Вибираємо службу знищення клопів: що важливо знати про їхню роботу

Грудень 2018

Відео: Dragnet: Big Cab / Big Slip / Big Try / Big Little Mother (Грудень 2018).

Anonim

компании, ангажирани в борбата срещу паразити, често считани за собствениците на помещенията, като краен вариант, който искате да се прибягва само когато самостоятелно унищожаването на насекоми от къщата не работи.

Този подход не е напълно правилен.

В действителност, услугата за унищожаването на грешки - това е може би най-ефективен, надежден и бърз и сигурен начин за премахване на паразити от дома. В много отношения това може да се постигне по следните причини:

 • всяка услуга за борба с дървеници, използващи наистина силни инсектициди, които разрушават дървеници след първата преследването.
 • Когато услугата стая работи и гризачи на дървеници, наемателите не е необходимо да бъде тук (и дори абсолютно противопоказан), което елиминира риска от отравяне или появата на алергия към лекарства, използвани.
 • Като правило, по-добро обслужване за отстраняване на грешки по време на първото лечение не убива само възрастни насекоми, но също така и техните яйца (или поне значителна част от него). Това означава, че в самия апартамент, след обработка грешки масивно вече не се появяват.

Но най-важното е, че предоставя услуга на дървеници - това пести енергия, нерви и здраве на наемателите помещения. Който отровен бъгове сам знае как този процес отнема време и неприятно, особено когато инсектицид силно токсичен и има силно зловонни.Когато се обадите на същия дезинсектор, тези най-трудни задължения се преместват на раменете си.

Може би най-голямата недостатък в организацията на лечение за унищожаване на дървеници - увеличаване на цената само на "забавно". Като правило, по своя собствена инсектицид, което ще бъде достатъчно, за възможност за самостоятелно лечение, струва си да се половина до два пъти по-малко от изтребител услуги.

И разбира се, винаги има риск да бъдат несправедливо да изтребител, който ще се вземат пари за работата си, но в крайна сметка и те оставя на мира с дървеници в стаята. Може би, тези два отрицателни фактора и наклони много собственици на помещения за самоубийство бъгове.

Преглед

"Аз ще ви кажа: Обадете се на ЕЕН и не приемайте главата ми Ние дъщеря в общежитие три пъти дървеници отровени, всички без резултат или не всички умират, или от съседните стаи курорт, а месец по-късно - всичко това в .. -Нови и дори веднъж призована фирмата на тормоз дървеници. - със същия резултат след това дойде SES, хукна доклад на началника на общежитието, гравирани не само стаята на дъщеря си, но всички съседи, които са намерени насекоми -. дървеници цял. Не, и самата стръв се е случила за сметка на института. Все пак SES е държавна структура, те са отговорни и могат толкова много да пиша … "

Marina, Barnaul

Услуги и самостоятелно заяжда с бъгове: какво и кога трябва да предпочитате?

В повечето случаи премахването на бъгове е по-добър вариант. Той предлага да се използва професионален унищожител:

 • собствениците на големи къщи и апартаменти - самостоятелно е много трудно за лечение на жизненото пространство на повече от 50 квадратни метра. М .;
 • наематели на силно замърсени помещения, в които буболечките успяват да населят няколко труднодостъпни места;
 • ако обитателите имат алергии към средства за защита от насекоми;
 • ако на определено място не можете да купите надеждни средства за борба с насекоми като изпълнител, тетрикс и гета;
 • , когато наблизо има надеждна фирма за унищожаване на дървеници.

И напротив, че има смисъл да се трови грешки, ако те се отглеждат в малки апартаменти или кабини, с лека инфекция и когато е възможно да се използват допинг.

Важно е да се

Дори и да ти се обадя изтребител някои проблеми за стаята домакини ще продължава да бъде - най-малко, след лечение в един апартамент или къща, ще трябва да похарчите влажно почистване и почти винаги - на нейно място мебели.

Опитът показва, че в действителност е много значима роля на финансовия фактор: ако парите за унищожаването на дървеници повикване не е достатъчно, ако искат да се оттеглят от паразитите имат своя собствена.

Как функционират услугите за контрол на вредителите?

Всяка услуга използва примамващи бъгове обезпаразитяване съвременни инсектициди, които осигуряват нерв насекомо, но като цяло, безопасни за хората:

 • Tetriks - много миризливи, но и много ефективен холандски наркотици. Напоследък е възможно да се купи в малки количества за самоподготовка, но професионалистите не препоръчват използването му без специална защита.

