Чистий дім: ефективний засіб для знищення комах в будинку

Грудень 2018

Відео: Как избавиться от насекомых (муравьи, тараканы) (Грудень 2018).

Anonim

"Чиста къща" - един от най-ефективните средства за дървеници Ако къщата се заселили грешки, а след това се отървете от тях е изключително трудно - тези паразити са толкова упорити и така умело скрити, че дори е имало горчива шега, че след ядрената война само бъгове и хлебарки ще оцелеят. Въпреки това, човечеството измисля нови начини да се отърве от тях. Такива нови средства като "чистата къща" дават надежда, че борбата срещу паразитите ще престане да бъде продължителна афера.

Описание на подготовката

Ние вече казах как да използвате "Tsifoksa" можете да се отървете от хлебарки в апартамент. Днес ние ще се съсредоточи върху спрей с висока производителност за хлебарки и дървеници, разработени от руските производители - "Чиста къща". Той е причислен към 4-ия клас на токсичност, който позволява да бъде използван вкъщи сам по себе си.

Описаният препарат е течност или прах. Прахът има сивкав цвят. Течността е светложълта.

Препаратът "Clean aerosol super" се произвежда в контейнери от 600ml.

Кой е

Спрей и прах за цел да унищожи:

 • бъгове
 • хлебарки,
 • домакински мравки,
 • бълхи
 • лети.

Съдейки по отзивите, може да се използва успешно, за да се отървете от мишки и плъхове.

Описаният препарат е течен или на прах

Можете също да научите как да се отървете от дървените плочки с помощта на "Carbophos".

Ефекти на препарата

Съставът на препарата включва такива активни инсектициди:

 • тетраметрин;
 • циперметрин.

Тетраметринът се отнася до пиретроидните отрови. Има нервно-паралитичен ефект. Блокадата на нервните импулси на насекомо бързо води до смъртта му.

Циперметрин има подобен ефект. Прилагани заедно, те засилват действията на другите.

Прахът съдържа допълнително пиперонилбутоксид. Това не е особено мощна отрова, но удължава действието на тетраметрин и циперметрин.

Прахът съдържа по-концентрирано количество активни съставки и е по-ефективно. Той действа дълго време и след обработката. Поради това, в същото време се счита за по-токсично за хората и по-често причинява отравяне. В допълнение, използването на спрей е по-удобно.

Блокадата на нервните импулси насекомо бързо води до смъртта му

Колко пари

С цел ефективно справяне ефект, е необходимо точно да се изчисли необходимата доза. Средно за обработка на 30 квадратни метра. m, се изискват 5 опаковки прах в прах "Clean house and co". Решението се основава на изчисление от 10 g на литър.

Един аерозол е достатъчен за обработка на апартаменти с площ до 80 квадратни метра. м. Важно е да запомните, че при третирането на помещения от дървеници, аерозолната консумация се увеличава почти 3 пъти.

Лечение на предястия

Преди да започнете да прилагате продукта, трябва да извадите от помещенията битови предмети, храна, домашни любимци, деца.

Процедура:

 • носете предпазна екипировка - маска или респиратор, ръкавици, затворено облекло;
 • приложете продукта, когато има натрупване на насекоми, и минус; за обработка на под, первази;
 • изчакайте няколко часа;
 • проветрява къщата;
 • Изплакнете всички места, на които продуктът трябва да се измие.

Преди да започнете да прилагате продукта, трябва да отстраните битовите предмети, храната, домашните любимци, децата от помещенията.

Пръскането от дървеници започва от далечния ъгъл на стаята. Преди всичко обработват местата на най-голямото си местообитание. Това включва первази, стени, места зад мебелите.

За да отровите хлебарки и мравки, е необходимо да обработите допълнителна:

 • зона на черупката и ваната;
 • областта на контейнера.

Предимства на препарата

 • висока ефективност;
 • бързо действие;
 • възможността за унищожаване на труднодостъпни места;
 • Ниска цена на лекарството.

За важните предимства на лекарството е фактът, че след него няма останали петна. Това означава, че "чиста къща" няма да разваля линолеум, ламинат, паркет, мебели, което е много важно. Освен това те могат да обработват мека мебел и килими. Известно е, че буболечките обичат да живеят в мека мебел и легла. И да ги обработва е много трудно, тъй като много средства оставят зад себе си следи и безнадеждно развалят тапицираните мебели.

Можете да запазите мебели с "Clean House". Фактът, че няма остатъчен ефект, в този случай е голям плюс, тъй като няма да доведе до последващо отравяне на хора и животни.

Относителните недостатъци на инструмента могат да бъдат приписани на факта, че спреят няма остатъчен ефект. Всички насекоми, които успяха да оцелеят след лечение, няма да умрат в близко бъдеще до следващото лечение. Следователно, ако е желателно, агентът може да се използва в комбинация с естествени натурални народни средства, които имат продължителен ефект, например, с борна киселина.

По относителните недостатъците на средства е фактът, че няма остатъчна спрей

В този случай, той ще бъде в състояние да унищожи много бързо голяма част от населението на & минус; основната част ще бъде унищожена незабавно "Clean Home", а оцелелите ще умрат постепенно благодарение на борната киселина.

Но прахът "чиста къща" има остатъчен ефект. Това трябва да се има предвид при обработката.

Чиста ефективност на дома

Съдейки по многобройните прегледи на хората, използващи инструмента, той е много ефективен. То освобождава бъгове, дори ако те запълнят целия апартамент.

Най-ефективният спрей. Той ви позволява да доставяте продукта на най-трудните места и значително улеснява и ускорява процеса на обработка. В допълнение, спреят е икономически по-изгоден, тъй като един цилиндър е достатъчен, за да се справя с големи площи.

Тънката пръскачка, която се доставя с комплекта, улеснява работата и подобрява ефективността.

Спрей или прах?

Какво да предпочитате - спрей или прах? Това е въпросът, който хората питат, стоящи пред прозорец с инсектициди.

Отговорът е прост: трябва да изберете инструмент въз основа на задачите, които трябва да бъдат изпълнени.

Средството за отстраняване на отпадъците, дори ако запълват целия апартамент

Ако е необходимо продуктът да попада в труднодостъпни места, е по-добре да не намерите спрея. Заслужава си да купите, ако искате да се справите с мека мебел и килими. И ако има много паразити, но не и много.

Ако има много луковици и хлебарки, тогава трябва да използвате "тежка артилерия" и да купите прах, който има по-силен ефект поради високата концентрация на отрова.

Чистата къща е една от най-ефективните лекарства за дървеници. Той съчетава две предимства - ниска цена и ефективност. Ако го използвате умело и предпазливо, можете бързо да забравите проблема с паразитите.

Как да се отървем от буболечки (видео)