Клоповерон інструкція та відгуки про застосування

Січень 2019

Відео: Применяемые препараты от постельных клопов. Martin-York.ru (Січень 2019).

Anonim

Една от най-популярните средства за контрол на насекоми вредители в Русия и някои други страни считат klopoveron дървеници. Днес ние предлагаме да се запознаете с това средство за местно производство по-близо. В хода на публикуването сте запознати с обратната връзка на потребителя, да разберете цената на прах, да се запознаят с методите на борба с бъгове от klopoverona (ръчно) и др

Какво е Klopoveron -. Прах Описание

Klopoveron този прах вътрешното производство, предназначени специално за борба срещу насекоми от паразити. Той се произвежда от края на 80-те години и вече успя да печели популярност не само в Русия, но и в други страни (изобретението датира от 1987 години в Европа за пръв път е бил повдигнат през 1991 г.). Тестван klopoveron бъгове от един от руските кораби, в които показаха своята висока ефективност (постелки паразити са унищожени, след като целия кораб вече един час след третиране). За да не навредите на себе си и домашните любимци, трябва внимателно да прочетете инструкциите за употреба.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. По-подробно тук …

Композиция Clovoron от буболечки

Какви вещества се съдържат в подготовката от бъгове?Производителят посочва в инструкциите следния състав:

  • живи клетки;
  • отрова с груба формула (инсектицидът парализира мускулната тъкан и дихателната система на бъбрека);
  • био реагенти.

Според указанията на буболечки, прах легло (в апартамент или друго място) започва да действа веднага - на пръв дезориентиран и вредители от скривалищата си, а след това насекомото умира след около час след контакт с отрова.

Детелина от буболечки колко е и как да поръчате?

С оглед на високата си ефективност и редица други предимства (например, той е напълно безвреден за всички топлокръвни животни, хора) прах Klopoverona дървеници е доста скъпо - тя струва средно 1, 8 хиляди рубли пакет с тегло 250 грама (. опаковката трябва да бъде придружена от инструкция под формата на отделно досие, което задължително трябва да бъде следвано), тази доза е достатъчна за обработка на едностаен апартамент. Продавайте го само чрез специализирани онлайн магазини (поръчка за обработка на помещения в апартамента може да бъде чрез дилърски мрежи, които си сътрудничат директно с производителя).

Klopoveron инструкции за употреба в апартамента

Днес, въпреки високата цена klopoveron прах се използват, за да се отървете от дървеници в апартамент, къща, и така нататък. Тя може да се използват самостоятелно или се обадете на специална услуга на дезинфекция. Във втория вариант се използва и клопор, но в капсулирана форма. Друга форма на лекарството е емулсия, която може да се използва и за отстраняване на паразити в апартамента. Използвайте klopvoron от дървените плочки, от които се нуждаете, в пълно съответствие с инструкциите.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ!За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Важно е - в klopoverona включва отрова, така че прахът трябва да се съхранява в апартамента от достъпа на деца и при температура, която е посочена в инструкциите.

инструкции Klopoveron за това как да се размножават във водата

прах след целия апартамент в области на силно натрупване на паразити или се разрежда с вода и се третира чрез пръскане стаята. Делът на разтвора зависи от размера на помещението. При лечението на апартамента е важно да се съобразят с условията на инструкциите:

  • лечение се извършва в два или три етапа (след лечение в едно и също време може да остане ларви и други насекоми не са убити в първичната дезинфекция);
  • всички помещения в апартамента трябва да бъдат обработени;
  • преработвателни съоръжения в апартамента, трябва да се обърне специално внимание на "начини за бягство". Вентилацията излюпват, комини, пукнатини и др.;
  • е необходимо да се обработва апартамент в сътрудничество със съседите;
  • , за да приложи необходимата защита за предотвратяване на инсектицида върху лигавицата (носа, очите, устата и т.н.).

Отзиви klopoveron

са поканени да прочетете препоръки от тези, които се използват klopoveron дървеници:

Преглед Антон: "Да си купиш нов апартамент с лоши съседи във формата на буболечки, първоначално използвана microcin (подкупен неговата цена), но ефектът е слаб, за да опитате това лекарство. - по-малко от час, видяха резултатите, ние ви препоръчваме да си купя -. е скъпо, но наистина помага ".

Сергей припомни: "Отличен инструмент, резултатът се вижда почти веднага.Аз препоръчвам да си купите този инструмент, независимо от факта, че е скъпо - няма да съжалявате: Отлично подготовка, отличен и най-важното е бързо да унищожава паразити, напълно оправдава неговата цена "

Преглед Алис .". Аз препоръчвам да го купи ",

Преглед Юджийн :. " Опитах много инсектициди подобно действие (според инструкциите, разходите по-малко, и нула действие), но този ефект се постига само благодарение на този прах. Аз препоръчвам да купуват. "

Преглед Андрю " Ако имате един и същи досаден проблем, аз препоръчвам да се купи този препарат, надеждно и бързо да се отърве от дървеници може да бъде само с негова помощ. Това струва скъпо, но високата цена е напълно оправдано, мир и здраве са по-скъпи, "

Катрин Преглед :. " Кога тези "наематели", за да спаси положението само помогна на този наркотик. Силно препоръчваме да купуват, не обръщат внимание на високата цена и не се страхувайте да го купя, въпреки факта, че е скъпо - това се отплаща на спокойствието и благополучието "

Преглед на Александра: ." Това инсектицид е последната надежда ( преди това се опита много пари), реши да купи въпреки факта, че струва толкова много. Неговата висока цена напълно оправдава. Ефектът в апартамента веднага се виждаше. Препоръчвам "