Санобробка приміщення від клопів за допомогою санепідемстанції (сес)

Грудень 2018

Відео: Сашка. 1 серия (2013) (Грудень 2018).

Anonim

хигиенизиране дървеници сили служители на SES - това е може би един от най-надеждни начини да се отървете от паразити в стаята. Въпреки това, преди да се обадите за преследване sanepidemstantsii дървеници, трябва да имате предвид някои важни нюанси …

 1. Днес наречен думата "SEC" или "санитарни центрове" всеки офис, които се унищожават дървеници, хлебарки, плъхове или бълхи. Някои от тези компании се наричат ​​себе си SES с името на префикс на собствената си: например, Clean Сити SES, SES sanepidemstantsii на. Това донякъде подвежда хората, които не са разтревожени по тези въпроси. Обикновено SES е държавна институция, която е част от самата Роспостребнадзор. Именно тази Sanepidemstantsii ние ще продължим да се каже, в който описва работата и средствата, използвани за канализация.

 2. Като се има предвид, че SES - неправителствена организация, преди да се свържете той трябва да бъде готов да си взаимодействат с жестоката бюрократична машина. И въпреки че през последните години ситуацията се е леко коригирани, но нивото на качеството на обслужване на клиентите, ориентирани в повечето градове все още не е достигнал Sanepidemstantsii.
 3. Наличието на дървеници в апартамента не е критично епидемиологичен проблем, и че поради това съответните инспектори и призовава ликвидатор за целите на канализация не са приоритет за SES.

Има обаче добра новина: в къщата, където са работили експертите на Sanepidemstvo, бъговете в повечето случаи изчезват за дълго време и дори за добро. Следователно, изборът кой да повери унищожаването на дървените плочки в апартамента си, трябва да се помни преди всичко санитарните помещения от ЕЕН.

С какво се използва SES срещу бъгове

В зависимост от ситуацията и някои конюнктурни моменти специалистите от SES отровиха бъгове с различни инсектициди. Окончателното решение за употребата на дадено лекарство се взема, след като специалистът напусне помещенията и прецени степента на инфекцията му.

Освен това, при избора на лекарство за домашни любимци определена роля играе самият тип стая. Например, хигиената на домакинствата в нежилищния сезон може да се извърши с мощни силни миризливи препарати, които обикновено са по-достъпни на цена, отколкото не по-малко ефективни продукти без силна миризма. Ако искате да спасите клиента и в частна къща или апартамент, можете да поръчате канализация с ароматизатори.

Най-често за лечение на легло буболечки експерти Sanepidemstantsii направена от следните средства:

 • Biorin - водна емулсия на делтаметрин на инсектицид и няколко от неговите синергисти. Има неприятна миризма. Дисперсира с помощта на специални аерозолни генератори (т.нар. Мъг-генератори).
 • Синузан е емулсионен концентрат на основата на хлорпирифос, много ефективен срещу дървеници и други домашни насекоми. Неговият аналог е средство за защита от насекоми. Minap 22.
 • Тетрикс е мощно холандско лекарство, отличаващо се с много остра миризма. Може би това е един от най-ефективните и популярни в SES наркотиците за хигиенизиране от бъгове и хлебарки.
 • Chlorpyrimac - можем да кажем, че това е подобрена версия на Tetrix. Съдържа набор от аромати за прикриване на миризми и затова е по-подходящ за използване в хола.
 • Ефекти Ultra - доста модерно съоръжение се състои от тетраметрина, пропоксур, MGK-264 и пиперонилбутоксид. Такава сложна съставка на отровата е гаранция, че паразитите няма да развият съпротива срещу този агент.
 • Extermin е микрокапсулирано лекарство на базата на хлорпирифос, което има продължителен ефект.

Различните отдели и станции на SanepidemSluzhba използват различни лекарства. Ето защо, ако клиентът е важно да се знае какво отрова грешки в определена SES, трябва да имате първото обаждане до гарата, за да зададем този въпрос.

