Знищення клопів: відгуки людей і важливі практичні нюанси

Січень 2019

Відео: Dragnet: Big Cab / Big Slip / Big Try / Big Little Mother (Січень 2019).

Anonim

самоунищожение на дървеници в дома - работа за неподготвен човек е доста трудно. Въпреки че по принцип е прието, че дървеници може да отрови, както и хлебарки, но това е вярно само отчасти. Дървеници са наистина умират от последиците от едни и същи аерозоли и инсектицидите, които убиват и хлебарки, но не и гелове, отровени капани, примамки с борна киселина и различни народни средства за защита (най-вече) не помагат да се унищожи.

Причината за това е спецификата на храната на бъбреците. Тези насекоми могат само да пробият кожата на човек и някои домашни животни, а след това да суче кръв. Яжте разнообразни примамки или работи прекалено, те няма да бъдат поставени в къщи с благоуханни атрактанти, и първо място е необходимо да се вземат предвид тези, които са решили да се заеме с премахването на дървеници в дома.

Препоръките на дори опитни паразитни бойци визуално демонстрират всички трудности при справянето с тях.

Преглед

"Знам, че това унищожаване на дървеници не е слух, а когато другите мнения, които прочетох, ми е смешно става. Сама по себе си да ги отрови за първи път през първата част, а след това на втория, а след това на майка си в къщата, и това е всичко лято -. упорити същества страната, те не винаги са първи път те успяват да унищожат миналото, много добре от тях помогна прах -. ние го разпръснати по цокли и под леглата, когато излезе от къщата.След това беше забранен. При майка аз отрових буболечки с помощта на Кукарача. Мирише зле и трябва да се разтвори в определена концентрация. Караше два пъти, една седмица между тях беше почивка. През втората част, когато трябваше да се отклони, Cucaracha не е намерен, аз купих Гет, той ме харесва повече, защото няма миризма. След като поръсят всичко и след това не е нужно да измивате подовете за една седмица. И всички, само четници, които събираш мъртъв. But Get е скъпо. Следователно, когато по-късно в страната започнат бъгове, аз засадих обикновения Карбофос. И това е, което казвам - това е най-добрият инструмент като цяло. Тя мирише, разбира се, но тя атакува пистолетите надеждно, но струва една стотинка. Не мисля, че дори и един ден да ги срещнете, но ако това се случи, на тревата ще малатион ".

Елена Павловна, Москва

Постъпления от дървениците за самостоятелно отстраняване

Съществуват няколко вида на ресурсите, ефективно убива дървеници

  • Аерозолни препарати - инсектициди решения вече разлята в бутилки за сгъстен газ за пръскане Те включват, например, борба, Raptor, дихлорвос Neo, дихлорвос Eco, нападение, чиста къща и т.н. Те най-често се използват от домакини в ранните етапи .. борбата срещу бъгове, поради простотата използвате. Въпреки това, употребата им е рационално, само ако не силно нашествие на дървеници стая. Например, ако паразитите са разположени само в един стол, диван или компютърна система единица. Многобройни публикации сочат, че когато голямо количество кръв нещастници в апартамент аерозолни почистващи или не помогне, или употреба те стават твърде скъпо.

  • спрейове, по-специално, инсектицид концентрати, които трябва да се разреди за употреба с вода и се изсипва в спрей бутилка на домакинство за последващо пръскане под формата на спрей.Например, тук са много професионални инструменти като гризачи Tetriksa, Sinuzana, диазинон и други, имат много неприятна миризма и доста токсичен за хората. Все пак, има подготовка за ежедневна употреба. - област Lambda, палач, Het, Delta-област, Medilis Tsiper др Изтриване бъгове използването им трябва да бъде внимателно, запазвайки необходимата концентрация на разтвора и с задължителното използване на ЛПС.

  • Някои прахове - например Pyrethrum, Phenaxin, Carbofos в прахообразна форма. ще ги разпръсна в местата за чести срещи с дървеници, а ако мястото е предположил правилно, тя е обикновено в рамките на няколко дни, отровени бъгове, контакт с отровен прах.

Мощни народната медицина като метилов спирт, терпентин и керосин за унищожаване на дървеници само при непосредствена обработка на техните гнезда. Тези грешки, които са физически невъзможно да се постигне решение, няма да бъдат унищожени и затова обмислят такива популярни рецепти не може да се има доверие - само си губите времето и да се създаде ситуация на опасност от пожар в апартамента.

преглед на малатион и средства за дървеници Екзекутора:

"Трева дървеници karbofosom И два пъти, и двата пъти с различни резултати Къщи ги унищожени в един ден, и никога повече няма да види с жена си, след като … тази глава дълго предене - все още означава вредна, но на вилата просто обработват, както и грешки отново бяха travanulis - .. същия ефект след току-що разбрах, че ако някой от съседите постоянно отрова бъгове малатион ,. Те свикват и не умират вече. Нашият съсед изглежда работи на пилешки кош за тях. Уали да обработва дачата от Изпълнителя - се оказа.Добро средство за защита, но скъпо. 70 рубли за малка бутилка, в които се борави само с един матрак може да бъде "

Виталий, Чернигов

направи преглед на прилагането на средства и получаване на Tetriks :.

