Чистий дім - лінійка коштів від клопів

Лютого 2019

Відео: Words at War: Who Dare To Live / Here Is Your War / To All Hands (Лютого 2019).

Anonim

Clean къща - линия наркотици, за да се отървете от дървеници. Представени под формата на аерозол, гел, прах (прах), спрей и креда. Независимо от формата, лекарството има доста висока токсичност за хората. Съхранявайте продукта на сухо и тъмно място.

Състав

Активните съставки в съставите Чисто къща - циперметрин и тетраметрин. Тетраметринът парализира двигателния апарат на насекомите и блокира нервните импулси. Циперметрин - токсично вещество, което се отразява на грешки на централната нервна система и води до пълна парализа и смърт. Унищожаването се случва, когато човек контактува или влезе в тялото на насекомо.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Спрей Super Clean House

Спрей "Super Clean House" е изключително ефективен срещу дървеници, но разпределя отровни газове за човека.

По време на работа трябва да се носи респиратор и защитни ръкавици. По време на лечението балонът трябва да се държи на ръка. След примамката, наемателите не трябва да се връщат в помещенията в продължение на поне три часа.

След като унищожаването на насекомите завърши, апартаментът е най-добре вентилиран.

Фактът! Една може да аерозол Супер от производителя Чистата къща е достатъчно за обработка на апартамент от 80 квадратни метра. m

Гел

Гел против насекоми има най-ниската токсичност в сравнение с другите продукти на линията Clean House. Ето защо, по време на обработката, жителите не трябва да напускат апартамента. Но човекът, който произвежда унищожението, все още се препоръчва използването на гумени ръкавици. За да се приложи гел, е необходимо малко по малко за потенциални местообитания на дървеници. На всеки две седмици продуктът трябва да бъде напълно отстранен и приложен отново.

Прах

Loading …

Разликата с останалата част от продуктовата гама е, че съдържа пиперонил бутоксид (10%). Това вещество не е независим инсектицид, но често се използва заедно с вещества от пиретроидната група за по-добри резултати.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Dust е допълнителна опасност за човека, който е преработка, защото праховите частици е следователно по-добре, ако в стаята след лечението, пътниците няма да бъдат заети през деня.

Пийте лекарство с вода със скорост от 10 грама на литър вода. След приключване на преследването е необходимо да се проветри помещението за половин час.

Спрей

Представлява вече разреден в подходящо съотношение и готово за употреба.За по-лесна работа, спрейът се осигурява в пистолет.

Мелок

Продуктовата линия Чистият дом също се представя под формата на креда. Съставът му е идентичен с останалата част от средствата, той се различава само по начина, по който се използва. Обработката на плитките може да се извърши както чрез изчертаване на линии, така и чрез раздробяване.

Предпазни мерки

Инструкциите за обработка и мерките за безопасност може да варират в зависимост от избраната форма на продукта.

Стаята трябва да бъде приготвена преди третирането с насекоми. За да направите това, трябва да премахнете всички лични вещи, ястия, играчки, храна и т.н. Независимо от каква форма на наркотици се използва по време на примамката срещу бъгове, трябва да държите всички прозорци отворени. Използвайки гел или креда, можете да го направите само с гумени ръкавици. Всички останали средства се препоръчват за употреба с респираторна защита.

Предимства и недостатъци

P Предимства на линията на чистотата :

  • Достъпна цена;
  • Ефективност в борбата с дървените площи;
  • Възможност за избор на най-подходящата форма на лекарството.

Всеки продукт има и свои предимства: спреят е лесен за употреба, прахът е с по-голяма продължителност и гелът е най-малкото токсичен.

Недостатъци на препаратите Чиста къща :

  • Необходимо е повторно лечение срещу дървеници;
  • Всеки продукт има висока токсичност;
  • Насекомите могат да развият имунитет.