Това е интересно

Sanepidemstantsii извършва убиване грешки само тези средства, които в съответствие със стандартите ГОСТ отнасят до 3 и 4 клас на опасност за хората (нисък риск, най-малко в готова за употреба във формата). Повечето от тях са в контакт с човешката кожа не предизвиква дразнене и само многократно излагане понякога да доведе до поява на дразнене или алергична реакция. Ако обаче получите в дихателните пътища и храносмилателния тракт, лекарствата могат да причинят тежко отравяне.

самата sanepidemstantsii официално лекарства, за да убие дървеници не продава, и така поканата да служи и да се научат цената не си заслужава. Но винаги и навсякъде има различни варианти за тяхното разрешаване: опитът показва, че много независими борци с дървеници, купуват пари влизат в местната ЕЕН и да комуникират с хората, които работят там, това е напълно възможно.

Процедурата за премахване на паразити

В повечето случаи, SES работниците сили грешки се показват в една канализация. Но дори и преди процедурата към обект - град, апартамент, къща, вила селище - посещения при специалист, за да се установи положението на място.

Често по време на тези инспекции наематели помещения ще научат много не само за броя на бъгове в апартамента си, но също така и за ситуацията с тях от техните съседи. Освен това, ние ще оставим инспектор Sanepidemstantsii винаги има много опит в унищожаването на не само грешки, но също и други насекоми и не знае къде да търси местата, където се съхраняват основните популации, как да намерите грешки в места, където дори един поглед трудно.

Съвет

В много случаи, след като стаята за проверка SES специалист предписва да се проведе изследване и обработка на съседните апартаменти. За жилищни сгради е особено важно: тук първата алармата могат да полепнат по наемателите не е най-заразени апартаментите, а може би те наблизо съседи, живеещи в тази klopovnike.

В някои случаи тези посещения за проверка в помещенията Sanepidemstantsii инспектор извършва няколко пъти - да се направи оценка на увеличението на броя на паразити и евентуалното им разпространение.

Преди санитарно-хигиенни съоръжения между клиента и споразумението SPP се подписват за извършване на вредителите работи. Въз основа на сключения договор SES вече назначава лечение от бъгове.

Това

 1. В Sanepidemstantsii разработена тактика унищожи дървеници и други насекоми, в зависимост от състава на видовете и изобилието. За чест на ЕЕН трябва да се отбележи, че подобно на много други произведения на контрол на вредителите е почти никога не се извършва.
 2. Избрано е средство за убиване на бъгове.
 3. Действителните мерки за унищожаване на насекоми се извършват.
 4. В бъдеще представителят на ЕЕН наблюдава ефективността на канализацията.

Обикновено се счита, че санитарните условия за домашни любимци са ефективни, ако в рамките на два месеца след появата на леглото на леглото.

Съвет

Дори и унищожаването на дървеници не притежава санитарно-епидемиологични станции, както и друга компания, неин представител е длъжен в срок от един месец или два след работа да дойде на мястото и да се провери резултата. В противен случай работата по отглеждането на бъгове може официално да се счита за не завършена.

Санитацията от бъгове се извършва в стая, от която се отстраняват всички жители и домашни любимци. Всички налични повърхности, замърсени мебели и дрехи се обработват. След работа отговорен специалист изготвя сертификат за приемане на завършване, което показва областта на третираните зони, както и броя и вида на консумираната инсектицид.

Как да се обадите в санитарната и епидемиологичната станция?

И накрая - за най-трудните. Обаждането на SES за развъждане на дървеници е доста труден въпрос. Най-малко по отношение на отговорностите и включва Sanepidemstantsii разрушителни мерки на дървеници, самата услуга и неговите специалисти са постоянно много натоварени с работа и обработка на физическите лица за провеждане на санитарни обикновено ги пренасочи към други гризачи услуги (в частните фирми).

Въпреки това, за да се постигне заминаването на Sanepidemstance в къща или апартамент, все още можете.

