Чистий дім від тарганів: як застосовувати правильно

Січень 2019

Відео: CHATTING ABOUT MELANIE MARTINEZ, MARS ARGO, AND RELATIONSHIT ABUSE (Січень 2019).

Anonim

"Чиста къща" добре доказана в борбата с различни паразити, пълзящи хлебарки в къщата - това е един изключително досаден проблем. Но в момента се решава доста бързо, тъй като има много подготовки за тяхното унищожение. Една от тях е "Чиста къща". Този инструмент е доказал себе си в борбата срещу различни пълзящи паразити.

Характеристики на препарата

Лекарството от хлебарки на тази марка е спрей. Произвежда се в Русия и е руско развитие. Той принадлежи към 4-ти клас на опасност, което означава, че лекарството е с ниска токсичност и почти не представлява опасност за хората. Съответно, тя може безопасно да се прилага в ежедневието.

Аерозолът е бистра, светложълта течност. Понякога продуктът се освобождава в суха форма под формата на прах.

Задание

Любопитно е, че аерозолът действа не само срещу повсеместните хлебарки. Това е универсален инструмент, който помага да се справим с широк кръг от проблеми.

Спреят може да обработва:

 • с дървеници;
 • мравки;
 • бълхи;
 • летящи насекоми.

"Чистата къща" е ефективна не само срещу хлебарки, но и при мравки

Ревютата казват, че наркотикът е еднакво ефективен срещу всички пълзящи домашни вредители.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от хлебарки, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни!Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Ефекти на препарата

Агентът съдържа няколко вида отровни вещества. Основните са:

 • тетраметрин;
 • циперметрин.

И двете вещества са пиретроиди. Пиретроидите имат нервно-паралитичен ефект върху тялото на насекомите. Тетраметринът влияе върху предаването на нервните импулси на мускулните влакна, като ги блокира. Това на свой ред води до факта, че всички мускулни органи започват да работят с прекъсвания, след което се наблюдава парализа на системите и смърт на насекомо. Циперметринът действа приблизително по същия начин, като същевременно усилва ефекта на тетраметрин.

Праховете в допълнение съдържат пиперонил бутоксид, което увеличава ефективността на лекарството, повишавайки ефекта на отрови. Прахът засяга повече хлебарките. В допълнение, прахът има продължително действие.

Прахът от чиста къща има удължен ефект

Разлики в препаратите

Прахът действа по-силно и по-бързо от аерозола. Но поради това е по-токсичен препарат. Смята се, че прахът е по-токсичен за човек и от него има нежелани реакции по-често. В допълнение, те не са много удобни за употреба, защото продуктът изисква разреждане.

Спреят е лесен за употреба и по-малко токсичен. Въпреки това, тя няма дълго действие, за разлика от праха.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Изчисляване на средствата за обработка

  Преди да започнете лечението у дома, трябва да разберете колко веществото ще трябва да бъде закупено.

  Когато става дума за аерозол, че една бутилка ще бъде достатъчно, за лечение на апартамента с площ от около 80 квадратни метра. м. Прах "Clean House" се разтваря във вода със скорост от 10 g на 1 литър. Аерозолът е по-икономичен.

  Как да се борим срещу хлебарки (видео)

  Когато става дума за преследването на хлебарки, спрей, а не на прах. Аерозоли, е по-лесно да се прилага, освен това, ще трябва много по-малко лекарства, отколкото примамващи бъгове.

  Условия за които обработват

  • Струва си да припомним, че агентът се разпръсква из стаята и да стигнете до храната. Следователно, преди работа, всички разпоредби са херметично опаковани и скрити. Най-доброто място за нея е хладилник и балкон.
  • Не трябва да се допускат домашни любимци в стаята по време на обработката и за известно време след края.
  • Правото да се носят предпазни средства, гумени ръкавици и маска или с вързани очи. Облекло е по-добре да се използва с дълги ръкави, за да се избегне получаването на веществото върху кожата.
  • Когато препаратите са завършени, можете да преминете към непосредствените преследване "наематели". Продуктът трябва да се разклати добре и да се нанася върху повърхността в помещението. На първо място е необходимо да се обработват всички цокли, пукнатини, поставете мивката, кофа за боклук, вентилационния отвор, на задната повърхност на шкафа. Зоните на претоварване на хлебарки трябва да бъдат третирани отделно.
  • Преди обработката е необходимо да затворите всички прозорци и прозорци. След това напуснете дома си за няколко часа.

  При пристигането си, че е необходимо да отворите прозореца и да се проветри помещението, а след това изплакнете добре всички повърхности и отстраняване на мъртвите насекоми.

  След обработка на плоско спрей "Чиста къща" трябва да се отвори прозореца и да се проветри помещението

  На нашия сайт можете да се запознаете със съществуващата разнообразието и принципите на действие на капаните на хлебарки.

  Плюсовете на препарата

  • Ефектът идва бързо;
  • Агентът бързо действа и убива голяма част от насекомите през първите часове;
  • е евтино;
  • агентът не оставя никакви петна по повърхностите;
  • Продуктът може да се обработва мека мебел и килими.

  Недостатъци на лекарството

  Подобно на всяко лекарство, "Clean House" има своите недостатъци. Най-важното от тях е, че лекарството няма продължителен ефект. Ето защо, ако част от хлебарките са оцелели или нова партия е дошла от съседите, те няма да загинат. Съответно, ще има нужда от повторна обработка.

  След лечение с аерозол "Чисто хаус" можете да използвате капани

  за превантивни цели. За да избегнете ефекта от този недостатък, "Clean House" може да се използва с всяко средство за защита, което има трайно въздействие. Идеалната комбинация - след лечение с лекарството, описано в тази статия, можете да използвате примамки с борна киселина или капани за превантивни цели. В този случай основният агент ще унищожи по-голямата част от хлебарската популация, а останалите и новопристигналите лица ще бъдат гравирани с борна киселина и капани.

  Ако искате да имате достатъчно действие от дълго време, можете да използвате прах с продължителен ефект. Но според прегледите тя е по-токсична и не е подходяща за къщи, където има животни.

  Правилата за подбор

  Спреят е на стойност, ако трябва бързо да унищожите насекомите и ако хлебарките не са толкова много, за да говорите за силна инфекция на апартамента. Ако има много бръмбари и съществува голям риск от постоянно идване от съседи (има "нефункционален" апартамент), по-добре е да използвате прах за дезинфекция, тъй като ще продължи дълго време.

  Причини за хлебарки в апартамента (видео)