Сонник: воші уві сні

Лютого 2019

Відео: Вещие сны: стоит ли бить тривогу? - Все буде добре - Выпуск 140 - 28.02.2013 - Все будет хорошо (Лютого 2019).

Anonim

Каква е мечтата на въшките? Всяка мечтана книга и специалист дава своята интерпретация на такава мечта. Например, в една циганска мечта книга въшки дойде като символ на зъл дух и ум, а през лятото мечта книга въшка е поличба на печалба и успех. За да разберем какво да очакваме от сънищата, които черта срамни въшки, нита или въшки обикновено, че е необходимо да се обърне към различни източници.

Мнения големи тълкуватели на

В въпросът, какво мечтае въшки, има много различни мнения, нека разгледаме някои от тях.

Сън Miller

въшки Сънят Miller са влезли като неприятни признаци. Такава мечта може да бъде предвестник на сериозно заболяване. Тези, които мечтаят за появата на въшки в дете или домашни любимци, трябва да се подготвите за предстоящи нещастия или дори бедност. Предупреждение за ранен спор с роднини ще бъде спално бельо, наподобяващо паразити. Ако мечтаете, като човек, хванат в самата насекомото, това означава, че той се страхува от болести и проблеми, които реално не съществуват.

Wang

Известният ясновидец Ванга Димитрова смята, че мечтата на въшки - за добри събития и положителни промени в живота си. Големите насекоми предвещават бърза печалба. Ако голям брой насекоми сънуват, скоро болестта ще дойде при мечтателя, но лечението й няма да отнеме много време. Унищожаването на въшки или нишки означава, че всички проблеми ще бъдат решени по безопасен начин.Потопете насекоми от главата на детето - за да сключите сделка.

Тълкуването на сънищата на Зигмунд Фройд се основава на неговите теории

Според основателя на психоанализата, любовта мечтае за скорошното появяване в живота на нов партньор за секс. Също така, въшките мечтаят за решаването на всички проблеми въз основа на интимни отношения.

При лечение на Мишел Нострадамус

Мечтите, включващи въшки (където човек вижда или се опитва да изтръгне) - към просперитет, просперитет и всеобщо уважение. От своя страна, върховете на главата са преплитащи препятствия по пътя към целта, нещо ценно. Но не се страхувайте - постоянното движение по планирания маршрут ще бъде ключът към успеха.

Тълкуване на мечтите от Meneghetti

Ако човек има мечта за въшки, то има силно отрицателно въздействие и някой излива жизнеността му. Върхът символизира енергийния паразит, който мечтателят подсъзнателно чувства. Ако човек непрекъснато сънува паразити, той трябва да погледне по-отблизо околностите му за съществуването на "вампир".

Добре известен преводач на мечтите Цветков

Той вярва, че ако една съпруга е била на главата на дете в сън, проблемите скоро оживяват. За да видите насекоми за себе си - на алкохолна зависимост, разруха и разпадане на личността. Ако змиите и въшките, които са мечтали, се намират на непознати, трябва да очаквате добавка. Ако видите главата на главата ви, скоро ще има възможност да увеличите доходите.

Тълкуване на сънищата от Zadkiyelyu

Въз основа на факта, че въшките мечтаят за нещо много лошо: сериозни заболявания, шокове в бизнеса или дори затвор. Ако това е мечта, че паразитите се намират на главата на роднина, това предразполага към любим човек с проблеми и опасности.

Въз основа на писанията на езотериците и фолклорните наблюдения, книгата за сънища на Хасе

Вишвата е много добър знак. Човек, който вижда това насекомо на главата си, непременно ще забогатее. Виждайки насекоми на другите - на нещо добро.

Тълкуване на сънищата от Езоп

въшки предупреди срещу деградация на личността, която може да допринесе за по-голям от живота на сънуващия.

тълкуване на сънища неизвестни автори

Защо мечтата на въшки по мечта книги на неизвестни автори:

  • Онлайн мечта Book Меридиан третира за въшки в неговите или неговите роднини, като предвестник на бъдещи проблеми на членовете на семейството в социално отношение. Ако човек в сън убива въшки, това означава, че в бъдеще всички проблеми ще бъдат решени. За да видите паразитите на главата на непознат е следа от факта, че е необходимо да преодолеете страха си от сложни ситуации, които изискват бързо вземане на решения.
  • Съгласно Съвременната книга за сънища, въшките в мечта за безпокойство и скръб. Уловените насекоми мечтаят за болести и паразити, движещи се по тялото - за обидни приятели. Ситуацията, в която спящият удря паразити или се опитва да изтръгне, води до неочаквани завои в сферата на бизнеса. Появата на нишка в мечта означава ранна среща с врага.
  • Тълкуване на източната женска книга за сънища: да смажеш въшките в сън - на нещо добро, например богатство.
  • Древна руска мечтана книга третира появата на въшки в сън, като отличен знак, предсказващ печалбите. Почиствайте се от насекомите или ги убивайте - за да се отървете от караница.
  • В есенната книга за сънища, за да видите въшки в голям брой сънуващи мечтатели - до загубата на отлична възможност ще бъде обогатена.
  • Психологическата книга за сънища третира появата на въшки или сърца в сън, като предупреждение за бъдещи тревоги или болести.За да видите насекоми на главата на дете или домашни любимци - до загуби. В книгата за сънищата се казва, че пубиските въшки информират за бъдещи проблеми и страдания.
  • Според еврейската книга за сънища, въшките могат да мечтаят за подобряване на материалното си състояние и положителни промени в живота си.

За да обобщим статията, трябва да кажа това: без значение каква е основата за дешифриране на сън - тълкуване на сън или становище на преводач, въшки, във всеки случай, може да предвещава добри и лоши събития. Трябва винаги да помним, че бъдещето има много възможности, които зависят от настроението, целенасочеността и действията на човек. Възприемайте въшките като знак за успешни сделки, решаване на проблеми или финансови победи, и във всички случаи ще успеете.