Знищення клопів за допомогою карбофоса

Лютого 2019

Відео: Как избавиться от насекомых (муравьи, тараканы) (Лютого 2019).

Anonim

малатион дървеници е ефективно средство за унищожаване на вредни Ако грешки идват в къщата, трябва да вземат мерки елиминиране. Има много начини да се отървете от паразити, но най-надеждният от тях е използването на карфофос.

Описание на "antiklip" означава

Средството е пестицид с умерена токсичност. Тя се основава на специално вещество малатион. Неговото присъствие прави наркотикът най-ефективен сред другите.

Агентът има парализиращ ефект върху възрастни насекоми. Ако говорим за ларви, токсично вещество разрушава тяхната черупка и засяга жизнено важни органи, което води до смъртта на повече от неразработените насекоми. Яйцата на дървеници са просто изгорени от действието на отровна подготовка.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от дървеници, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Една 30-милиграма опаковки karbofosa достатъчно, за да се справят напълно апартамента едностайни

Купете малатион може да бъде в DIY магазините и в домакинството магазини, тъй като тя се прилага навсякъде както за битови нужди, така и за обработка на прилежащи и градински територии.

Carbofos се продава в дози от 30 и 60 mg в концентрирано състояние (под формата на прах). Ето защо трябва да се разрежда с вода. За всяко лекарство има инструкция.

В борбата срещу дървеници karbofosom напояване цялата повърхност на мебелите, включително задната страна, както и на основата на стените и первази

Как за разреждане на лекарството

 • В инструкцията се казва, че на литър вода се разрежда с около 5 мл от продукта.
 • След това съставът се смесва и се излива в пистолет.
 • След това можете да започнете пръскането на наркотика.

В борбата с леглото на бъбреците carbophos напояват всички повърхности на мебелите, включително задната страна, както и сутерена на стените и цокъла.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

Има само три ефективни опции за бързо отстраняване на буболечките:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Покупка на евтин електронен репилатор (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Агентът е пестицид с умерена токсичност. Тя се основава на специално вещество малатион. Неговото присъствие прави лекарството най-ефективно сред другите

  Какво да обмислим

  Carbophos е най-достъпният вариант сред подобни лекарства. Освен това, ако ги отровите с бъги или други паразити, лечението наистина помага почти веднага.

  Ако установите, че в дома ви има бъгове, трябва да действате незабавно.

  Паросиите могат лесно да се разпознаят от неприятния мирис.

  Смазването на бъгове ръчно е много трудно, особено ако те са гладни. Добре нахранените бъгове стават по-големи и сякаш се набъбват отвътре, но отровата им е неприятна.Паразитите обикновено излизат през нощта. В същото време те са непретенциозни, идеално пригодени както в чиста, така и в мръсна стая. Веднага щом дойде нощта, грешката излиза от приюта и атакува човека. Храната трае до 15 минути! Вредителите живеят до 14 месеца. По едно време грешката може да се пие до 6 мл човешка кръв, което е и причината отрова насекоми karbofosom трябва да започнат незабавно.

  Но има един сериозен недостатък - това е неприятна токсична миризма. Тя не ерозира дори след няколко месеца. Най-вероятно ще трябва да смените мебелите и да ремонтирате. Като правило, "ароматът" не се ерозира от повърхността на стените и дивана.

  Можете да научите как да откриете гнездо от дървеници и да се отървете от него.

  Ако има грешки в къщата, е необходимо да се вземат мерки, за да ги

  като тревата

  премахване на развъдната средства трябва да се основават на степента на проблема. Ако решите да използвате carbofos за превенция, концентрацията на лекарството трябва да е слаба. За борба с паразитите е по-добре да изберете силна концентрация на лекарството.

  Управлявайте удобно обработката с помощта на пистолет за пръскане. Продуктът се пръска върху всички повърхности на мебелите и вътрешните шкафове. За труднодостъпни места например се използват слотове, спринцовки с дюзи. трябва да се обърне

  Особено внимание към повърхността, изработен от необработено дърво, че е мястото, където дървеници обичат да се утаи.

  Плавните зони са достатъчни, за да се обработят 1 път. За абсорбиращи части - ролки или седалки - ще е необходимо по-внимателно боравене.

  Има много начини да се отървете от паразити, но най-надеждни от тях - използването на малатион

  Да се ​​отървем от дървеници (видео)

  Правилата за работа с

  Преди да започнете да пръскате средства трябва да се подготвят и въвеждане на процеса,

  1. Храните се препоръчва да се опаковат в запечатани торбички и да се поставят в шкафове.
  2. Трябва също така да се смените в домашните си дрехи, което няма да бъде страшно. След извършване на работата трябва да се измие.
  3. Гумени ръкавици трябва да се носят на ръцете и респиратор на лицето.
  4. Отстранете всички боклуци, които ще ви посрещнат по пътя. Преместете мебелите далеч от первазите.
  5. Не забравяйте да премахнете животни и деца от апартамента.
  6. Обработката започва с разположението на разположението на паразитите - тапицерията на мека мебел, пукнатини, первази, вътрешните страни на шкафовете.
  7. След пръскане продуктът трябва да напусне помещението в продължение на поне 2 дни. Това ще изисква внимателно проветряване. След това лечението се повтаря.
  8. След 2 дни след повторното третиране може да се извърши мокро почистване. За това се използва разтвор на сода. Не мийте вътрешните повърхности на шкафовете и цокъла.
  9. Местоположения в контакт с човешка кожа - дръжки за врати, ключове и первази - се обработват с разтвор на сода.
  10. Пълното общо почистване се извършва само след 2 месеца.

  Какво да направите, ако веществото е отровено

  Ако carbofos попадне в дихателните пътища, може да настъпи отравяне.

  Симптоми, типични за този случай:

  • тахикардия;
  • недостиг на въздух;
  • течни изпражнения;
  • високо кръвно налягане;
  • Кома (в редки случаи).

  Ако наблюдавате тези симптоми, незабавно се обърнете към лекар.

  Съхранение и предпазни мерки

  Течният концентриран карбофос е силно токсичен и следователно опасен за хората. Ето защо продуктът трябва да се съхранява на сухо, тъмно място, което не е достъпно за деца.

  Преди да разредите въглеводорода във вода, не забравяйте да носите предпазни средства - ръкавици, очила и респиратор.

  След нанасянето на продукта, измийте ръцете си със сапун и вода. Карбофос лесно се запалва, така че го държи далеч от огъня.

  Можете да научите как да изгорите кърлежите и дървените буби от възглавницата.

  Купете малатион може да бъде в DIY магазините и складовете на битова химия, тъй като тя се прилага навсякъде, както за домашна употреба и за лечение на съседни и градински площи

  Очакваната консумация на продукта

  Както експертите твърдят, че един 30-милиграмната опаковка е достатъчна, за да може напълно да се обработва едностаен апартамент. Консумацията е приблизително 100 mg на квадратен метър. Но тъй като за пълни резултати консолидация са средство за обработване ще има 2 пъти, ще се наложи да закупите 2 опаковки наведнъж.

  Карбофос от дървеници е ефективно средство за унищожаване на вредители. Ефектът на лекарството е кратък, но много силен. Той ще ви спаси не само от буболечки, но и от бълхи, въшки, хлебарки и бръмбари.