Холодний туман проти клопів в квартирі як використовувати

Грудень 2018

Відео: Реакция Клопов на Холодный Туман в Квартире (Грудень 2018).

Anonim

Използването на инсектициди в аерозоли от гризачи - един от най-разпространените методи за обработка на апартамент, но не по-малко ефективен е студена мъгла. Това е освобождаването на обема на частиците аерозолни облаци, на основата на които са същите инсектициди. За да се отървете от бъгове и хлебарки, се използват специални генератори. Тази опция е по-икономична по отношение на обработката и компактна от горещия аналогов. Те нямат отоплителна система, но насекомите също така умират много активно.

Ефектът на студената мъгла е това?

С помощта на такъв генератор се постига ефектът от пълно унищожаване и унищожаване на бъгове и хлебарки. Ефектът се дължи на разширяването на газа. Той влиза в контакт с хладния въздух и поради това се появява кондензация на влагата и съответно се образуват капчици. При обработката на апартамента изглежда плътен облак. Генераторите работят по няколко начина: въз основа на водни разтвори и масла.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Готини мъгла дървеници - да се отървем от дървеници студена мъгла

Обработка апартамент студена мъгла на дървеници трябва да се прави от професионални художници.Изпускането може да възникне на базата на различни течни инсектициди. Малки капки разтвор са във въздуха, те се установяват и правят равномерно. Утайката на разтвора може да се появи на всички разтвори. В допълнение, такъв генератор прави възможно запазването на лекарството. Друго предимство на такова унищожаване е високото ниво на безопасност на този метод за лечение за хора. Не е изненадващо, че прегледите на този метод са изключително положителни.

Метод за студена мъгла как работи - инструкция

Преди унищожаването с този метод на обработка е необходима предварителна подготовка. Генератор на студена мъгла от бъгове е на разположение на всяко професионално лице или компания, която предоставя тези услуги. Просто трябва да се подготвите за унищожаването на хлебарки и други насекоми. За да направите това, извадете всички съдове и ги съберете плътно. Всички опаковки са херметически запечатани преди наранявания от вредители. Същото трябва да се направи и с личната хигиена. Също така преди процедурата са следните мини-операции в къщата:

  • чисти храната;
  • мебелите се отдалечават от стените;
  • Извършва се мокро почистване;
  • Премахване на килими и картини;
  • преди да започне разрушаването с този метод на обработка, всички хора и животни трябва да напуснат апартамента.

След унищожаването на паразитите свърши, трябва да вземете душ и да измиете лицето си.

След колко време буболечките умират след обработка със студена мъгла?

Дезинсекция на апартамент от дървеници с студена мъгла се счита за ефективен метод на лечение. За разлика от конвенционалния аерозол, той действа много по-дълго след инжектирането. Забавянето на време в една стая не трае дълго - около 10 минути.Докато средствата от генератора се установят след прилагането на този метод на третиране и унищожаване, вредителите вече умират. Те ще се измъкнат от местата, където се крият. Смята се, че след 2-3 дни всички хора в стаята ще умрат и унищожението може да се счита за завършено. Според прегледите, това ще бъде достатъчно веднъж.

Отзиви от студената мъгла от дървеници

Прегледите на трауленето на метли със студена мъгла са предимно добри. Не е случайно, цената на този метод, за да се освободят от хлебарки, дървеници и други паразити повече от обичайното химическо въздействие. В прегледите се отбелязва, че за първи път в стаята няма да се инсталира най-приятната миризма. Въпреки това, един час след процедурата, е необходимо да се проветри апартамент, в продължение на три часа няма да има миризма. Но вредителите ще погинат един по един.

В становището на Предимството на този метод е, че не е необходимо да търсите всеки ъгъл - ". Облак" паразитите ще умрат заради разпространението на молекули Отзивите показват, че след няколко дни всички насекоми ще умрат. Друга точка - необходимо е инсектицидът за пръскане да бъде избран правилно.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Ефективност - това е един въпрос, но също така е важно, за да бъде напълно безопасно за човешкото тяло, които живеят в апартамента, така че трябва да информира компанията за професионален около който живее в апартамент: какво имате домашни любимци, има тиня бременни жени и деца и дали членовете на семейството са алергични към определени вещества.