Гребінець для вичісування вошей і гнид - застосування

Грудень 2018

Відео: Избавляемся от вшей и гнид с помощью средства Педикулен Ультра (Грудень 2018).

Anonim

Всеки път, когато срещах педикулоза. Особено податливи на това заболяване са децата. Можете да вземете въшки в детски лагер, училище, на детска площадка - където има задръствания на деца.

Ако насекомите се намерят навреме, можете да се отървете от проблема доста бързо, като използвате специална мида. Механичната пениса е най-безопасният начин за елиминиране на паразитите, тъй като няма да има алергична реакция към него. Разберете колко струва скакалец и колко време ще трябва да се отървете от въшки.

Как се изработва гребенът за пениране на ницове и въшки

При продажба можете да намерите гребен от дърво, пластмаса и метал. Струва си струва, че пластмасовото устройство е евтино, но е доста ефективно, подходящо както за детето, така и за възрастни. Експертите препоръчват избора на гребен срещу въшки с чести зъби от медицинска стомана или пластмаса.

Грижа за качествена педиква срещу въшки:

  • премахва въшките и техните яйца от косата;
  • е направен от нетоксични, тествани материали;
  • не уврежда скалпа, има удобна форма.

Специални прорези по зъбите позволяват на косата да премине, но те задържат насекомите и техните яйца.

Електрическият гребен за пениране работи по различен начин, разрушава паразитите от удар от ток, работи за сметка на батерията с пръсти.За човек такова електрическо зареждане е абсолютно безопасно, а за паразитите то е фатално. Това устройство е подходящо както за къси, така и за дълги коси. Разберете колко струва това устройство, можете да намерите в интернет сайтовете.

Гребен за пениране на въшки и нишки как да кандидатствате?

Трябва да гребете паразитите над банята или бял лист хартия. Най-удобно е да ги намерите на добре осветено място. Вечерта, застанете до лампата, следобед - до прозореца. За удобство можете допълнително да използвате лупа, така че намирането на зверове ще бъде много по-лесно.

Обърнете специално внимание на тилната и временната област, тези места се "уреждат" от паразитите по-често. Бъдете внимателни, уверете се, че когато издърпате, насекомите не попадат на килима и дрехите. Преди процедурата, подгответе контейнер с вряла вода, в който ще снижите морковите, за да ги убиете.

  • Намокрете косата си с топла вода (изсипете 1-2 чаши оцет в чаша). Необходима е допълнителна обработка на косата, тъй като космите са гъсто залепени за косата и водата с оцет разтваря мястото на "съединителя".
  • Грижа за косата от едната страна.
  • Отделете една направляваща и я минавайте няколко пъти със специален гребен. След всеки подход, освободете гребена от паразитите. Не забравяйте, че ако на косата ви остане най-малко един ниш, ще трябва отново да започнете лечението.

Комбиниран метал за пениране на въшки

Комбинирането е най-безопасният начин да се отървете от ницове. След прилагане на инсектициди, паразитите на насекомите умират, но косата става тъпа, крехка, покрита с пърхот. Разберете колко струва скалпа от паразити, трябва да започнете лечението възможно най-рано.

Ако пациентът има педикулоза, къса коса, струва си да закупите метален гребен.Уредът против паразити се стерилизира чрез кипене и се обработва с 5% разтвор на оцет. За да разберете колко струва скалпа, можете да се обадите в аптеката.

Къде да купя?

Гребенът за пениране на въшки и нишки ще помогне да се отървете от инфекцията в най-кратки срокове. Можете да го купите, както в аптеката, така и в онлайн магазина. Ще трябва да го използвате веднъж. Комбинирането за една седмица според рецензии ви позволява да се отървете напълно от проблема, при условие че химическите или народни средства не се прилагат към главата. Ако сте лекували главата със специално съединение и сте убили въшките, тогава те ще бъдат изцедени в две или три дози, тъй като няма да има възможност да се отложат нови зъби при възрастни.

Колко струва гребенът за пениране на въшки

Средната цена на пластмасов гребен за пениране е около 100-200 рубли, металът може да бъде закупен за 500-1000 рубли. Ако сте фен на последните разработки, трябва да купите електронно устройство, средната му цена е около 2000 рубли. Най-добре е да използвате гребен в комбинация със специален шампоан, в който случай ще получите по-скоро положителен резултат.

Pedikulen ултра-гребен за въшки и гниди

устройство, произведено от руската компания "козметика", има за цел да се отървете от всички видове вредни насекоми, е изработена от нетоксичен материал, тя има дръжка за по-лесна употреба. Разстояние между зъбите - 0, 9 мм. Зъбите в краищата имат заоблена форма и затова не драскайте скалпа.