" Ако искаш да отрови бъгове в апартамента - да вземе Tetriks или Het. Определено. Всичко останало е така, децата се наслаждават. Особено балони от всякакъв вид. Вземи няма мирис, но по някакъв начин ми изглеждаше по-малко ефективен. Но Тетрикс изненада. Бебетата започнаха да умират в една стая, докато аз още отравях в друга. Шкафът се отдръпна - и те вече бяха мъртви. Но, истината, смърди, че Tetriks просто смърт '

Анна SPb

Метод на Унищожаване на дървеници

Основната задача на унищожаването на дървеници - .. Дайте отрова контакт означава да си хитинови обвивки или дихателната система е защо лекарства се произвеждат под формата на аерозол или спрей под формата на спрей - малки частици от инсектициди са дълги във въздуха и навлизат в организма на насекоми в дъх, или се утаяват върху повърхности и паразити, които се преместват

ефективни средства за дървеници имат zachas. Петият контакт токсичен ефект, т.е. дори и при контакт с тялото на грешката те влизат тялото му и да доведе до отравяне (лекарства Lambda Delta Zone зона, да получите и др.). Такива средства са много ефективни, много от тях нямат мирис, но обикновено относително по-скъпи в сравнение със стария малатион.

инсектицид трябва да се пръска на колкото се може повече повърхности, както и места, като шкафове, цокли или легло, само за да се справят с най-отгоре. Колкото по-пълно се обработва цялото помещение, толкова по-малко шансове ще има бъговете, за да оцелеят.

След процедурата, апартаментът трябва да бъде затворен за няколко часа и след това да се почисти.

Ако в стаята имаше много бъгове преди обработката, дори и след разрушаването на възрастни и ларви, яйцата могат да оцелеят тук. От тях в рамките на няколко дни ще има нови нимфи, които ще започнат да хапят жителите на апартамента. В тези случаи човек не трябва да съгрешава от неефективността на използвания наркотик - дори и най-мощният инсектицид просто не може да падне върху неподвижни яйца и да не доведе до тяхната смърт.

Поради това в много случаи ще бъде необходима повторната обработка на помещенията. Трябва да се направи 2-3 седмици след първата. През това време всички ларви ще бъдат излюпени от яйцата, но никой от тях няма да има време да се превърне в възрастен бъг и да постави нови яйца.

Преглед

"Опитах веднъж инсектицид дървеници гости не четат, аз не им вярвам аз наистина не ми хареса това лекарство е лоша миризма, токсични, в допълнение към това е купил маска, ръкавици, рокля -… С една дума, почти толкова, парите, похарчени за отбрана. дървеници донесе само трети път. на месец почти живее с тях. И това въпреки факта, че след като не е намерен всяко лечение на паразити, които живеят в къщата. Вероятно, това е по-добре да се обадя ликвидатор. "

Илия, Москва

И какво, ако се обадите на специалисти?

В повечето случаи, за да убие дървеници в апартамент е по-лесно и по-безопасно да се обадя на специални контролни работници обслужване на вредители, които се обработват в стаята и дават гаранция, че паразитите са вече не се появяват.

Услугите на фирмите, извършващи дезинсекция, струват около 3-4 пъти повече от това, което собственикът на помещенията ще трябва да плати само за инсектицид. Например, в Москва, за унищожаване на бъгове в апартамент с една стая са около 2000 рубли, а цената на наркотика на Get, която е достатъчна за обработка на същия район, е около 750 рубли.Но в същото време надеждни компании гарантират унищожаването на дървеници, но резултатът от самопреработката, дори и ефективен инструмент, невинаги е предвидима.

Преглед

"Спомням си как баба ми наводнени жилищни дихлорвосът, след което е било невъзможно да остане там една седмица. В апартамента му, веднага доведе екип от експерти и ги помоли да, когато се върна, без мирис, без грешки в него И всъщност всички бъгове бяха унищожени, апартаментът беше излъчван отдавна, но когато влязох, мирисът все още се усещаше и вечерта изчезна.

Ален, Ekaterinburg

Secure унищожаване на дървеници

На всеки избран метод за унищожаване на дървеници трябва да се забравя, че означава токсични за паразити могат да окажат въздействие върху човешкото тяло.

Модерни инсектициди се използват в препарати отива, палач, Delta пространство, Агра, Tsifoks, Cucaracha, а други не причиняват тежки отравяния при хора, чрез поглъщане на умерени количества ги вътре.

Но те също могат да доведат до алергична реакция, световъртеж и други странични ефекти. Ето защо, в самоунищожение на дървеници трябва да използвате

  • респиратор или марля превръзка
  • Ръкавици
  • <гарнитури за шапки Точки
  • дълги ръкави облекло.
  • Преди обработката на стаята трябва да се внимава, че в апартамента няма хора и домашни любимци. Ако апартаментът има аквариум, той трябва да бъде покрит с капак и да изключите компресора.

Хора запалими вещества като керосин или употреба на алкохол, за да убие дървеници не се препоръчват, защото те са много време в стаята останаха миризмата и да създаде риск от пожар.

Преглед

"Нашите семейни дървеници хапят само дъщеря, тогава дори си години не е бил. През цялото време ухапан сутринта се събудих, се натъкнахме, търсейки комари и не се намери. Само веднъж заловен при почистване на грешки и леко Faint не се разби. аз наистина започна истерия. Причинява се мъжа си от работа, обадете се в хотела и отиде там в продължение на два дни с едно малко момиче. съпруга си целия апартамент, изпълнен с някои нови дихлорвосът, той спеше в нея, и слезе на следващия ден. Вероятно отровен дървеници отишли, ние проверила конкретно всички дивани и килими. - само мъртвото н отиде. Два дни по-късно ще се върна в апартамента, в деня след мъжа си беше наред и той отиде да работи. "

Оксана, Волоколамск

5 ефективни начини да убие дървеници в апартамента

Как да се открият грешки в къщата и сами по себе си да се отърве от тях