Знищення мурашок професійне - способи і відгуки

Січень 2019

Відео: «Пізнавайте Бога» Станіслав Грунтковський - Проповідь 16-11-2014 (Січень 2019).

Anonim

Мравки могат да се считат полезни насекоми до момента, в техните гнезда и колонии започват да се появяват в апартамента, къщата, градината или в лятната си вила.

Когато професионален унищожаване често използват ефективни гелове и аерозоли (сладки, Dohloks, Sturm) и аерозоли (Raptor, борба и гета).

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата срещу мравките нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии с 100% ефективност се справят с мравки, хлебарки, бъгове и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

Можете самостоятелно да се биете в апартамент с вредители, като използвате натурални и биоразградими вещества. Добър отговор, когато се използват в дома са тебешир, лимонов сок, сол, червен пипер, преди, вазелин, царевично брашно, сода, никотин вода.

Унищожаване на домашните мравки в апартамента - начини за унищожаване

Всички методи за борба могат да бъдат разделени на професионални и самостоятелно заети в дома. Апартаментът, винаги е възможно да се обадя за унищожаването на професионалната специална услуга, която в продължение на 1500-2500 рубли в състояние да се отърве от апартамента на всякакви насекоми (мравки, не само, но и хлебарки или дървеници). Цената зависи от района и от стаята, която се обработва.

Методите, по които отрова вредителите в жилището са в тясна връзка с избрания лекарството. У дома, мравките обиждат следните средства:

  • Моливи;
  • Прахове;
  • Аерозоли;
  • Гелове.

Например, ние използваме прости инструкции прах Clean House (в 50-грамови опаковки). Съдържанието на всяка опаковка трябва да бъдат равномерно разпределени във всички места, където има гнезда и най-често са намерени тръпки. Те ще отровят при първия контакт на челюстите с агента.

Гел за унищожаване на мравки в апартамента, който да изберем?

гел за премахване на хлебарки и мравки Brownie има най-добрите отговори за използване в дома. За да се провери ефективността на гела, че е необходимо да го намажете с пунктирана линия на места, които често се изкачи гъска. Домакинството се използва дори и от професионални услуги, работещи в областта на унищожаването на паразити. Добрите отзиви също са свързани с наличието на наркотика - един пакет ще бъде достатъчен за един апартамент. На пазара има и други опции гелове, които са станали общо за домашна употреба: .. Globol, Щурм, Faz, Raptor, Dohloks т.н.

Професионално унищожаване на мравки в апартамента - отзиви и цена

Най-популярният начин за контрол на вредителите - обаждане на професионално обслужване. Според прегледите това е единствената опция, която дава 100% резултат. Професионалният опит ви позволява да се отървете от паразитите, живеещи в къщи, много бързо. Цената зависи от избрания метод. Например, микронапояване в Москва у дома ще трябва да платите от 2 до 3 хиляди рубли.Цената за метода "студена мъгла" - 3-4000 рубли, в зависимост от района, и за "гореща мъгла" - 4-5000 рубли. Според отзивите на хората всяка услуга предоставя гаранция за период от една до три години.

Средства от мравки в апартамент и къща

Професионални средства за унищожаване на домашни мравки се издават под различни форми. Например, най-популярното лекарство за домашни условия е аерозолът Raptor (на циперметрин) с аромат на мента. Препоръчвайте да нанесете повече и да гел около периметъра на стаята със същото име. Също така специалистите използват концентрат за пръскане на аерозол Gett and Combat. Pasta-gel Sturm има най-добрите отзиви в областта на професионалистите.

Ултразвуков убиец

Инструмент, който ефективно лекува гъска, се нарича ултразвуков репелер. Когато се включи в гнездото, високоговорителят на устройството ще генерира ултразвукови сигнали. Репелерът действа деструктивно върху централната система от насекоми. Но хората често не чуват този звук изобщо. Професионалистите често използват генератори на студена и гореща мъгла.

Убиец на мравки на място

За да се унищожат насекомите на мястото, се препоръчва да се спре изборът в полза на лекарства с диазинон. Това вещество засяга нервната система на вредителите, след което парализира. Пример за лекарство е "Атеатър". Смята се, че една бутилка (10 ml) може ефективно да убие насекоми на площ от 50 квадратни метра. m място (приблизително 200 гърди). На обработваните площи се изключва появата на нови гнезда.

Унищожаването на мравките с народни средства на мястото и в апартамента

Средствата за народна защита включват миризми на танцуващи, магданоз, лаврови, горчица и други растения.Друг вариант е да напоявате ангелите с разтвор на борна киселина с добавяне на захар (4 супени лъжици захар на чаша киселина). Гнездата също се изсипват вода с керосин (10 литра вода 10 супени лъжици). Нека да дадем рецепта, която има почти всички отзиви: сушено и ситно нарязано риган, смесено със сяра в съотношение от един към два. Поръсете тази смесица от места с гнездата или изкопайте земята.