Таргани для домашнього тераріуму

Січень 2019

Відео: Міні Джунглі в квартирі (Січень 2019).

Anonim

Сега все по-често в ролята на любимите закрити домашни любимци служи в чужбина хлебарки Джордж ни пита:" Какви видове хлебарки е по-добре да се купи за дома терариум? Имам ли нужда от разрешителни, ако ще запазя хлебарките в апартамента? "

Сега все по-често в ролята на домашни любимци са екзотични насекоми и огромни чужди хлебарки и минус; не изключение. Вярно е, че тези бръмбари се отглеждат и с чисто утилитарна цел да ги хранят с други домашни любимци. Американски, туркменски, мраморен, горски и минус; цялото това разхвърляно човечество братство хлебарка успешно "депортира" от обичайните местообитания.

Мадагаскар хлебарка

Мадагаскар съскане и минус; един от най-непретенциозните и интересни видове за домашно развъждане. В природата той живее до две години, в плен, два пъти повече. Сексуално зрелият образец достига 5-10 см дължина. Този вид няма крила, като опасността от Мадагаскар силно съскане.

Чушка може да се съхранява в 3 литрови кутии, плътно затворени с марля. Двойката възрастни в контейнер за 2 литра, за група от тридесет насекоми ще се нуждаят от 30-литров резервоар.

Мадагаскар съскащ хлебарка и минус; един от най-непретенциозни и интересни видове за домашно отглеждане

За хлебарките не остави границите на своя "дом", е необходимо да се смазва на ръба на вазелин, или на мястото на капака с микроскопични дупки за въздух.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от хлебарки, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Изградете приюти от Мадагаскар от кутии, клони, картонени контейнери за яйца.

Не забравяйте за леглата и минусите; това може да бъде стърготини, парцали, хартия, кокосов субстрат. Променете отпадъците веднъж месечно.

Като тропически абориген, хлебарът обича топлината и повишената влажност: оптимална температура и минус; от 25 до 30 градуса по Целзий.

Както тропически роден хлебарка обича топлината и висока влажност

Ефектът на тропиците може да бъде създаден с помощта на пулверизатор, няколко пъти седмично поливане инсектариума гореща вода.

Храни и ASIC

Опитните хлебарка "животновъди" твърдят, че инсталирането на водата бутилка с вода за необичайни домашни любимци не е задължително: те се нуждаят от влага те смучат от плодовете.

Но е по-добре да не го рискувате и да го направите за насекоми, просто навлажнете памучната вата, пяна или парцал в малка купа. За да избегнете изсушаването, пиещият се редовно се навлажнява.

В дивата природа хлебарките ядат паднали листа и плодове, не променят предпочитанията си в плен.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  В дивата природа, хлебарки ядат паднали листа и плодове в плен на техните предпочитания не се променят от

  , за да ги нахранят всички плодове и зеленчуци, зърнени храни, зърнени храни, глухарчета, листа, дървета, хляб, варени яйца, магданоз, салата, целина.Понякога можете да ги поглезите с пуканки, бисквити, пръчици за царевица.

  При всички условия Мадагаскар ще ви зарадва със здраво потомство и дълъг живот и нямате нужда от разрешение да ги развъждате. Основното и минус; Не ги оставяйте да излизат от насекомите и да поддържат къщата чиста.

  Можете също така да се запознаете подробно с различните видове хлебарки и техните характеристики.

  Мадагаскарски хлебарки (видео)