Комбат спреї від клопів

Грудень 2018

Відео: Избавляемся от клопов. (Грудень 2018).

Anonim

Разнообразие Бойни аерозоли

Бойни дървеници - корейски инсектицид срещу пълзи насекоми, включително и срещу дървеници. Продуктът е известен на пазара от 1996 г. насам. През 2006 г. Борбата беше призната за най-доброто лекарство срещу лешояди от версията на печатаното издание на "Readers Digest".

форма освобождаване и функция на

се произвежда от Henkel в формата на аерозол 2 вида: борба Superspay плюс и борба Multispray. Продуктът Multi-Spray се произвежда в 400 ml цилиндри, 500 ml Super Spray. И двата вида аерозоли действат срещу бъгове, но Combat Superspray има по-изразен ефект от Multisress. В допълнение, Multisress се отличава с по-неприятна миризма.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Състав спрейове също е различно: активните съставки Superspreya - имипротрин и сифенотрин в Multispree - перметрин и тетраметрина.

Двата аерозоли имат ентеро-контактно действие. Влизат в контакт с хитинови черупки от дървеници тяло, те проникват и да засегне нервната система, което води до парализа и смърт на насекомото.

Фактът! Независимо от избрания аерозол комплектът включва гъвкав удължителен кабел.Използването му позволява да се борави с труднодостъпни места и пукнатини, а разходите за продукта стават малко по-икономични.

Инструкции за употреба

Разнообразие от аерозоли Combat

Бойният спрей е доста лесен за използване. Инструкциите му съдържат подробна информация за последователността на действията за отглеждане на дървеници.

Преди да извършите дезинсекция, е необходимо да затворите всички прозорци, като елиминирате появата на течение. Внимателно разклатете балона. Спрей от разстояние 20-30 см при температура не по-малка от + 10 градуса директно към самите паразити, местата им на натрупване и вероятното местообитание. Следните се третират:

 • Вътрешната рамка и задните стени на мека мебел, повърхността на шкафовете;
 • Компютърно местоположение;
 • Съединители;
 • Задни повърхности на висящи снимки и снимки;
 • Периметър на стаята. Особено внимание се обръща на питите и фугите на таваните и стените;
 • Прозорци и врати;
 • Отоплителни тръби и канализационни отвори;
 • Вентилационни шахти.

Важно! Независимо от ниската степен на токсичност, като се използва това средство срещу дървеници, трябва да се спазват предпазни мерки. Спрейът трябва да се извършва стриктно в ръкавици и респиратор. Също така би било излишно да се отстранят временно децата и животните от стаята, които могат глупаво да ближат повърхността с отровна субстанция. Аквариумът може да бъде покрит с гъста кърпа.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

След като приключите с обработката, трябва да ограничите достъпа до стаята.След 30 минути трябва да се проветрява, вакуумира и почиства. За леглата, мебелните корици и дрехите се препоръчва да се измиват при максимално допустимата температура за тях.

Съвети! Процедурата за отглеждане на бъгове трябва да бъде подхождана с пълна отговорност. Последствията от небрежното повърхностно третиране могат да бъдат, че дървените чакъли "седят" на уединено място и, чувствайки, че опасността е преминала, отново ще напуснат приюта. Ако такава ситуация се повтаря, те могат изобщо да придобият имунитет по отношение на състава на инсектицида и собствениците на помещенията отново ще трябва да изразходват енергията, времето и нервите си във войната с постоянни "съседи".

Предимства и недостатъци

Предимства:

 • Ниска токсичност. Обработката на жилище може да се извършва без евакуация на хора и домашни животни, тъй като лекарството съдържа ново поколение инсектициди.
 • Парфюми за парфюми. Според производителя продуктът може да се използва за мебели и гардероб, без страх от остър аромат.
 • Незабавен ефект на унищожаване на паразитите.
 • Същият разрушителен ефект както на ларвите, така и на възрастните.
 • Антибактериално и противогъбично действие. Според резултатите от тестовете повече от 90% от микропаразитите умират по всички видове домашни повърхности.
 • Наличие на приставки в комплекта, които позволяват обработка дори в най-недостъпните места - зад первази, пукнатини и т.н.
 • Икономично използване. Един аерозол е достатъчен, за да дезинфекцира помещенията с площ от 65 квадратни метра. м.

Недостатъци:

 • Няма гаранция за 100% резултат. За надеждност се препоръчва да се повтори обеззаразяването на всеки 1-2 седмици.
 • Нестабилен аромат на практика. Няколко минути след пръскането, парфюмираните нотки са изсъхнали, оставяйки зад тях неприятна миризма на инсектицид.
 • Изключително директно въздействие на агента върху паразита и неговото потомство. Бъгове, които не попадат под нейно влияние, продължават да живеят.
 • Цената. Въпреки че Combat е марка на корейската компания Henkel, произведена в Русия, която избягва допълнителни маржове, нивото на нейната стойност е малко по-високо от това на нейните колеги.