За да започнете, трябва да поговорите със съседите си и да разберете дали някой има подобен проблем.Като правило, ако в бъгове дом апартамент заразени повече от два апартамента, Комисията по ценни книжа е длъжен да дойде да провери ситуацията. Ето защо, когато се обадите на станцията със сигурност трябва да докладва на заразяването на няколко апартамента, а дори и да добавя, че някои от жителите силно алергични към ухапване от дървеници (ако това е вярно).

Още по-ефективно, за да се хареса на санитарно-епидемиологични станции да се оплакват от недобросъвестни съседи или бизнеси в близост до къщите, които са източник на грешки и да не се предприемат мерки за тяхното унищожаване. Борбата срещу паразити като дистрибутори - една от основните задачи на SES и подобни експерти предизвикателства услуги отиде много бързо.

За пореден път отбелязваме, че това е SES, което е държавна организация, а не за малки фирми с подобни имена.

Как ефективна е работата на SES: прегледи на хора

Четене мнения, понякога е трудно да се разбере дали това е състояние на SES, или частни услуги обеззаразяване на, погрешно нарича по същия съкращението. Понякога обаче такова разделение е възможно.

Рейтинг:

"първи път бъгове забелязали в апартамент за Нова година, когато първият ужаса изтече, ние осъзнахме, че трябва да се борим бързо, така че да не се надраска в навечерието тревни бъгове новогодишните означава Гет, един добър инструмент, за няколко седмици, паразити .. никога не трябва да се разглежда и след това имаше отново ясно, че пълзене от съседите подозираме апартамент на горния етаж -… то беше премахнато корейци и работилница за приготвяне на пикантни морков да разговарят със съседите над тях прави. - те са имали същия проблем, само по- и с хлебарки. Оказа се, че дървените бубици се изкачват дори от тях Осемте апартамента, които са заразили!Отидохме всички тълпата, напалихме ги, уплашиха се, но някои неприятни миризми замахаха буболечките, но нямаше смисъл. По-близо до лятото всичко започна с нова. По това време вече три пъти бяхме извадили кокили в нашия дом. Те не можаха да го издържат, написаха колективна жалба до окръжния ООН. В резултат на това SES самият намери собственика на апартамента, го призова от Москва, предписани канализация. И едва след това изчезнаха навсякъде. "

Антон, Воронеж

Друг преглед:

" Бяхме много разочаровани от компанията Stop-Bug. Човекът дойде, за пет минути бързо всички пропсихал, дал лист хартия без подпис и си тръгнал. Каза само, че на следващия ден няма да има повече бъгове. Но те се появиха отново след три дни! Обадихме се отново в компанията, обещаха ни, но не дойдоха. Написахме жалба до местния SES, описахме ситуацията. Леля веднага дойде при нас, провери всичко, намери няколко гнезда на дървеници и отиде да съсипе съседите. В резултат на това бригадата на Санитарната и Епидемиологичната станция дойде централно, гравирани бъгове в два парада в осем или девет апартамента. Това е, което разбирам, работа. Ние тогава бяхме седмици, пет дойдоха още един експерт от SES, проверете дали бъгове, вече не съществуват. "

Inna, Samara

Почти винаги услуги на SES за канализация апартаменти от дървеници са по-малко подходящи услуги на частни компании. Например, обработка на едностаен апартамент се намира в най-големите градове sanepidemstantsii около 1000-1200 рубли, две спални - 1400-1500 рубли, в зависимост от разположението на апартамента и неговото местоположение

в същото време ефективността на санитарно-епидемиологични станции в повечето случаи е достатъчно висок, а dezins. проекция на собствените си специалисти дори може да се счита донякъде стандарт. Ето защо, ако това е възможно, то е преди всичко необходимо, за да се справят с нея в SES и само ако не можете да се обадите на своите специалисти може да започне да се разгледа и други опции.

Ако имате личен опит да взаимодействате с SES за премахването на бъгове в леглото - не забравяйте да оставите обратна връзка в долната част на тази страница.

5 правила за избор на услуга за дезинфекция за унищожаване на бъгове

Какво трябва да знаете за дървените плочки преди да се обадите на SES