Дезінфекція квартири від клопів

Дезинфекцията на един апартамент от дървеници е неизбежна процедура в случаите, когато леглото на леглото в стаята вече е твърдо установено. Без значение какво феновете на баба и контрол върху околната среда методи, лекарствата от народната медицина като оцет, терпентин и пелин паразити не разрушават, и няма да помогнат да се отървете от тях завинаги.

Дезинфекция на помещенията от дървеници - днес единственият надежден и универсален начин за решаване на проблема с наличието на паразити, причиняващи кръв, във вашия апартамент веднъж завинаги. При дезинфекция в обикновените хора, най-напред се разбира използването на различни химически инсектициди, които директно унищожават насекоми.

На заметку

Самият термин "дезинфекция", приложен към борбата с бъговете и всички паразитни насекоми, е неправилен. В първоначалния си смисъл дезинфекцията означава унищожаване на микроскопични патогени на различни инфекциозни заболявания - бактерии и вируси. Бебетата не причиняват заболяване и не принадлежат на представителите на микрокосмоса. Експертите, говорещи за борбата с насекомите, използват думата "контрол на вредителите", което в превод означава "унищожаване на насекоми".

Въпреки това, много често, дори и в професионалната литература там е използването на изразът "замърсяване апартамент грешки" на, и следователно като цяло "дезинфекция" на термина е напълно възможно да се работи.

Както всеки друг метод за борба с вредителите, дезинфекцирането от буболечки изисква най-бързото вземане на решения и пълната обработка на самата стая.

Професионалният унищожител знаем, че грешки - това е много по-трудно да се унищожи паразити в сравнение с други нежелани гости, живеещи апартамента - хлебарки, мравки и дори бенки.

Характеристики дезинфекция на дървеници

Дезинфекция Апартаменти бъгове - процес е доста сложно, но в същото време е възможно, дори и за един необучен човек.

Бебешки буболечки - насекомите са уникални и затова борбата с тях има няколко специфични особености:

 • Грешки лесно се утаяват дори в абсолютно чисти и почистващи апартаменти. Това се различава от хлебарките, чийто блясък и липсата на отломки всъщност не са подходящи за условия на живот.
 • Бебешките паразити на човек, причинявайки хапки, смущаващи сън и почивка, причиняващи болка, сърбеж и понякога дори алергии. Поради това не можете да издърпате дезинфекцията от буболечките по какъвто и да е начин. Всеки нов ден с дървеници е още една безсънна нощ и някои увреждания на здравето като цяло.
 • Бебешките са достатъчно устойчиви на много химически инсектициди, тъй като традиционните Dichlophos и Douste не работят срещу тях.
 • Бебетата живеят в стаята много широко, като се намират на различни места, често - изключително трудни за достигане за човек. Ето защо унищожаването само на техните гнезда няма да има ефект.

Съвет

Това е така, защото дървеници настаняване на различни места в съветите на стаята, като "вадя дивана с дървеници в студа" не работят. Мястото на замразените другари ще завладее дървеници, заради первази или пукнатини в килера.

 • Бъркането на леглото може да трае много дълго време без храна.И така, просто напуснете стаята за една или две седмици с надеждата, че паразитите ще оставят в търсене на храна - предварително катастрофално стъпка.
 • Накрая, бъговете постоянно се умножават. Някои инсектициди са много ефективни срещу възрастни буболечки и техните ларви, но не разрушават яйцата. Това означава, че след няколко дена след дезинфекцията новопоявилото се поколение ще отиде до снежнобялото легло за храна.

Всички тези функции правят бъговете много специфичен обект за борбата и предлагат компетентна процедура за дезинфекция. Такава дезинфекция срещу дървеници може да се извърши както от специалисти и здравни екипи, както и от наемателите на апартамента

Професионална дезинфекция на дървеници

Call на специализирани услуги за борба с битови насекоми в повечето случаи се оказва най-доброто решение на проблема с дървеници в стаята. Специалистите на тези услуги са добре запознати с това, къде в помещенията бъгове най-често се уреждат и какво означава, че те трябва да бъдат унищожени.

Повечето дезинфекция услуги предлагат гаранция за определен период от време, след като тяхната работа, по време на които грешки в стаята не се появи.

е особено отговорни професионалисти дори може да се изчисли предварително кой от съседните помещения, заразени с дървеници и съветва да държи едновременно дезинфекция в няколко апартамента. Това гарантира, че в един месец след лечението помещенията за грешки няма да се преместят от съседите си.

Днес буквално във всеки голям град има няколко услуги за борба с вредителите, в допълнение към градската SES. Изберете сред тях се основава предимно на броя на препоръките и реалната обратна връзка и само след като погледнете цената на работата.

Независимо коя дезинфекция се извършва от дървеници, цената му винаги ще бъде много по-висока от тази за независима покупка на ефективен инсектицид.

Освен това при избора на услуга трябва да:

 • обръщате внимание на използваните лекарства. Обикновено дезинсекторите използват професионални препарати като Biorin, Minal, Chlorpyrimac, Tetriks, Sinuzan, Ektermin. Ако по време на разговора управителят на сервиза говори за прилагането на хлорофос или прах, такава компания не е надеждна.

