Про обробку квартири від постільних клопів

Січень 2019

Відео: Как избавиться от блох в квартире (Січень 2019).

Anonim

Не е лесно да живеете в апартамент, който е заразен с дървеници. Неспокоен сън, сърбящи ухапвания, разбита нервна система - това е просто част от това, което живеят жителите на такива къщи. Най-разумното решение за откриване на първия бъг е незабавната борба срещу паразитите.

За съжаление, за да се отървете от дървеници в дома може да бъде много трудно, и като цяло не е много приятно, и отнема много време дейност, за която трябва да се намери време и енергия. Ето защо, доста често хората предпочитат незабавно да кандидатстват за SES или за квалифицирани фирми, които извършват дезинсекция.

Дезинфекция от дървеници: да прекарате собствени ръце или да поверявате на господари?

канализация апартамент на дървеници трябва да бъде цялостна, защото е важно незабавно да обхване всички скривалища, в които вредители могат да скрият. Такива места може да има и в една стая.

Механично, така да се каже, на ръка, за да хване и да унищожи всички грешки, просто нереалистично, особено след като деня, в който не се опитвай да накараш хората в очите, предпочитайки да ловуват през нощта.

народни средства за защита да действат по-скоро като репеленти , и са идеални за предотвратяване на, но е малко вероятно да реши изцяло проблема с съществуващата инфекция.

Лечението срещу бъгове с готови инсектициди изисква изключителна предпазливост и отговорен подход.В края на краищата, често средствата, които буболечките са подходящи за отравяне, са токсични за хората и животните.

И като цяло, не всеки човек може да се бие с дървеници в апартамент. Много от тях са толкова скучни, че са готови да избягат в друга стая, когато видят една грешка. Какво можем да кажем за гнездото на неприятни паразити.

От друга страна, има специални услуги за дезинсекция, които се занимават с унищожаването на всеки паразит професионално. Те използват доказани инструменти за качество, работят с гаранция. Такова внимателно сложно третиране от дървеници, чиято цена понякога е приблизително равна на цената на добре закупен инсектицид, ще бъде много по-ефективна от време на време.

Колко струва санитарната обработка на един апартамент от леглото? По-долу са средните цени:

 • 1 кв. Км: 2000 rub.
 • 2 к. Кв: 2300 тр.
 • 3 к кв: 2500 тр.
 • 4 кв. М .: 2700 тр.
 • Обществени помещения (кухня, баня, входно антре): 1800 rub.
 • общежитие стая: 1500 рубли.

Тези цени варират от регион до регион и се увеличават от провинцията до центъра на всеки град. Например, в Москва, Санкт Петербург и Новосибирск цените за контрол на вредителите са максимизирани. Но по принцип редът е точно такъв.

Дезинфекция на помещения от дървеници

Санитарното третиране на апартаменти от дървеници се извършва чрез пръскане на течен химикал на различни повърхности. Понякога професионалните продукти имат слаба миризма, но често изобщо не я притежават.

Трябва да се отбележи, че използваните химикали не оставят белези върху повърхностите. Въпреки че понякога може да се намери полирано бяло покритие върху полирани бюра или шкафове, но лесно се отстранява с влажна кърпа.

Специалистът се грижи за всички меки мебели, килими, пукнатини по стените, пространството близо до первазите, рамката на вратите и прозорците, задната част на мебелите и понякога гардероба.Желателно е лечението да се извършва в целия апартамент, а не само в спалнята. Само в този случай може да се гарантира 100% ефективност.

Можете да поръчате обработка не само на жилищните помещения, но и на временни щандове, кабини, хотели.

Рейтинг:

"Аз съм около година безуспешно се бори бъговете на първо място, изглежда, че да доведе ги е модула, ако имаме глава на раменете си и обикновено расте ръце се опитаха вряща вода, за да ги напълнят, а след това премина на прах и скъпи готови продукти … колко време и пари, похарчени - не се броят вече помогна на приятел: той каза, че в момента има професионално стаи за процедури дървеници, всички правят бързо и ефективно вярно е, в рамките на няколко дни, всичките ми проблеми завършиха начин, не миришеше нещо и оставете не трябва да … Благодаря b lshoe момчета сега всички на една компания се съветват ".

Алексей, Раязан.

Професионални дървеници:

Най-често срещаният апартамента в услугите по обработване използват лекарства, които са трудно да се намери на свободния пазар:

 • Ekstermin F: няма мирис, е ефективен срещу пълзящи насекоми, тя има остатъчен ефект от 4-8 седмици.

