Чим можна труїти клопів в квартирі?

Лютого 2019

Відео: Как бороться с клопами в квартире? (Лютого 2019).

Anonim

Ако се намери апартамент на дървеници, много собственици на помещенията първото нещо, стигат до пазара или в магазина за познатите вече дихлорвос, малатион, Рийд … Тяхното изчисляване е ясно: тези средства бяха веднъж тях или техните приятели помогнаха ецване на хлебарки или мравки. Така че те също могат да отровят и бъгове? …

Въпреки това се извършва контрол на вредителите чрез такива обичайно използвани средства, изразходват се пари, време и усилия, а бъговете в апартамента остават и продължават да мъчат жителите. Стабилността на тези насекоми и способността им да свикнат с различни отрови е много по-висока от тази на обикновените хлебарки и мравки. И така, те трябва да се бият с тях по няколко други начина.

Така че, нека се опитаме да разберем какво да правим с бъгове и как да го направим правилно.

Кой е най-добрият начин за отстраняване на бъгове днес

Проблемът с повреждането винаги се извършва от най-ефективните и известни понастоящем инсектициди. Бедните насекоми са еволюционно много динамичен вид насекоми и при често излагане на едно и също вещество непрекъснато се появяват популации, които пречат точно на този агент.

Така че, за да изберете, отколкото да се отрови грешки в апартамента, тя трябва да приеме следните съвети:

  • , за да се обадите на местния ЕЕН и да разберете това, което те отрова бъгове и какви средства могат да препоръчват. Понякога санитарната и епидемиологичната станция работи най-ефективно и техните съвети могат да бъдат полезни.
  • Попитайте приятели, които са срещнали същия проблем, какви инсектициди са използвали и как успешно.
  • Интервюирайте съседите, особено тези, чиито апартаменти са заподозрени, че са източник на заразяване с бъгове. Разберете какво се опитват да отрови насекоми и купете друг инструмент - ако указаният от тях инсектицид не помогне, тогава използването му е загуба на време и енергия.

Досега пазарът има редица химически продукти, чието използване има много добър ефект в борбата с бъговете, което ви позволява да се отървете напълно от паразитите за кратко време. Нека да ги разгледаме по-подробно.

Травим на дървеници от екзекутор

Изпълнителят е германски инсектицид, произвеждан от руски предприятия за химическа промишленост под лиценза на строителя. Счита се от професионалистите за едно от най-предпочитаните начини за примамване на бъбреци.

Изхвърляне на бъгове Карето в един апартамент изисква приблизително 1200-2000 рубли на брой в зависимост от размера на апартамента и два дни за обработката на помещенията.

В сърцето на екзекутора се крие инсектицидният фентион, който нарушава функционирането на нервната система на насекомото и води до смъртта на всички бъгове, които са успели да се свържат с лекарството.

За гарантиране изхвърлянето на помещенията от кръвоспиращите, е необходимо да се извърши лечение два пъти с интервал от четири до пет дни. След първото третиране, защитени яйца от дървеници могат да останат на уединени места в апартамента, от които в рамките на няколко дни ще бъдат излюпени ларви. Повторното примамка на бъгове също ще ги унищожи.

Преглед

"Веднъж, когато намерихме леглата в дивана, който купихме, незабавно се обадихме на SES.Ние се изви цената, която дори цяла кутия Екзекуторът е по-евтино. С една дума, ние сме ги изпълни цялата дивана, сложи на балкона, чакахме два дни. Част от бъговете имал време крие под килима, но палача ги заведе там. Всички peredohli сега никой от паразита не присъства в къщата, "

Виктория, Вологда

Когато се използва трябва да се вземат палача предпазни мерки: от третираните съдове трябва да премахне всички хора и животни, както и водачът трябва да работят в памучно марля превръзка и ръкавици.

унищожаване на дървеници инсектициди

инсектицид. - доста ефективно развитие на руски учени, често се оказва още по-ефективен в сравнение с повечето други средства за една бутилка от инсектицид за пръскане ще бъде достатъчно, за да се справят и пълна. Унищожаване на дървеници в стандартен тристаен апартамент

Тайната на такова мощно действие е комплекс, състоящ се от инсектициди: в допълнение към циперметрин се състои от перметрин и пиперонилбутоксид Това смес от високо ефективни инсектициди за дълго време се поддържа в местата, на които не може да получи манипулатор. когато преследването на насекоми, и затова, че всеки инсектицид лечение е достатъчно място за пълното премахване на дървеници.

Преглед

"Купихме това парче. Тин, не е лекарство. Коси всичко на шест крака. Те се помисли мъртви. Съпругът има ръце напукани след домашно лечение, но след това всичко мина. Три месеца след заяжда Те промениха пода в коридора, зад цокли присъства гробище беше дървеници. "

Иън холмий

Но ние трябва да си спомняме за високата токсичност на инсектициди. Преди отрова бъгове с това лекарство, трябва да сте запознати с указанията и да вземе предвид, че дори останките в помещението и могат да причинят алергични реакции при податливи хора.

След обработката на апартамента Klopomor изисква внимателно почистване на целия апартамент.

Tetriks на дървеници

Tetriks известен със своята рядкост на пазара (трудно е да се придобият), ужасна миризма и невероятна ефективност. Не е за нищо, че много частни професионални дезинсекционни услуги го използват.

Тетриксът се произвежда в Холандия и вече е готов за пръскане в апартамента.