Отидете в бележката

Тези професионални средства са еднакво ефективни срещу бъгове и срещу други насекоми. Следователно, дезинфекцирането от дървеници и хлебарки се извършва в рамките на едно третиране.

 • Попитайте за подготовката на апартамента за подробна обработка. Използването на всеки инсектицид изисква премахването на всички хора и домашни любимци от помещенията, специални процедури за подготовка за дезинфекция. Ако мениджърът не уточни всичко това, услугата работи през ръкавите.
 • В идеалния случай - да се намери лице, което успешно е използвало услугите на такава услуга, и да научи от него името на компанията.

Обикновено бе отбелязано, че частните услуги за дезинфекция на бъгове работят по-надеждно от държавата SES. Това се дължи на конкуренцията на пазара - малките компании работят за репутация и следователно се опитват да осигурят максимален резултат.

Преглед

"Четири пъти са посетили тези бойци с SEC, всеки път с нов инструмент. Гаранция, дадена, се закле, че някои izvedut само грешки се появяват отново в две до три седмици. Три пъти те са ни направи всичко дезинфекцирани безплатно, Не можехме да го издържим, а следващия път, когато гравирахме паразитите с изпълнителя.Повечето от тях не сме имали. "

Артьом Manyavichus, Пенза

Във всеки случай, дезинфекция на апартаменти от дървеници професионални сили ще се проведат във всички стаи и се изисква специална подготовка и апартаменти, както и на самите жители. На тази обучение на клиента съветва мениджърът на услуга но някои разпоредби са стандартни и са полезни за обща справка.

Преди дезинфекция е необходимо да се планира премахването на целия ден всички жители на домашни птици и животни от помещенията. Аквариумът, ако има такива, и затваря капака фиша тя се изключва компресора

листове преди дезинфекция е желателно да се отстрани от леглата си и се легла и мека мебел правят навън, премахване на техните матраци и възглавници

Важно е да се осигури възможност за достъп до експерти до всички места в апартамента - .. килера, ъгли и места за шкафове . Ако е необходимо, трябва да преместите мебелите

е готов веднага за мокро почистване на апартамента, след дезинфекция. - купуват необходимите почистващи препарати и запасите компреси. След обработката на апартамента, всички повърхности ще трябва да се измият.

Заслужава да се знае предварително колко струва да се дезинфекцират от бъгове в определен град. Например, обработка на едностаен апартамент в Москва струва средно 2400-2500 рубли, две спални - в 3200-3400 рубли.

Преглед

"Ние в Кривой рог почти толкова необходимо, че причината за SES, какво да купят кутия палача. Според инструкциите за работа с тристаен апартамент, необходими 20 флакона. Това е 360 гривна, а поканата SES бригада 300. И защо трябва след това страдат най-много от тези отрови? "

Татяна, Кривой Рог

Някои от услугите в аванс предвижда преработване, ако първичните дезинфекция дървениците не са унищожени.Най-съвременните средства обаче гарантират смъртта на всички насекоми и техните яйца в стаята, които вече са с едно заявление, така че ако експертите работят правилно, повторното третиране няма да е необходимо.

Борбата срещу дървеници на техните собствени

Дезинфекция на дървеници в дома - добре развити в процеса и днес, и тъй като в много случаи собствениците на апартаменти предпочитат да извършват тази процедура без участието на специални услуги.

Въпреки това, като дезинфекция е необходимо да се придържате към следните правила:

 • за лечението на апартамента трябва да е за придобиване на надеждни и доказани продукти: Hangman, инсектицид, Fufanon, Tetriks, борба, малатион.

 • В деня на дезинфекцията всички жители трябва да бъдат извадени от апартамента.
 • Работникът трябва да се облече в най-близкото възможно облекло, ръкавици и очила. Силно се препоръчва използването на памучни превръзки от марля.
 • Агентът трябва да се приложи към максималния брой повърхности, както е указано в инструкциите. Ако тя е течност, тя трябва да се пръска с четка и спрей, ако прахът е разпръснат в местообитанията и движението на насекоми.
 • Облеклата в шкафове, книги, играчки, домакински уреди и спално бельо също трябва да бъдат обработени, ако е необходимо - опаковани в торбички и пълни с лекарството.
 • Всички процедури трябва да се извършват с затворени прозорци, тъй като повечето инсектициди бързо се разлагат на чист въздух.
 • След обработката затворете стаята за няколко часа, след това отворете прозорците, проветрете всички помещения и извършете пълно мокро почистване. Обработените артикули и спалното бельо трябва да се измият обилно.

Важно е да се разбере, че когато заразени бъгове съседните апартаменти дори перфектна дезинфекция няма да даде резултати в дългосрочен план - бъгове рано или късно ще се премести от съседни апартамента. Следователно, преди да се обработва стаята, е желателно да се разбере кой съсед също е заразен с апартамента и да обработи лечението заедно.

Ако такова споразумение не е възможно, е необходимо да се осигури закрила на апартамента си от съседните бъгове: намажете прозорците кутия и входни врати плитък Маша, да ги обработва, вентилационни проходи и первази на прозорците. В този случай можете да очаквате, че след дезинфекция, бъгове от съседни помещения няма да проникнат в апартамента.

5 правила и гризачи услуга на избор за убийството на дървеници

Как мога да се отърва от дървеници в дома си