Вибір виду і особливості використання дихлофосу для боротьби з комахами

Грудень 2018

Відео: Дизайн та ергономіка меблів кухня ч1 (Грудень 2018).

Anonim

"дихлорвосът" перфектно помага да се отървете от бълхи и други насекоми от няколко поколения, "дихлорвосът" помага да се отървете от различни видове насекоми - летене, скачане, пълзене. Лекарството може да се използва както в дача, така и на работното място или у дома.

Малко история

За първи път агент за бълхи и други аерозолни видове насекоми е пуснат от Байер. Производството на Западна Германия не беше на разположение на съветските граждани, така че местните производители пуснаха инструмента си - диметил-дихлоровинилфосфат.

Той беше поставен в кутия. Така че имаше "Дихлофос".

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от хлебарки, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Представеното лекарство е в състояние да защитава предмети, изработени от козина от молци. За да направите това, просто палта пръскат аерозол, а след това те могат да бъдат отстранени в килера за лятото и не трябва да се притеснявате

Инструмент за бързо печели популярност и се използва в домовете и в крайградските зони. Бихте могли да купите лекарството във всеки битов химически магазин.И въпреки факта, че съставът на средствата, с леко променен с течение на времето, името е останало същото.

безопасните употреба "дихлорвос" в страната, на чист въздух

обект средства

"дихлорвос" се произвежда в обем от 500 или 300 мл. Това означава "затворени" в метална кутия. Дозиране - пръскане. Каза обем е достатъчно да се направи обработка на въшки и други насекоми площ от 70 квадратни метра.

Тъй като много "дихлорвос" сортове имат неприятна миризма, производство обработка на съоръжения следва да бъдат с отворени прозорци. Деца и животни в апартамента в същото време не трябва да бъде. Не забравяйте да носите респиратор!

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Отърви се от "дихлорвосът" миризма в апартамента, за да помогне само един начин - да отвори всички прозореца и вратата на балкона

  състав има дървеници и други насекоми непрекъснато се подобряват. Това означава, че в магазина, можете да намерите на средствата не само без мирис, но също така и с приятен аромат - планинска свежест, флорални, морска свежест. "Дихлорвос Neo" няма мирис на всички "дихлорвос Eco" има добавки.

  В случай на контакт означава в очите или на лигавиците на носа и устата трябва да бъде старателно се промива с вода. Ако лекарството е вътре, ще трябва да отидеш на лекар - нужда от промивка на стомаха!

  Съвременните спрейове въшки и други насекоми не повреждат повърхността. Пластмасови и дървени мебели няма да има и следа.

  Метод на приложение на "Dichlorvos"

  Най-известният "Dichlorvos" е лекарство, което помага да се премахнат хлебарки. В този случай е напълно универсален, което означава, че ще помогне да се отървете от други насекоми.

  Не пръскайте аерозолите в близост до растенията, тъй като листата им може да станат жълти

  Методът на приложение е сравнително прост. А потокът от аерозоли се изпраща на мястото, където живеят насекоми или директно върху тях.

  Също така си струва обработката:

  • слотове;
  • Поставете около мивката;
  • водни тръби;
  • обратната страна на килимите;
  • Прорези зад рамката на вратите.

  Заслужава да се отбележи, че инструментът, който помага да се отървем от молци и други насекоми, има неприятна миризма. С оглед на това, лечението трябва да се извършва, докато никой не е вкъщи. Необходимо е да се избягва контакт с лекарството на деца и животни.

  Важно! С течение на времето насекомите свикнаха с "Dichlorvos", така че инструментът се препоръчва периодично да се променя на други.

  Пръскането се извършва на разстояние най-малко 30 сантиметра. Основната грешка е пулверизирането във въздуха. В този случай няма да има никакъв ефект.

  Ако има много насекоми, ще е необходимо да се преработва отново. Но преди това ще трябва да изчакате няколко месеца.

  Отърви се от миризмата на "Dichlophos" в апартамента ще помогне само по един начин - да се отворят всички прозорци и вратата към балкона. Използването на аромати в този случай не помага.

  Молекулите на Дихлофос все още ще летят във въздуха и ще ги дишате.

  По-безопасно е да използвате "Дихлофос" в страната на открито. Въпреки това не пръскайте аерозолите в близост до растенията, тъй като листата им могат да станат жълти.

  "Varan" от бълхи, кърлежи и други насекоми са разрешени за използване не само на природата, но и у дома

  Средства против хлебарки (видео)

  дихлорвосът "Varan": без

  Ако не мога да понасям миризмата на стандарта " Dichlorvos ", се препоръчва да се обърне внимание на такъв инструмент като" Varan ".

  Той има много предимства:

  • лесно премахва дървеници и други насекоми;
  • има приятна миризма;
  • създава бариера за повторната поява на насекоми - в продължение на 14 дни;
  • е безопасно за животни и деца.

  Първото средство за бълхи и други насекоми аерозолен тип са произведени от "Bayer"

  "Varan" от бълхи и други насекоми се оставя да се използва не само за природата, но и у дома. Принципът на действието на средствата е, че при пръскането веществото обхваща района като "защита". В резултат на това насекомите, които влизат в третираното място, загиват.

  Освен това представеното лекарство е в състояние да защитава предмети, изработени от козина от молци. За тази цел кожусите просто се напръскват с аерозол, след което могат да бъдат поставени в килера за лятото и не се притеснявайте. Препоръчваме ви да научите за видовете домашни хлебарки.

  Така че "Dichlorvos" идеално помага да се отървете от бълхи и други насекоми. Продуктът се използва успешно от няколко десетилетия и не губи популярност. Все пак, си струва да се помни, че небрежното използване на лекарството ще стане опасно не само за паразити, но и за хора! Препоръчваме ви да научите за начините на борба с мухи в къщата.