Нашийник від бліх та кліщів для кішок - відгуки про застосування

Січень 2019

Відео: Как обработать собаку от блох и клещей (Січень 2019).

Anonim

Купувайки коте или котка, не всеки собственик знае за трудностите, които го очакват. Преди всичко те мислят само колко е приятно да свирят и да играят с животно, а не да осъзнават проблемите, които трябва да се преодоляват редовно.

Важен предмет на внимание е предотвратяването на котки и котенца от бълхи и кърлежи. Но днес тя се решава поради масата на инсектицидните препарати от магазините за домашни любимци, информацията, предоставена в Интернет, специалната литература.

Бълхалки за котки, кой да избере?

Полезна точка за избора на ефективно средство за защита са прегледите на реални потребителски хостове. Някои от тях считат яката от бълхи и кърлежи за котки за най-доброто и най-удобното средство за защита. Поставих яка за котката си - и няма проблеми! Когато изтече времето, ще трябва да промените модела. Но не всичко е толкова просто, колкото много от нас мислят. Собствениците признават, че най-ефективната яка за бълхи за котки е тази, която не може да навреди на четирикорабния приятел, ще бъде удобна за използване и ефективна. Най-често цената на такъв продукт зависи от силата на активното вещество на аксесоара и марката на производителя.

Колко да носите блузка за котки?

Пазарът предлага аксесоари от флипер от различни производители с различно активно вещество.Инструкцията за употреба съдържа информация за марката и наименованието, размера, периода на употреба, основната активна съставка, цената. Всяко такова аксесоар има свой собствен срок на валидност и дата на изтичане. Най-често обхватът на приложенията е от 1 до 8 месеца. Пазете бълха пазар в затворена форма може да бъде до 2 години.

Ябълка от бълхи Чистота - Отзиви

Отлични прегледи сред потребителите са закупили полимерна лента за защита на котки с наименование "Небесния". Има антипаразитно действие, дължащо се на активния компонент Diazinon (10%). Благодарение на опустошителен ефект на лекарството, жълтурчета премахва животни от незрели и възрастни въшки, бълхи кръвопийци, кърлежи и други паразити. Полимерната лента с Diazinon разпространява действието на активното вещество върху кожата и козината на животното, предотвратявайки повторната поява на паразити. Дължина на защитния аксесоар на котката Чистота - 35 см. Валидност на Cleistel - 30 дни, 60 дни, 120 дни. Благодарение на регулиращия захват, защитната лента е удобно прикрепена към врата на животното. Чистота за бълхи яка за котки - евтин и ефективен защитен аксесоар.

каишки за котки Beafar

Холандия безопасност полимер лента Beafar врата с дължина от 35 см, за да се предпазите от бълхи и кърлежи от вашия домашни любимци възраст от шест месеца и е валиден до половин година. Той действа на базата на основната активна съставка diazinon 15% и се счита за един от най-добрите инсектицидни препарати за животни на пазара. Blashelovka на врата Beafar - мека и удобна, има красив и модерен цвят, добра катарама. Beafar не може да се използва за котенца до 12 месеца.

Dana Ultra яка

Защитна полимерна лента около врата "Dana Ultra" за котки е надарена с широк спектър от ефекти. Той е предназначен за:

 • унищожаване на паразити;
 • ужасяващи въшки, бълхи "войски", кърлежи, холтури;
 • защита от червеи.

лентата Dana Ultra е лесна за употреба и има водоустойчиви свойства. Тя се поставя на шията на котка, когато отива в селската къща през цялото лято. 4 месеца не можете да се притеснявате за състоянието на козината му. Закопчалката трябва да бъде фиксирана така, че лентата да не стиска ларинкса на животното, но не се удря.

Проучвания за кандидатите за уголемяване и отлепване на котки

Много собственици на домашни любимци са признали яката от бълхи и кърлежи за котки като най-добър защитен агент. Само котката не може да се използва за котенца. След 6 месеца котените могат да носят био-якичка с минимално или никакво химическо вкарване, но с включването на етерични масла. Преди да използвате колана за котенца, е по-добре да изстискате "бълха инвазия" с капки или шампоан. Лента ще служи като превантивна мярка.

Благодарните отговори на собствениците идват на ремъка за котенцата и техните по-големи роднини. В отговорите си те подчертават предимствата на флота:

 • надеждна защита;
 • безвредни за животното;
 • лесен за използване;
 • продължителност на носене;
 • наличност на модели от различни производители;
 • мекота, гъвкавост, красив външен вид;
 • Достъпна цена.

Колко струва една бълха яка?

Собствениците на котки и котки наблюдават пазара на защитни ветеринарни медикаменти за животни. Те обичат своите домашни любимци и са готови да дадат пари, за да се уверят, че техните четирикраки приятели са удобни и не са наранени.Мониторингът на цените на предпазните колани на котката говори в полза на местни и китайски продукти. Те имат най-ниска цена. Китайски продукти на такъв план могат да бъдат закупени с минимална цена от 30-100 рубли. Продуктите на немски, холандски, американски и френски производители са по-скъпи и зависят от:

 • закупената пратка;
 • качеството на материала;
 • състав на основното активно вещество;
 • време на действие;
 • дизайн;
 • размери.

Антибилетни ленти за врата на котка на европейските производители се продават при нас за 200-800 рубли. Някои модели струват 1000-2000 рубли.

Колко струва най-евтината цена на бълхите за котки?

Най-евтините са лентите против бълхи, които защитават животното срещу кърлежи и бълхи от китайски произход. Те могат да бъдат закупени в рамките на 70-100 рубли. За 71 рубли има лента в руски стил. Ако купите такъв комплект от 5 единици, комплектът ще струва 300 рубли.

Инсектокарциден котешки аксесоар за вратата на бара струва 124 рубли. Каишка за врата на котката със специфична миризма на съставни компоненти Бариера може да бъде закупена само за 39 рубли.

Блузка за кучета - обратна връзка относно използването на

Инструкциите за употребата на цервикални бълхи от някои производители са предназначени за употреба при котки и малки кучета. Прегледите за прилагането на такива продукти са много различни. Някои любители на животни експериментираха с един вид ленти на своите четирикраки приятели от семейство котки и кучета. Например, балонът за предпазване от бълхи може да се използва както за котки, така и за кучета. Обикновено паразитите изчезват след няколко дни, когато носят такъв аксесоар.

Кои кучешки нашийник изберете?

Protivobloshiny ремък за кучета различни размери, основната активна субстанция и на производителя. Във всяка инструкции за кандидатстване определената базисна активно вещество, време и характеристики protivobloshinogo облечени аксесоар. На продукт марки Hartz, Трикси-Bio, Bolfo, Bayer, KILTIX, Beaphar, Bansekt, Барове идват отличия от собствениците на кучета.