Краплі від бліх - краплі на холку від бліх і глистів для кішок

Капки бълхи, които се прилагат за домашни любимци на гърба, са един от най-ефективните решения. За да се премахнат тези паразити, подобни лекарства се използват на равна нога с анти-блок яка и шампоани. Добрите прегледи на тази опция са получени както от ветеринарни лекари и експерти, така и от обикновените хора, които имат котка у дома. Съгласно инструкцията за капене на агента е необходимо на холката - място близо до врата, между раменете. За да стигнете до там, трябва да разкъсате кожата отстрани и да издърпате нагоре. Такива средства като барове, адвокати, фронтови линии и предимства са често срещани в света на котките.

Капки за котенца от бълхи какво да избера?

Котешките не са всички средства, които са подходящи за котки. Ето защо, преди да приложите определена подготовка за котенца, по-добре е да прочетете отново инструкциите за употреба или прегледи в Интернет. Въпреки това, почти всички капки на холката могат да се използват само от възраст от два месеца за котенца. По-долу има кратък списък с дълготрайни активи, сред които можете да изберете подходящия за вашите котенца:

  • 1. Леопард - важно е да изберете точно наркотиците, които имат по-меко действие за животното (заявление за инструкции с 8 седмици).
  • 2. Advanteydzh - купете дозата, която е предназначена за котенца и котки с тегло над 10 кг (според инструкциите - 10 седмици).
  • 3. Dana - е специална доза за котенца - 4 пипети на 0, 5 мл (за инструкции за да започнете да използвате оставя от 10-седмична възраст).

пада върху холката на бълхи и червеи за котки

Следните лекарства вече са се превърнали в най-популярните в борбата срещу паразити и получи добри отзиви от експерти и потребители:

  • 1. Beaphar е холандско лекарство за котки и котенца. Важно е вместо химикалите да се добави към композицията безопасен естествен екстракт от маргоза.
  • 2. Hartz - американският производител избра базата за своите продукти Metoprene. Този продукт се предлага в уникална форма - в епруветки. Поради това е необходимо да не се обработва холката, а гръбнака, а не по посока, а с лента.
  • 3. Frontline е добре известно име за пазарите, което има отлични рецензии. За котки е подходяща пипета от половин милиметър. Допълнително се използва срещу кърлежи и за лечение на ушна скабия.

От бълхи Барове - обучение и обратна връзка

Капки против бълхи и кърлежи Барове ръководство за употреба възнамерява да използва, както следва: за котки с тегло до 1 кг при холката се прилага 10 шапка, с тегло 1-2 кг - 20 капки, и при маса над 3 кг се използва цяла пипета. След като преработвате холтурите на животното Barsom, не трябва да им се позволява да влизат в децата в продължение на 2 дни. Също така след като Барка не ги изглаждате сами и не се мийте. Превантивното приложение "Барка" следващия път ще бъде на разположение поне един месец.

Капки от бълхи за котки жълтурчета - прегледи и инструкции за употреба

, използвани наркотици за лечение и профилактика на възрастни домашни любимци и техните младите на възраст от два месеца. Прилагането на капки се прилага в областта на холката, зона, която не е достъпна за облизване. В зависимост от теглото се избират следните дози:

  • до 2 кг - половин пипета;
  • 2 до 10 кг - пълна пипета.

Интересно е, че за кучета с маса повече от 30 кг наведнъж се прилагат 4 пипети наведнъж.

Според прегледите за чистотата можете да разберете, че това означава, заедно с бара, да стане лидер на вътрешния пазар. Наскоро тази марка дори получи номинацията "Продукт на годината" в номинацията си.

Бариерата капки бълхи инструкции за употреба

В допълнение към гърба, бариерата може да се третира с главата, гръбначния стълб или ушите. Според инструкциите, дозата за едно приложение е: за котенца - 0, 5 ml, за възрастни котки - 1 ml. Смята се, че това анти-блок лекарство трябва да се лекува не по-често от веднъж на всеки два месеца.

Каква е най-добрата яка или капка от бълхи?

За да изхвърлите насекомите веднъж завинаги, можете да изберете приложението на тези лекарства в комплекса. Често обаче въпросът е ограничен от цената. Повечето ветеринарни лекари в този случай все пак препоръчват избор в полза на капки, тъй като:

  • 1. Нашийници не убиват вредители, а само ги плашим.
  • 2. С нашийници вероятността от алергия е висока.

Как действат капките от бълхи?

Тези продукти включват Presetrin, Fenotrin, Imidacloprid, Fipronil и Diazinon. След външна употреба, веществата навлизат в кожата, мастните жлези и луковиците. По време на контакт с въшки, акари и други паразити, лекарството има паралитичен ефект върху вредителите. След това насекомите блокират предаването на нервни импулси и загиват.

Как работи бълхите?

Работата на яката е базирана на инсектицид. Най-често тези устройства се импрегнират с Permetrin или Diazinon. Тези вещества, благодарение на миризмата на паразити, отблъскват насекомите. Малко количество вещество влиза в тялото на домашния любимец и ако някой вредител ухапва животното, той веднага ще бъде отровен.