 • Sinuzan е лекарство, подобно на Tetriks, и осигурява премахването на дървените плочки наведнъж.

 • Clovorone - се смята за едно от най-мощните наркотици от дървеници, които са най-общо. Той се основава на токсини с протеинова природа, които осигуряват бърза смърт на паразити.

 • Fufanon е аналог на Carbophos, много ефективен срещу яйцеклетките.

… и някои други лекарства. Добрите специалисти, когато отиват на сайта, имат няколко различни начина, понякога - допълнителни прахообразни средства за подобряване на ефекта.

Забележка

Днес услугата срещу дървеници не използва Dust (DDT) или Dichlophos.Прахът е официално признат за много токсичен за хората, а старият Dichlofos е по-нисък в ефективността и безопасността на всички съвременни професионални лекарства. Модерни продукти Dichlophos Neo и Dichlophos Eco - домакински продукти, които не достигат ефективността на Tetriks и Sinuzan.

Някои фирми за управление на бъгове третира помещения с високотемпературен въздух или гореща пара. Този подход е най-безопасният и най-ефективен, но такива методи са достъпни само за много големи компании - оборудването е скъпо и не може да си позволи на малки фирми.

Генератори на студена мъгла или горещи мъгли също могат да се използват срещу бъгове: генерираните аерозоли съдържат инсектицид и могат да проникнат в най-недостъпните места.

Освен това, специалистите на добрите компании са изцяло персонал с лични предпазни средства - респиратори, специални химически защитни костюми, ръкавици и очила. Всичко това е необходимо, за да се избегне дразнене на кожата и лигавиците, както и да се избегне навлизането на инсектициди в дихателните пътища и храносмилателния тракт.

Повечето компании за борба с насекоми в апартамента произвеждат само разпръскване и обработка на места за подслон за дървеници. Ето защо, мениджърите на тези организации обикновено изискват преди обработката самите наематели да избутат дивана и шкафовете от стените, да свалят килимите. Някои компании извършват тези работи срещу допълнително заплащане.

Като правило, всички повърхности и всички мебели се обработват от бъгове в стаята, а понякога и в дрешници. В затворен корпус или в кабините на ключови места може да се разпръсне инсектицид на прах, който не може да се почисти за няколко дни.По правило, след третирането, дезинфезиращите органи дават препоръки за предприемане на мерки срещу бъгове и предотвратяване на повторното им появяване в дома.

, за да изберете най-добрата компания за унищожаване на насекоми

Най-добре познатият служба за борба с дървеници - известен SES (хигиенно-епидемиологичната служба). Разделянето го - SES станция - намира се във всички големи градове и областни центрове на страната, както и експерти са постоянно обучени и имат достъп до най-ефективното средство за дървеници.

Недостатъците на SES са забавянето и силната му бюрократизация. Като правило, обадете се на гарата и не може просто да се обадя изтребител, но за пристигането, че е необходимо в цветовете, които разказват за широката заразяване в страната и за страданията на децата от техните ухапвания. И дори и след това изчакайте за незабавно заминаване контрол на вредителите не си заслужава.

От друга страна, SES е държавна институция и в някои ситуации те не само препоръчват, но също така предписват контрол на вредителите. Това е много добре за положението на блоковете на апартамента, където един апартамент е инкубатор на бъгове и паразити от това постоянно тероризира жителите на околните райони. Ако SES установи такъв източник на разпространение на паразити, нелегалните наематели на заразен апартамент ще бъдат задължени да извършват жилищна обработка.

Преглед

"Имаме за втория месец след този ход са дървеници се ужасих. - За да има някои насекоми през нощта под одеяло ухапване Никога през живота си са били наричани Clean City момчета са добре обработен, но казаха, .. че буболечки пълзят от съседите си, а това е мястото, където те трябва да са отрова на първо място. оказа се, че в апартамента под нас премахнете таджики живеят там в продължение на 8 души в една и съща стая със семейства и деца.Разбира се, те не са нещо, което не отразява бъгове - те дори не ни отварят вратата. Трябваше да се обадя на SES. Леля дойде, погледна така, се обадил в полицията, след един час в апартамента е бил претърсен, половината от жителите са били изгонени от там. И тогава дойде момчетата от Комисията по ценни книжа и унищожени там дървеници "

Анна, Москва

Други по-големи фирми, които имат клонове в различни градове, са, както следва :.

