци. Капките са на разположение на широк кръг от потребители и са лесни за използване, което ги прави много популярен и ефективен анти-блокер.