Комбат від мурах: особливості та правила використання

Листопад 2018

Відео: Михаил Муромов - Яблоки на снегу (Песня года 1988) (Листопад 2018).

Anonim

"борба" - един от най-ефективните лекарства срещу мравки в къщата, ако не са мравки, домакини бързат да се справят с тях изключително експедитивно. Захар купа, пълна с малки гадини насекоми, зърна, смесени с мравките бягат безкрайно и насекоми на перваза на прозореца не се моля на никого. Разбира се, че е по-лесно да се унищожи вредителя, когато става въпрос само за няколко души, но понякога се налага да се справят с разширена в огромен брой насекоми. И в действителност, а в друг случай, помощта може да дойде "Борба" - един от най-ефективните лекарства срещу мравки.

Описание

"Борба" - лекарство, произведено в Южна Корея от Хенкел. Тази фирма също има дъщерни дружества в Руската федерация, така че по-голямата част от средствата, продавани в нашата страна, се произвеждат в Русия.

Това е аерозол или спрей, свързан с вещества от клас на опасност 3. Той е много опасен за мравките, но за хората е практически безвреден, затова може да се използва безопасно в кухнята.

Аерозолът с капацитет 400 или 500 ml може да има приятна миризма от лимон или мента. Това улеснява обработката и прави възможно да не се организира голямото проветряване на стаята след лечението. Има и капани. Те са високо специализирани и са предназначени да унищожат точно мравките.

Trap "Борба", предназначена да убие мравки е

Професионалисти подготовка

Y "Kombat" доста много предимства:

  • Лесен за използване - не е необходимо за всеки подготвителна работа по подготовката на решението.Достатъчно е да се напръска аерозолът достатъчно.
  • Висока ефективност срещу пълзящи насекоми.
  • Безопасност за домашни любимци и хора.
  • Икономичен - има диспенсер, с който може да се доставя в слотове.
  • Демократична цена.

Видове наркотици

Устройството винаги се казва просто "Борба". Всъщност фирмата произвежда два вида аерозоли, които се различават един от друг в цвета на опаковката, обема и състава. Като цяло няма по-значителни разлики между двете. Съответно, можем безопасно да купим някое от лекарствата, за да се борим с мравките.

Полезни съвети за това как да се отървем от мравки (видео)

  • Combat SuperSpray унищожат всички пълзящи насекоми, включително мравки. Модификацията му е спрея Combat SuperSpray Plus. Произвежда се в златна кутия от 500 мл.
  • Combat Multispray едновременно работи върху летящи насекоми. Това е основната му разлика. В кухнята с негова помощ можете да се отървете не само от мравките, но и от осите. Произвежда се в червена бутилка и има капацитет от 400 мл.
  • Разработени от компанията и примамки срещу мравки. Това е Combat SuperAttack, който е капан, който съдържа вещества, привличащи мравки. Мравките са отровени в капани и след това отнасят отровата до гнездата им.

Производителят произвежда два вида аерозол "борба" и капани срещу мравки

Активна съставка

действие борба SuperSpray основава на използването на и цифенотрин imiprotina. Combat Multispray се основава на използването на тетраметрин и перметрин. Тези вещества имат нервно-паралитичен ефект и са свързани с чревни и контактни отрови.Те влизат в насекоми, когато ядат или се свързват с хитин.

Combat SuperAttack съдържа вещество хидриметинон, като пестицид, широко използван срещу паразити. Това чревния отрова, която предизвиква безпокойство на енергийния метаболизъм в клетките и работа metahondry и разстрои функционирането на всички органи и системи. Смъртта на насекомото се случва в рамките на 5-7 дни след контакта. Това е изключително важно за справянето с мравки, тъй като последните скриват гнездата си в етажите между етажите, така че хората да не могат да ги достигнат. Съответно е невъзможно да се унищожи източникът на инфекция с аерозоли. И така, отровата в гнездото ще донесе самите мравки и ще унищожи матката.

Дейзи - основният компонент за пермитрина на отрова

Feature мравка Бикове

Борбата с мравки, като се използва "Kombat" трябва да бъдат всеобхватни. Ако насекомите наводниха къщата, първо трябва да намалите населението. За тези цели силната артилерия - аерозоли - е най-подходяща. Силните вещества от групата пириметини, които влизат в тях, убиват насекомите бързо и в големи количества в продължение на няколко часа. Но гнездата ще останат извън обсега на човека. Следователно, отново се размножават мравки, които по-късно ще станат редовни на апартамента.

За да се избегне това и да унищожи мравките и гнездата, след прилагане на аерозола и унищожаването на голяма част от населението, е необходимо да се определи "Борба" капана. Отровата в тях има продължителен ефект, а мравките, които са били хванати в капана, ще отрови братята си в гнездата. След една седмица почти всички мравки ще бъдат унищожени.Препоръчва се това лекарство да се използва постоянно като профилактично средство.

Също така ви препоръчваме да прочетете статията на нашия уебсайт, която разказва как да се отървете от мравките в кухнята.

Борбата с мравките с помощта на "Combat" трябва да бъде сложна

Използване на препарати

Аерозолите просто се пръскат в къщата. Те преработват мъртви писти, первази, зони зад прозоречните первази, вентилационните кутии, местата зад боклук и водопроводните тръби, задните части на шкафовете.

Преди преработката, всички продукти се почистват в хладилника или в лоджията, така че да не навлизат в тях никакви отровни вещества. След обработката трябва да изплакнете цялата кухня, така че отново да няма останали токсични агенти.

Капанът е диск, в който се намира стръвта. Те са прикрепени с велкро на гърба. Те могат да бъдат прикрепени вертикално и хоризонтално - на пода, тръби, повърхности на шкафа. Поставете капани най-добре отзад на шкафове, в близост до боклук и тръби, близо до вентилацията. Пакетът съдържа 4 диска от капана. Необходимо е да използвате всичко наведнъж, за да бъде по-надеждно.

Да се ​​отървем от химикалите от мравки (видео)

Капанът работи около три месеца. След това трябва да бъдат заменени с нови. Капанът е страхотно превантивно средство срещу мравките.