 • Geradez - един от най-известните компании, произвеждащи обработката не само на дървеници но също и от други насекоми, както и плъхове, мишки и мокрици.
 • Услуги гризачи контрол Bug, работещи в Москва, Москва, Тула, Казан и Новосибирск. при работа специалисти се използват като аерозолни препарати и генератори студена и гореща мъгла
 • VitaDez Dezstanstviya, провеждане на uni tozhenie дървеници в Москва.

Също днес, в различни отглеждани дружество, по-нататък "Чист град", които не са свързани помежду си и предоставяне на услуги съвсем различно качество.

Много е многобройната компания да унищожи дървеници в Санкт Петербург. Те са тук, има . повече от 20 парчета, сред тях - SES Geradez клон дезинсекция на Санкт Петербург, на фирма "Био-услугата" и много други

в по-малките градове, обикновено отделните дружества не разполагат, но е възможно да се обадя специалисти от областните офиси на SES или филиали. основни услуги от голям разположените градове.

Когато избирате компания за борба с насекоми, винаги трябва да предпочитате големи и уважавани. Те и техните служители са по-професионални, а оборудването и подготовката са по-надеждни. Във всеки случай, дори преди обаждането, трябва да се обадите на организацията и да разберете какви средства се използват в нея и как се извършва обработката.Обикновено вече е ясно от отговорите на мениджъра колко е професионална тази или онази услуга за унищожаване на дървеници.

ръководи от цените

Цената на премахване на дървениците в помещението зависи преди всичко от големината на помещението, както и от добре познати компании и местоположението на преработени жилища. Апартаменти в центъра на града се третират по-евтино, отколкото в предградията; добре познатата компания на "Герадис" третира помещенията по-скъпо, отколкото например Санкт Петербургската служба за борба с вредителите.

Изключението тук е известно на всички SES - техните услуги са винаги по-достъпни (на цена, но не и от тяхната лекота на получаване), от работата на други компании.

Например, ние даваме таблица с цените за премахване на дървеници в различни области от различни фирми:

стая Цена SPP SPb, търкайте. Цена в Geradhes, рубли. Цената във VitaDez, разтривайте. Цена в Bug-Control, rub.
Една стая 1200 1700 - -
Една стая. апартамент 1200 2000 1800 2200
2-стаен. апартамент 1400 2200 2200 2400
3-стаен. апартамент 1600 2400 2800 2600
4-стаен. апартамент 1800 2800 3300 2800
5-стаен. Апартамент 2000 - 3800 -
Модул 500 - - -

Какво трябва да направите, преди и след услугата скоро?

Винаги преди пристигането на дезинсекцията:

 • Натиснете мебелите от стените;
 • Премахване от спално бельо, пускане в пералня, освобождаване на гардероби;
 • Вакуумирайте килимите от двете страни, ги валнете, вакуумирайте тапицираните мебели;
 • Опаковайте детски играчки и хранителни продукти в опаковки;
 • Премахнете всички хора и домашни любимци от помещенията.

И след лечението в стаята трябва да вакуумирате подовете и да провеждате пълно мокро почистване, да миете нещата и да проветрявате всички помещения.Някои услуги предлагат допълнителна такса за извършване на тези процедури сами.

В пространството за обработка не е желателно да бъде всеки, с изключение на унищожител. След лечението е на стойност няколко часа, за да затворят вратите и прозорците в апартамента и да го даде "истински".

Комплекс за почистване на паразити и вредители

Като правило, професионални съоръжения за преработка от грешки в него, са убити почти всички други членестоноги, включително хлебарки, молци, бълхи, мокрици, мравки и комари. Поради това, с което се разпорежда унищожаването на дървеници, можете да разчитате на пълната обезвреждане на цялото братство саботаж.

В някои случаи обработката на частни къщи, мазета и бараки паралелно с разрушаването на дървеници съществува необходимост от отстраняване на плъхове и мишки. Тази услуга вече се предоставя с употребата на други наркотици и следователно такива процедури се извършват отделно и за други пари.

По принцип, елиминирането на дървеници обикновено е по-сложно в сравнение с разплод хлебарки, бълхи или мокрици. Така че, ако живеете в къща, няколко вида насекоми, можете спокойно да си поръчат и гризачи на дървеници и не забравяйте да почистите апартамента, след отстраняването им.

Интересно видео: 5 Правила за унищожаване на дървеници селекция услуга

Какво е важно да се знае за дървеници, ако ще да унищожи собствената си