Знищення клопів холодним і гарячим туманом

Грудень 2018

Відео: Как выглядят постельные клопы, их личинки и яйца (Грудень 2018).

Anonim

унищожаване грешки чрез обработка с гореща мъгла и студ се счита за най-ефективният метод. Генераторите на студена и гореща мъгла често се използват от службите на ЕЕН.

Принципът на работа на студено мъгла

генератори за мъгла са наречени така поради принципа на тяхната работа. Тяхната употреба ви позволява да извършите лечението колкото е възможно по-внимателно, след първото приложение се постига пълно унищожаване на дървеници.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Основното предимство на използването на генератори за мъгла в сравнение с домакински пръскачки е възможността за изключително задълбочени преработвателни съоръжения.

студена мъгла генератор произвежда размер на капчиците от 40-80 микрона, което е няколко пъти по-малък от капка, като се използва пръскачка домакинство. В резултат на генератора за студена мъгла, получените капчици не са незабавно се утаяват върху повърхности, образувайки суспензия във въздуха, който напълно запълва пространството и прониква във всички пукнатини и недостъпни до мястото на лечение. Получената суспензия не се утаява за няколко часа.

Друго предимство е, че "студената" мъгла не разваля вътрешните предмети и не оставя следа върху тапета.

Съвети! Прилагането на този метод води до значително увеличение на нивото на влажност. Необходимо е предварително да се грижите за нещата и електрическите уреди, които могат да страдат поради това.

Принцип на действие на гореща мъгла

В повечето случаи е достатъчно да се използва студена мъгла, за да се спаси апартамент или къща от бъгове. Но ако има прекалено много паразити в жилището и те са се заселили във всички стаи, трябва да ги отровим с технологията на гореща мъгла.

Генериращият горещ мъгла действа по подобен начин, но поради нагряването на работния разтвор става възможно да се постигне размер на капчиците от 5-30 микрона. По този начин унищожаването на дървените плочки се дължи на химичния ефект на агента и топлинния ефект на температурата. Обикновено температурата в третираното помещение се повишава до 60-70 градуса. Получената мъгла не се утаява до 10 часа.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Лечението с гореща мъгла не е подходящо за всички стаи. Често се използва за дезинсекция в офиси и обществени места.

Важно! Такова лечение може да разруши не само възрастни индивиди от дървеници, но и техните яйца.

Студената мъгла се използва в жилищни сгради на станции за борба с вредителите. Ефективността на използването му е достатъчна, за да се отърве от бъговете, въпреки че е по-ниска от ефективността на обработката с генератор за гореща мъгла.

Подготовка за лечение на

генератор студена мъгла SM B100

Когато се обаждате на ЕЕН и лечение на настинка мъгла е необходимо да натиснете обемисти мебели - легла, дивани и шкафове. По този начин, первазите зад мебелите няма да останат нелекувани. Необходимо е също да се търкалят килими и да се махат матраците от леглата. Когато се обаждате на SES, трябва да направите това сами, инструкциите за това обикновено се случват по време на телефонен разговор, когато се обаждате на контрол на вредителите.

Предимствата от използването на студена и топла мъгла

Зареждане …

гореща мъгла генератор Airofog

Pros лечение със студена мъгла генератори:

  • висока степен на ефективност;
  • Процесът на обработка е по-прост, отколкото ръчното пръскане;
  • Самият процес отнема 1-2 часа, а няколко часа след това стаята трябва да бъде затворена. Цялата процедура за примамка на бъговете ще отнеме около 6-7 часа;
  • Безопасен за тапети и интериорни елементи.

Лечението с гореща мъгла е още по-ефективно и унищожава яйцеклетките, но има повече недостатъци и е по-малко безопасно за живеене.

Избор на генератор за независима обработка

Generator гореща мъгла Swingfog

генератори за мъгла са налични в търговската мрежа не само за специализирани услуги, но също така и за лично ползване. Разбира се, закупуването на такова оборудване за едно заявление не е подходящо. Независимо от това, ако целта е да изберете и закупите генератор за мъгла - си струва да знаете най-популярните модели.

Има малка гама модели с горещи мъгляви генератори, които могат да се използват в жилищни райони. Най-известните са Swinfog SN 50 и Airofog AR35, които обикновено се използват от сервизите.Тяхната цена е 70 и 50 000 рубли, съответно.

Генераторите за студена мъгла са по-достъпни както в ценовия план, така и в областта на приложение. Най-често срещаните модели са SM B100, NEBULO, STORM. Тяхната цена е около 20 000 рубли.