Характеристики препарату raid від клопів і правила його використання

Грудень 2018

Відео: Прогулочная коляска Peg-Perego Book Plus 2013 (Пег Перего Бук Плюс) (Грудень 2018).

Anonim

Лекарството "Райд" е универсално лекарство. Бебетата са неприятни същества. След ухапването им има сърбеж, а през гребена инфекцията може да проникне. Между другото, ухапвания от бъгове могат да причинят алергии. Но няма причина да се примири с наличието на паразити, е необходимо да се предприемат спешни мерки. В това ще помогнете за инсектициди, а именно наркотиците Raid.

Описание на лекарството

Лекарството Raid - универсално лекарство. Действието му е насочено към премахване на паразити от различни видове, не само дървеници, но и мухи, хлебарки, комари.

Съставът съдържа специални вещества, които засягат насекоми. Добавките дават на сместа желаната концентрация, маскирай миризмата. Активни вещества от въпросния препарат:

 • Циперметрин. Концентрацията е 0, 1%. Веществото засяга нервната система на паразитите и причинява парализа. Най-големият ефект се проявява в продължаването на деня след употребата. Ефектът от отравянето продължава 20 дни, след което ефектът постепенно намалява.
 • Имипротрен е инсектицид, който се характеризира с незабавен ефект върху паразитите.
 • Pralletrin. Концентрацията е 0,03%.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от дървеници, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Те често скрити под цокли, така че всички мебели трябва да се движат далеч от стените на

Условия за ползване

Подготовка за работа

Отстраняване грешки ще имат добър ефект, ако правилно натоварени с изготвянето и обработка.

 • Първо направете цялостно почистване с влажна кърпа и прахосмукачка. Комплексните места, например, зад радиаторите за отопление, се почистват с помощта на специални приспособления.
 • Паразитите често се крият под первазите, така че всички мебели трябва да се отдалечат от стените.

Понасянето на яйца често се наблюдава на обратната страна на килимите, окачени на стени или картини. Премахнете продуктите, почистете с прахосмукачка, третирайте с инсектициди.

 • Мебелите трябва да бъдат демонтирани, така че достъпът до дървени конструкции да е отворен. Възглавниците трябва да бъдат включени в химическо чистене. Спалното бельо се препоръчва за измиване при висока температура.

На страниците на нашия сайт можете да откриете отговора на въпроса: откъде идват грешките?

Обработка

Подготовката на грешки е лесна за прилагане. Разклатете контейнера и пръскайте върху повърхността. За 1 кв. М. Спрей трябва да измине за 5 секунди.

Поставянето на яйца често се наблюдава на обратната страна на килимите, които висят върху стени или в картини

При нанасянето на веществото върху полирани повърхности може да останат петна. Но за да ги премахнете е достатъчно проста с помощта на влажна кърпа. Когато пръскате мека тапицерия, петна не остават. Нанесете инсектицида върху задните стени на шкафовете, дизайна на мебели, рафтовете и шкафовете. Важно е да се извърши обработката на первази.

Спрей от буболечки на практика перфектно помага от пълзящи паразити.Но това помага по-добре от хлебарки. Защо излиза по този начин? Бебетата са много упорити и трудно да се отърват от тях. Наред с други неща, концентрацията на активното вещество в спрея е по-ниска, отколкото при инсектицидите. Финото пръскане е по-лошо закрепено на повърхността, което намалява ефекта на веществото.

С други думи, ако спреятът на продукта попада върху зидарията или самото насекомо, индивидите ще умрат. Но когато се обработва в евентуални места на появяване на насекоми, няма да има практически никакъв ефект.

Експерти казват, че за да се убиват бъгове, за разлика от други насекоми, концентрацията на отрова върху лапите не е достатъчна. Контейнерът трябва да бъде разклатен преди употреба, така че неговите компоненти да бъдат смесени и течността да стане хомогенна.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

Има само три ефективни опции за бързо отстраняване на буболечките:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Покупка на евтин електронен репилатор (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Не пръскайте близо до печка и електрически уреди. Спрей трябва да бъде така, че да се получи непрекъсната линия. Така че бъговете ще трябва да го прекосят. След процедурата отворете прозорците за половин час и излезте от стаята.

  Методи за справяне с буболечки (видео)

  Ние също ви предлагаме да научите как да унищожите бъгове с борна киселина.

  Предимства и недостатъци

  Това лекарство от дървеници прави много предимства.

  • Защита. Продуктът е отличен за битови нужди, няма опасност за животните и хората.
  • Дълготраен ефект.
  • Лесна употреба. Удобно е приложението на продукта.
  • Висока ефективност. Препаратът съдържа инсектициди, които активно се занимават с вредители.

  Основният недостатък на наркотиците от буболечки е неговата универсалност. Агентът няма изразен ефект срещу конкретен тип насекомо. Струва си да се отбележи и една неприятна миризма. Но бързо изчезва.

  Съоръжението не е ясно изразен ефект срещу определен вид насекомо

  Предпазни мерки

  Аерозолите са безопасни за хората, но гаранции не могат да бъдат игнорирани!

  • Носете медицинска маска, гумени ръкавици.
  • Спрей агента, когато прозорците са отворени.
  • В помещението, където се извършва лечението, животните и децата не трябва да присъстват. Ако имате аквариум, трябва да го покриете и да изключите компресора за известно време.
  • Важно е да се избегне местоположението на кутията близо до топлината и да се избегне излагането на слънце.
  • Отделете храната за животни, ястията, храната.
  • След боравене, измийте ръцете, лицето и изплакнете устата.

  Потребителски коментари

  Наркотикът от дървеници, както казват потребителите, може да унищожи не само пълзящи, но и летящи насекоми. Прилаганият продукт обаче след 2 седмици трябва да се измие. Миризмата на никой не се притеснява особено, колкото бързо се ерозира. От минусите купувачите отбелязват недостатъчно висока ефективност. Цената на лекарството е около 200 рубли. Аерозолът се продава в много хардуерни магазини.

  В помещението, където се извършва лечение с Raid, животните и децата не трябва да бъдат

  Една бутилка е достатъчна за около 3 месеца. Уверете се, че сте напръскали продукта върху первазите. Повторното лечение трябва да се извършва на всеки 7 дни. Важно е да запомните, че аерозолите са под високо налягане, така че те трябва да бъдат разположени далеч от високи температури и директно излагане на слънце.Пръскането трябва да се извърши на 30 см от повърхността. На едно място прекалено често не си струва да се пръскате, няма да подобри резултата.

  Дезинсекторите препоръчват използването на тези средства, чието действие е насочено към определено насекомо, отчита начина на живот и физиологията му. Представените средства позволяват да се унищожават паразитите в даден момент, те са ефективни и позволяват спестяване на време.

  Средства от домашни бомби (видео)

  Лекарството "Reid" ще ви помогне да премахнете паразитите. Плевелите обаче се различават от другите насекоми, тъй като напълно се адаптират към всякакви условия и не се страхуват от инсектициди, ако веществото не е насочено точно към тях. Има специални правила за употребата на наркотика "Reid". Преди употреба, носете ръкавици и маска. След обработката затворете прозорците и излезте от стаята. Важно е да не пръскате продукта близо до електрически уреди и газови печки.