Забележка:

На практика никоя професионална организация за тралене на бъгове не информира клиентите си без конкретно искане, че използва Tetrix. Това лекарство е доста токсично, но много бързо изчезва. След обработка на апартамента, след три или четири часа, той престава да представлява заплаха, въпреки че миризмата остава за дълго време. Следователно, след такова дезинфекция, се изисква внимателно проветряване и мокро почистване в стаята.

За самостоятелно ползване Tetriksa трябва да спазва стриктно всички мерки за сигурност, но също така - да опразнят апартамента от жителите на най-малко два дни, докато ерозира постоянна миризма на лекарството.

Преглед

"се позове на услуга, е отнел 4000 рубли за два апартамента на сайта. Вонята след заяжда беше до първия етаж. Седмица по-късно всичко това се отмива. Но истината е, дървеници след това не се показват. Те попита дали момчетата, че това заради това, което имат. Те казаха, че Тетрикс.

Г. Любов, Красноярск

малатион

малатион - донякъде остарял инструмент, който все повече се заменя с по-модерен Екзекутор, инсектицид или борба. Независимо от това, изключително достъпна цена и широка популярност все още му позволяват да остане сред лидерите в продажбите на инсектициди срещу домашни бъгове.

Вярно е, че преди да се изкорени бъговете с него, трябва да бъдат запознати с всички спецификата на неговата употреба. Неговото използване като цяло изисква малко повече усилия и време, но е много подходящо за обработка на много големи помещения. Например - частни къщи.

Недостатъците на малатион са доста устойчиви миризма, както и необходимостта от тях, за да отрови бъгове два пъти отново обработка се извършват 3-4 дни след първата процедура обезпаразитяване.

спрейове Combat

Много дълго време, отколкото да избирате отрова битови грешки, поради лоша миризма на повечето фондове. Битките в този случай е идеален: това е корейски продукт се произвежда с добавянето на мента и лимон аромати, и защото дори и баланса след обработка на апартамента не оставя неприятна миризма в него.

В допълнение, Combat се произвежда в удобни аерозолни кутии, като освежители за въздух. Поради това не е необходимо да се разтваря в нищо, което намалява времето за обща обработка на стаята.

Crayon Маша - ефективни и дървеници

толкова, колкото може да изглежда плитко Маша вид реликва от пост-перестройката пъти, все още той уверено се справят с бъговете в различни области. Част от успеха му се дължи на факта, че производителят непрекъснато подобрява състава си с нови и по-нови инсектициди.

Тревни бъгове Маша малко по-неприятен и дълготраен, можете да използвате една и съща палача или бойни действия, но това позволява преследване, без да сваляте обитателите на апартамента.

Също така, Маша - най-прост и ефективен за дата за предотвратяване на лекарствени дървеници в проникване дома ( се изтегля встрани линия на пресичане на които ще бъде фатално за пълзящи насекоми ).

Наистина, само част от средствата, които буболечките в къщи ефективно се примамват днес, са изброени. Не по-малко може да се използва успешно и следните лекарства:

  • Fufanon
  • Medilis Tsiper
  • Mikrofos
  • Вратигата
  • Hlorpirimak
  • Sinuzan.

Важно е само да следвате инструкциите. Точното спазване на инструкциите за използването на тези лекарства не само ще гарантира пълното отстраняване на грешки от стаята, но няма да доведе до увреждане на водача и останалите жители на апартамента.

Как да се унищожи паразити, а не да се

отрови Преди лекота на дървеници в апартамента, трябва да прочетете внимателно инструкциите за употреба на използваните средства. Много от тези средства включват разреждане на концентрата (Tetriks, малатион, палач) или разтваряне на праха във вода (например, Малатион в пакети).

Полученият разтвор трябва да обработва най-много повърхности в апартамента, включително мебели и спално бельо. Ръководителят трябва да бъде облечен в затворено облекло, да използва превръзка от памучен гел и гумени ръкавици. Това е особено вярно, когато работите с Klopomor или Tetrix.

Тревни бъгове желани с затворени прозорци и след лечението да напускат помещението, и да го затвори за няколко часа. След това внимателно проветрете, направете мокро почистване и измийте прането и дрехите си.

При работа със сух химично вещество се разпада на места, където дървеници и техните движения. След обработването е желателно затворените помещения да бъдат затворени за минимум няколко дни.

При лечението на апартамента silnopahnuschih лекарства насаждат в децата си и домашни любимци трябва да бъде само след изветряне миризмата.

Независимото примамване на бъгове не винаги е по-евтино от обаждането на специални екипи.Така че обработката на едностаен апартамент в районите може да струва, когато се обаждате на SES 1600-1800 рубли, а покупката на същия изпълнител ще струва до 2000 рубли.

Важно е да разберете, че не всички услуги работят еднакво ефективно и ако имате отрицателна обратна връзка за конкретна компания във вашия регион, най-добре е да го направите сами.

Ако се борите сами с бъговете, бъдете водени от високо ефективни доказани средства. Купете ги по-добре или директно от представителите на производителите, или в големи онлайн магазини, тъй като днес има много фалшификати на пазара.

Когато се подготвяте за грешки в апартамента, изчислете приблизителната сума на лекарството, която ще се изисква предварително. Също така има смисъл да си сътрудничат със съседите, ако те също страдат от инвазия на паразити. Едновременната обработка на няколко апартамента значително ще увеличи шансовете за отървете се от дървените плочки завинаги.

Пет ефективни начина да унищожите леглото на леглото в апартамент

Как да изберем услуга за унищожаване на дървеници