 • Ефекти Ultra: без мирис, ниска токсичност за топлокръвни животни, е микрокапсулирана форма и дълъг остатъчен действие.

 • Hlorpirimark: в неговата структура е признат като един от най-ефективните комар отблъскващ вещество, което не се натрупва в биологична среда (в хора и животни), след прилагането на повърхността на работата до 3 месеца.

 • Биорин: течност със слаб мирис, която също се основава на веществата от пиретроидната група. Не представлява опасност от вдишване, има дълъг остатъчен ефект.

 • Тетрикс: действа много бързо, е икономически приложен, продава се само под формата на концентрат. Признат като едно от най-ефективните средства за борба с бъговете. Вярно е, че има силна неприятна миризма.

Не се препоръчва да използвате тези инструменти сами, и след употребата им от професионалисти, трябва да се извърши цялостно мокро почистване в апартамента.

Как да подготвим апартамент за саниране от бъгове

Как точно ще бъде третиран апартаментът от дървеници и как да се приготвим за него, най-добре е да поговорим с най-дезинфекциращата компания. Някои изискват мебели да бъдат изтласкани от стените и понякога господарите го правят сами.

Ако е възможно, по-добре е да планирате посещението на господаря, така че в ден 3 на къщата няма деца и животни. Ако обаче това не е възможно, то не е толкова критично, защото съвременните лекарства за унищожаване на дървеници са предназначени специално за жилищни помещения.

Подготовката на апартамент за пристигането на дезинфектора изисква следните процедури:

 • Необходимо е да се проведе мокро почистване.
 • Скрийте храната, съдовете и дребните предмети за употреба или ги покрийте с найлонови торбички.
 • Ако има аквариум, трябва да затвори и изключи компресора. Вътрешните помещения не трябва да бъдат земноводни (влечуги, змии, костенурки) - за тях отровата е много разрушителна.
 • Осигурете на капитана достъп до недостъпни места в апартамента, разбийте развалините на нещата.
 • Премахнете спалното бельо от леглото, обработвайте го. Работно облекло.

Към бележката

Как да се справим с неща от дървеници: ги накиснете за половин час или се измийте при температура над + 50 ° С.

Ако беше взето решение да се обадите на служба за дезинсекция, струва си да обсъдите този въпрос със своите съседи. Ако имат паразити, вероятно ще искат да извършат паралелна обработка. В допълнение, тя ще осигури апартаментите у дома от по-нататъшни набези на дървеници. !

Рейтинг:

"Аз живея в старата Хрушчов и ние дървеници имат цялата къща е бил измъчван Climb от всички пукнатини, просто се отървете от - серия от съседите решават да обсъди този въпрос по време на среща на жителите на сградата и се съгласиха да лечение във всеки апартамент. . се е случило само 2000 рубли всеки жилища (направи отстъпка за търговия на едро), сега е паразитите не разполагат с две години. не можете да си представите каква радост! Между другото, много хора имат животни в къщи, не отравяне не е, така че не се страхувайте струва ".

Петър, Санкт Петербург

Ще се нуждаете ли от повторно третиране от дървеници?

Експерти вредителите услуги да се осъществяват по начин, който повторно третиране на дървеници вече не е нужен на апартамента, тъй като лекарствата имат силно остатъчен ефект. Ако буболечки все още се появиха на закрито, веднага трябва да отидете на същата услуга. Като правило специалистите дават гаранция за работата си, но дори и да не съществуват, рециклирането от бъгове най-вероятно ще бъде извършено на по-ниска цена.

Ако дрехите, леглата и меките играчки не бяха варени преди пристигането на господаря, то трябва да го направите веднага след като той си тръгна. Това ще ви помогне да се отървете от всички бъгове напълно.

Професионални dezobrabotka дървеници - шанс да се лесно и бързо да се отърве от паразитите в апартамента, за да водят здравословен и спокоен сън на вашето семейство. Дезинсекционните компании работят с гаранции за качество и разбирането, че апартаментът ще бъде използван веднага след обработката. Следователно, те могат да бъдат адресирани безопасно, когато е необходимо незабавно и ефективно унищожаване на дървеници.

Как да изберем подходящата услуга за лечение на помещение от домашни

Няколко ефективни начина да унищожим буболечките в апартамент